Home » Kwalificaties » Mailchimp Pro Partner
Mailchimp Pro Partner Beter werken met Mailchimp

Mailchimp Pro Partner

Geschatte leestijd: 2 minuten

Mailchimp Pro Partner

Op 22 februari 2018 werd ik Mailchimp partner. Dat heeft voordelen. Denk hierbij aan snelle toegang tot informatie, extra onderwijs e.d.

Maar verder maakt dat natuurlijk niet zoveel uit, want jij bent mijn klant en ik werk met Mailchimp, maar voor jou.


Op 25 januari 2022 ontving ik een bericht van Mailchimp dat ik Mailchimp Pro Partner bent geworden.

Dat betekent dat ik bergen mensen heb geholpen met allerlei soorten problemen. Het betekent dat ik eerst door Mailchimp erkend ben als expert in de tijd dat je het wiel nog zelf moest uitvinden. Daarna ben ik gecertificeerd. En nu is mijn ervaring met Mailchimp erkend.

Misschien heb ik jou wel eens geholpen en dan zal het je niet verbazen dat Mailchimp van mening is dat ik veel ervaring heb. Misschien heb ik je nog niet geholpen en dan kan het fijn zijn te weten dat ik laagdrempelige hulp biedt in mijn Mailchimp helpdesk en met Beter werken met Mailchimp.

Of als je daar niet vindt wat je graag wilt, ga dan naar de pagina Mailchimp expert want daar vind je al mijn diensten.

Wil je beter werken met Mailchimp?

Beter werken met Mailchimp is een analysie van je account zoals je het nu gebruikt. Dan weet je daarna precies wat je goed doet en wat de verbeterpunten zijn. En zeker als je nu meerdere audiences hebt ga je er niet alleen meer uit halen, maar ook op kosten besparen.

blonde vrouw

Enorm geholpen

Wat een expert is Judith! Ze heeft ons enorm geholpen om binnen Mailchimp de weg te vinden met groepen, tags en segmenten. Geen vraag is te veel en overal heeft ze een oplossing voor. Heel fijn om met haar samen te werken. Bedankt Judith! Jannette E

groeiversneller

De groeiversneller van je lijst

Hoe je een “weggever” maakt die converteert zodat je inschrijvingen krijgt van echt geïnteresseerde mensen.

En als Mailchimp Pro Partner mag ik nu ook content schrijven voor Mailchimp. En als het mee zit gaat Mailchimp deze content via z’n eigen kanalen verspreiden.

Content schrijven over Mailchimp ben ik wel gewend. Kijk maar in de rubriek over Mailchimp en in de rubriek over e-mailmarketing. In de rubriek e-mailmarketing vind je alles over een goede aflevering van je nieuwsbrief en vooral ook over e-mailstrategie.

Omdat ik een erkende Mailchimp expert ben heb ik ook een profiel in de Mailchimp experts directory.

Ik ben niet alleen Mailchimp Pro Partner, ik heb nog meer in mijn mars. Als je daar ook over wilt lezen ga dan naar: over Judith.

Gepubliceerd op: 26-1-2022
Voor het laatst bijgewerkt op: 15-10-2022

Ken je iemand voor wie dit interessant is?