Home » Kwalificaties » Mailchimp e-mailmarketing gecertificeerd
Mailchimp e-mail marketing gecertificeerd

Mailchimp e-mailmarketing gecertificeerd

Geschatte leestijd: 3 minuten

Mailchimp e-mailmarketing gecertificeerd

29 december 2020: Mailchimp e-mailmarketing ging zowel over e-mailstrategie als over eventuele problemen met de aflevering van je nieuwsbrief.

Mailchimp e-mail certificaat is een cursus die ging over e-mailstrategie: hoe maak je een goede e-mail en waar let je op in de statistieken? Daarnaast ging deze cursus ook in op eventuele problemen met de aflevering van je nieuwsbrief.

Doelen stellen

Als je een goede e-mail maakt dan kies vooraf wat je wilt dat hij doet: wil je een hoge open rate, of wil je een hoge click rate? Of doet dat er niet zoveel toe zolang je producten maar verkocht worden? Op al deze zaken kun je sturen terwijl je je e-mail maakt.

We hebben het dan over e-mailstrategie. Bij e-mailstrategie wacht je niet af wat een e-mail gaat doen. Dat is wel hoe de meeste mensen een e-mail maken: je maakt een e-mail en je verstuurt ‘m. Klaar. En heel misschien kijk je daarna ook nog even naar de statistieken. Maar als je dat al doet, dan ben je meestal tevreden met een hoge open rate.

Dat is eigenlijk jammer, want staat veel meer in die statistieken en die andere zaken kunnen minstens zo belangrijk zijn als de open rate. En of dat zo is, hangt af van het doel van je e-mail.

Ofwel: als je wilt weten wat een e-mail doet, dan is het noodzakelijk dat je eerst een doel stelt, want anders weet je niet welke cijfers in je statistieken belangrijk zijn en welke niet.

Goede aflevering van je nieuwsbrief

We hebben het ook gehad over een goede aflevering van je nieuwsbrief. Als jij daar problemen mee hebt of als je vermoed dat je e-mails in spam komen, dan kan ik een spam onderzoek voor je doen.

Ik ben een erkende Mailchimp expert en ik kan je op allerlei manieren helpen met Mailchimp.

marketing art

Wachtlijst

Wil je mijn Mailchimp ninja-tips ontvangen?

Zet jezelf gerust op de wachtlijst. Ik verstuur mijn tips op maandagochtend rond koffietijd en we beginnen met een checklist.


Tanja Cavaljé

Ook in haar nieuwsbrief deelt Judith waardevolle kennis

Vlak na mijn start als VA in 2013 ontdekte ik Judith. Een expert op het gebied van Mailchimp. En die kennis deelt Judith gul. Niet alleen in haar betaalde trainingen. Ook in haar nieuwsbrief deelt Judith waardevolle kennis. Haar blogs helpen me ook professioneel op weg. En die krijg ik zomaar in mijn mailbox. Tanja …

Ook in haar nieuwsbrief deelt Judith waardevolle kennis Lees meer »

Inschrijven >>

Gepubliceerd op: 19-12-2020
Voor het laatst bijgewerkt op: 11-11-2022

Ken je iemand voor wie dit interessant is?