Home » Organische zoekresultaten » Technische SEO

Technische SEO

Technische SEO klinkt erg spannend en moeilijk, maar in de praktijk valt dat wel mee. Technische SEO gaat over vragen of je hosting goed genoeg is en hoe je de snelheid van je website kunt testen. En wat is snel genoeg? En het gaat ook over het maken van een verbinding met Google Search Console.

technische seo

Technische SEO

Als je een SEO geoptimaliseerde website hebt gekocht is de techniek vaak goed in orde. Maar zal je zeker geen schade doen als je zelf ook een vinger aan de pols houdt als het gaat om de technische kant van je website. Bijvoorbeeld door zelf in staat te zijn om de snelheid van je website te meten. Want dan weet je ook wanneer je aan de bel moet trekken bij je webbouwer.

Als bloggen je marketing strategie is vind ik dat je iets moet begrijpen van de technische kant van je website. Je hoeft echt niet allerlei moeilijke dingen te kunnen. Maar is echt heel handig als je in staat bent het op te merken als er iets mis is. En dan laat je de rest gewoon door je webbouwer doen.

vindbaarheid van je website testen en verbeteren

Vindbaarheid website verbeteren en testen

Een simpel recept om de vindbaarheid van je website te verbeteren en te testen. Eenvoudige dingen die je gewoon zelf kunt doen, maar die je waarschijnlijk niet doet omdat je niet weet dat dit nodig is. Makkelijk uit te voeren, je hebt er geen technische kennis voor nodig. Iedereen kan dit, dus doe het ook. …

Vindbaarheid website verbeteren en testen Lees meer »