Home » Kwalificaties » MailerLite gecertificeerd
MailerLite gecertificeerd

MailerLite gecertificeerd

Sinds november 2018 ben ik MailerLite expert. Dit was op voordracht van een klant nadat ik complexe Automations voor hem had gebouwd. MailerLite is een prachtig, goed doordacht platform en ik werk er graag mee. Het platform heeft features die heel goed passen bij de behoeften van dienstverleners. En het werk intuïtief, waardoor je er nauwelijks hulp bij nodig zult hebben.

Geschatte leestijd: 2 minuten

MailerLite gecertificeerd

Ergens in 2018 kreeg ik een vraag of ik uiterst complexe Automations kon bouwen in MailerLite. Ik had geen idee of ik dat zou kunnen en dat heb ik ook gezegd. Maar ik wilde het best proberen. Want dat was weer eens iets anders. Een uitdaging. En je merkt het vanzelf als het schip ergens strandt.

MailerLite gecertificeerd: complexe Automations

Ik heb deze Automations netjes afgebouwd. En ik heb gelijk de teksten ook maar even tegen het licht gehouden. Want die teksten gingen over de plugin Paytium en ik wist niets over hoe je Paytium moest gebruiken.

Ergens niets over weten is vreselijk handig als je Automations bouwt voor een doelgroep die er ook niets over weet. Want als ik die teksten las en niet begreep wat ik zou moeten doen met Paytium, dan zou de doelgroep het ook niet begrijpen. Dus dan moest de tekst anders geformuleerd. Net zo lang tot het glashelder was.

Aanbeveling

David de Boer

Meerdere Automations in MailerLite

Paytium is mijn WordPress plugin waarmee mensen betalingen op hun website kunnen ontvangen. De plugin kan steeds meer, en ik merkte dat mijn gebruikers dat niet altijd doorhadden. Daarom wilde ik ze graag gericht informeren over alle mogelijkheden, maar alleen als ze daar zelf interesse in hadden. Judith heeft voor mij een uitgebreid email marketing …

Meerdere Automations in MailerLite Lees meer »

MailerLite gecertificeerd: officieel profiel

Sindsdien is er een heleboel gebeurd. Ik heb nog meer dingen gebouwd en ben nu een officiële MailerLite expert met een profiel in de experts directory van MailerLite. En hoewel je niet veel hulp nodig zult hebben met dit platform, kan ik je er wel mee helpen en dat doe ik ook graag. En uiteraard heb ik ook een blog volgeschreven met tips om MailerLite handig te gebruiken.

Gerelateerde pagina’s

Dit menu bestaat niet of heeft geen items

Gepubliceerd op: 18-11-2018
Voor het laatst bijgewerkt op: 6-6-2022

Ken je iemand voor wie dit interessant is?