Mailchimp Pro Partner Beter werken met Mailchimp

Mailchimp Pro Partner

Geschatte leestijd: 2 minuten

Mailchimp Pro Partner

Op 25 januari 2022 ontving ik een bericht van Mailchimp dat ik Mailchimp Pro Partner bent geworden.

Dat betekent dat ik bergen mensen heb geholpen met allerlei soorten problemen. Het betekent dat ik eerst door Mailchimp erkend ben als expert in de tijd dat je het wiel nog zelf moest uitvinden. Daarna ben ik gecertificeerd. En nu is mijn ervaring met Mailchimp erkend.

Misschien heb ik jou wel eens geholpen en dan zal het je niet verbazen dat Mailchimp van mening is dat ik veel ervaring heb. Misschien heb ik je nog niet geholpen en dan kan het fijn zijn te weten dat ik laagdrempelige hulp biedt in mijn Mailchimp helpdesk en met Beter werken met Mailchimp.

Of als je daar niet vindt wat je graag wilt, ga dan naar de pagina Mailchimp expert want daar vind je al mijn diensten.

Patrick Kolijn

Met gevoel voor humor

Ik heb de 3 uur moeiteloos kunnen doorstaan. De luchtige, duidelijke en niet te vergeten professionele manier van instructie gaf mij het gevoel dat ik Judith al wat langer ken. Patrick Kolijn EPK *Deze review gaat over een basistraining Mailchimp.

groeiversneller

De groeiversneller van je lijst

Hoe je een “weggever” maakt die converteert zodat je inschrijvingen krijgt van echt geïnteresseerde mensen.

En als Mailchimp Pro Partner mag ik nu ook content schrijven voor Mailchimp. En als het mee zit gaat Mailchimp deze content via z’n eigen kanalen verspreiden.

Content schrijven over Mailchimp ben ik wel gewend. Kijk maar in de rubriek over Mailchimp en in de rubriek over e-mailmarketing. In de rubriek e-mailmarketing vind je alles over een goede aflevering van je nieuwsbrief en vooral ook over e-mailstrategie.

Omdat ik een erkende Mailchimp expert ben heb ik ook een profiel in de Mailchimp experts directory.

Ik ben niet alleen Mailchimp Pro Partner, ik heb nog meer in mijn mars. Als je daar ook over wilt lezen ga dan naar: over Judith.

Gepubliceerd op: 26-1-2022
Voor het laatst bijgewerkt op: 6-6-2022

Ken je iemand voor wie dit interessant is?