Home » Kwalificaties » Zoekmachines bieden gouden kansen

Zoekmachines bieden gouden kansen

Geschatte leestijd: 3 minuten

Zoekmachines bieden gouden kansen

De zoekmachines bieden kansen voor ondernemers omdat mensen die zoekmachines gebruiken actief op zoek zijn.

Een zoekmachine optimalisatie biedt gouden kansen voor bedrijven. Want mensen die zoekmachines gebruiken onderscheiden zich van mensen die op bijvoorbeeld advertenties reageren. Mensen die zoekmachines gebruiken hebben zelf actie genomen: ze hebben een zoekterm ingetikt.

Certificering 2012

Omdat ik me de gouden kansen die de zoekmachine biedt  realiseerde  vond ik dat ik een cursus zoekmachine optimalisatie nodig had en die heb ik gevolgd bij KGOM.

Certificaat zoekmachine optimalisatie

In deze cursus leerde ik o.a. om een zinvol zoekwoorden onderzoek te doen.

“Zinvol” moet hierbij vermeld worden want lang niet alle manieren zijn zinvol. Dit leerde ik later toen ik gratis tips over zoekwoordenonderzoek las.

Zoektermen onderzoek is de basis van zoekmachine optimalisatie. Wat je verder ook voor goeds voor je website kunt doen, als je er woorden op zet die niet door je doelgroep gebruikt worden dan gaat het niet lukken. Uitvinden welke woorden je doelgroep gebruikt is daarom essentieel. En er zijn veel manieren om uit te vinden welke zoektermen je doelgroep gebruikt.

Zoektermen zijn belangrijk als het gaat om SEO, maar ze zijn niet het enige belangrijke. Dus ik had nog niet alles geleerd. Dat kwam later, want ik heb nog meer cursussen gevolgd over zoekmachine optimalisatie.

Deze cursus was mijn eerste cursus over SEO, over het vindbaar maken van websites in de organische zoekresultaten. En deze cursus heeft me heel veel opgeleverd.

Als je dat wilt kun je nu een cursus SEO bij mij doen.

Certificering 2014

Dit is een update van een eerder cursus over zoekmachine optimalisatie. Want dit is geen statische stof, het web verandert en wij moeten mee veranderen.

De zoekmachines boeien me en zoekmachine optimalisatie interesseert me. Het boeit me dat we om moeten gaan met een algoritme dat geheim is. Ik vind het leuk om uit te vinden hoe je een website hoog in de organische zoekresultaten kunt brengen.

En ik vind het geweldig om dan ontdekkingen te doen, te merken dat een strategie werkt en iets oplevert.

Deze cursus zoekmachine optimalisatie  bij Mettix was een update van een eerdere cursus zoekmachine optimalisatie, want niets is zo veranderlijk als Google.

certificaat zoekmachine optimalisatie 2014
Certificaat zoekmachine optimalisatie 2014
seo 200

Gratis checklist SEO

Eerst een checklist, dan een gouden tip van Google zelf en daarna blogupdates als ik iets nieuws publiceer.

Als je nou echt iets wilt met SEO, dan moet je natuurlijk inschrijven!

Gepubliceerd op: 29-11-2012
Voor het laatst bijgewerkt op: 31-10-2022

Ken je iemand voor wie dit interessant is?

Scroll naar boven