Home » CleverReach » Wat is CleverReach

Wat is CleverReach

Wat is CleverReach

Wat is CleverReach

Zoals ik hierboven al zei: CleverReach is een Duits e-mail platform en de data blijven in Europa. Ik heb CleverReach een paar jaar geleden gevonden toen ik een zoekopdracht had gekregen van een groot internationaal bedrijf dat een e-mail platform zocht dat aan heel specifieke vereisten moest voldoen.

Dit platform voldeed aan allerlei moeilijke vereisten van de opdrachtgever en Duitse auto’s zijn ook best degelijk, dus dit platform mocht het worden.

Tarieven van CleverReach

Lite

CleverReach heeft een gratis versie, maar die stelt niet zoveel voor:

  • Tot 250 abonnees
  • Tot 1000 e-mails per maand

Mijn jarenlange ervaring als e-mailmarketeer heeft me geleerd dat het erg belangrijk is dat een gratis versie van een platform niet zo heel erg aantrekkelijk is. Weinig abonnees en weinig e-mails in de gratis versie betekent dat het platform niet aantrekkelijk is voor spammers. En daar hebben alle serieuze gebruikers voordeel van. Vink: CleverReach voldoet aan deze wens. De gratis versie bij CleverReach heet Lite.


Betaalde versies van CleverReach

CleverReach heeft uiteraard ook betaalde versies. Let er even op dat de tarieven die ik hier noem de tarieven van februari 2023 zijn. Hier kun je de actuele tarieven vinden.

Essential

De eerste upgrade heet: Essential en je hebt ‘m vanaf €9 per maand. Hiervoor krijg je:

  • Een onbeperkt aantal e-mails per maand
  • Automation
  • Andere premium features

Flex

  • Flex biedt een onbeperkt aantal abonnees
  • Ongebruikte e-mails verlopen niet
  • En premium features

Als je Flex wilt gaan gebruiken zou ik daar wel een echte beslissing voor nemen en het niet alleen maar proberen. Want Flex kost per maand €24. Maar je kunt hier 50% korting op verwerven tegen een eenmalige betaling van €44. Daarom is het aan te raden een echte beslissing te nemen als je met Flex wilt gaan werken, want een serieuze beslissing gaat je op langere termijn veel geld schelen.

Enterprise

Enterprise begint bij 300.000 e-mails per maand en je hebt ‘m vanaf €499 per maand. Dat is de versie voor agentschappen, e-mailmarketeers etc. Niet relevant als je alleen wilt mailen voor je eigen bedrijf.

Wat is CleverReach: talen

CleverReach is Duits en ze spreken daar dus ook Duits. Logisch en volgens verwachting. Maar wat opvalt als je op hun homepage komt, is dat ze beginnen met naar je voorkeurstaal te vragen: Duits of Engels. Daarna vragen ze of je je land wilt aanklikken. En zo personaliseren ze de boel voor jou, zodat je ermee uit de voeten kunt.

Support kan in het Engels en inschrijfformulieren kunnen in het Nederlands. Altijd fijn voor je klanten.

Je hebt de bui waarschijnlijk al zien hangen: ik wil CleverReach uitvogelen, dus over een poosje kun je hier nog meer over CleverReach lezen. Platforms die ik al heb uitgevogeld zijn Mailchimp en MailerLite.

De groeiversneller van je lijst

Hoe je een “weggever” maakt die converteert zodat je inschrijvingen krijgt van echt geïnteresseerde mensen.

Gepubliceerd op: 19-2-2023
Voor het laatst bijgewerkt op: 19-2-2023

Ken je iemand voor wie dit interessant is?

Scroll naar boven