Denk jezelf succesvol

Denk jezelf succesvol

Geschatte leestijd: 3 minuten

Denk jezelf succesvol

Dit boek moest daarom gecorrigeerd en geredigeerd worden. De redactie was mijn aandeel aan dit project. Het hele boek heb ik gecorrigeerd en geredigeerd. Dat was niet altijd eenvoudig en ik was in dit proces natuurlijk ook een klankbord voor Rob.

Toen we het eens waren en alle wijzigingen verwerkt waren, heb ik gecontroleerd of alle wijzigingen ook werkelijk in de tekst waren meegenomen. Dus toen moest ik het hele boek nog een keer lezen.

Denk jezelf succesvol: eindredactie

En daarna heb ik het hele boek nogmaals doorgenomen. Ik weet nu dus wel zo ongeveer wat er in het boek staat ;) Als je werkelijk iets veranderen wilt vind ik dit boek een echte aanrader.

Het boek is nu klaar, je kunt het kopen, bijvoorbeeld bij bol.com. En je kunt het ook bij Rob zelf kopen. Hier kun je alles over dit boek lezen.

Voordat een boek in de winkel ligt, is er heel erg veel werk verricht. Ik ervaar de publicatie daarom als een echte mijlpaal. Het is mijn boek niet, maar ik ben er wel trots op!


Denk jezelf succesvol

Nee, natuurlijk vertel ik je de inhoud niet. Lees het boek zelf maar:) Maar eh, de inhoud is erg behulpzaam als het werkelijk je doel is om succesvol te worden. Zegt het voort!

Jouw boek

Misschien denk je nu iets als “Ha handig, ik heb ook een boek geschreven, dat laat ik door Judith nakijken”. Mocht je dit denken dan vind ik dat lief van je, maar ik wil dit echt niet meer.

Als je wilt dat ik je SEO leer: graag. Als je wilt dat ik je help met je nieuwsbrieven: geweldig. Wil je nog een andere vorm van hulp, ook goed. Maar een heel boek controleren: nee, liever niet. Dit was een leuk project en ik heb er met plezier aan gewerkt, maar ik ben ook erg blij dat het klaar is.

Maar dat neemt niet weg dat het wel een goed idee is als je een boek zou schrijven. Verwacht niet dat het schrijven van een boek je rijk zal maken want dat doet het zelden. Maar als het een goed boek is, dan helpt het natuurlijk wel om je expert status te verstevigen. En dat helpt om klanten te krijgen.

Denk jezelf succesvol

Dit is een fijn boek, maar het is natuurlijk niet het enige zinvolle boek om te lezen als je ondernemer bent. Hier vind je nog een aanrader: De discipline van marktleiders.

Wist je dat er een marketing systeem is dat ontworpen is voor dienstverleners? En op dit blog staan ook massa’s tips voor mensen die hun marketing zelf willen doen.

Ken je iemand voor wie dit interessant is?

Gepubliceerd op: 12-5-2013
Voor het laatst bijgewerkt op: 12-10-2021