Vergaderen met Meet

Corona maatregelen

Voorlopig werken we online met vergadersoftware, maar alle trainingen en cursussen zijn gewoon beschikbaar.

Ik gebruik de vergadersoftware van Google Meet. Dat is eenvoudig te bedienen software waar jij betrekkelijk weinig voor hoeft te kunnen of te begrijpen. Een kind kan de was doen. Je kunt hier lezen hoe Google Meet werkt.

Hieronder vind je de beschikbare trainingen en cursussen.


Beschikbare trainingen en cursussen

Marketingtrainingen en -cursussen

Alle marketingtrainingen en -cursussen zijn gewoon beschikbaar. Welke trainingen dat precies zijn en wat die trainingen inhouden kun je lezen op de pagina over de Get Clients Now!™ marketingtrainingen.

Hint: als je bedrijf het nu zwaar heeft en je daardoor ook nog te veel tijd hebt, dan kun je die tijd niet beter besteden dan door vol in te zetten op marketing.


Mailchimp cursus op maat

Mijn Mailchimp cursus op maat heb ik al jaren en hij is inmiddels bij heel veel mensen bekend. Dit is een training van een uur en die ga ik altijd al online, dus hier verandert niets. je kunt gewoon een uurtje in mijn agenda zetten en dan help ik je met precies dat waar je in vast loopt.

Geen overbodige informatie die je al lang zelf had ontdekt, maar gewoon dat wat je weten wilt.

Korte les MailerLite

Een korte les MailerLite gaat volgens hetzelfde recept, want als iets werkt en mensen het een fijne dienst vinden, dan moet je daar natuurlijk niets aan veranderen.

Je kunt daarom ook een uurtje boeken om datgene te leren wat je leren wilt als het om MailerLite gaat.


Extra

Dan heb ik ook een extra’tje. Omdat er zoveel over ons heen komt en praten soms kan helpen, organiseer ik ook gratis virtuele bijeenkomst voor solo ondernemers. Gewoon menselijk contact omdat we het nu moeilijk hebben en ook nog eens geïsoleerd zijn.

Als jij een solo ondernemer bent en graag contact wilt met andere solo ondernemers die het ook moeilijk hebben, schrijf je dan in voor deze kosteloze virtuele bijeenkomst.


Handige tools om vanuit huis te werken

Vergadersoftware

Ikzelf werk met Google Meet, maar de setup hiervan is nogal ingrijpen. Lees meer over Google Meet.

Als je een eigen praktijk hebt en je software aan hoge eisen moet voldoen, kijk dan eens bij Webcamconsult. Deze software is NEN 7510 gecertificeerd. Lees meer over Webcamconsult.

E-mailverkeer beperken

Als je op afstand gaat samenwerken en je doet er niets tegen dan ontstaat er een eindeloze berg e-mails en dan zie je door de bomen het bos niet meer. Dit kun je oplossen door een platform te gebruiken waar jij en je co-werkers per onderwerp met elkaar kunnen communiceren. Zo blijft alles netjes bij elkaar staan en hoef je niet eindeloos te zoeken naar die ene e-mail waar het verlossende antwoord in staat.

Trello

Trello is een mooie oplossing om het e-mail verkeer te beperken. Lees meer over Trello.

Viadesk

Een andere oplossing is Viadesk. Viadesk is Nederlands en wordt ook door huisartsen gebruikt om kennis te delen en te overleggen.

Google Drive

Ook met Google Drive kun je documenten delen en samen bewerken.


Nuttige links

Vragen over het noodloket van de Rijksoverheid

K.v.K. Check je regelingen

Judith Virtueel Present

Corona maatregelen was last modified: by