Denk jezelf succesvol

Denk jezelf succesvol is het nieuwste boek van Rob Wuijster. Zijn eerdere boeken waren luisterboeken, maar dit is een echt boek. Je weet wel, op papier. Dit boek moest daarom gecorrigeerd en geredigeerd worden. De redactie was mijn aandeel aan dit project. Het hele boek heb ik gecorrigeerd en geredigeerd. Dat was niet altijd eenvoudig en ik was in dit proces natuurlijk ook een klankbord voor Rob.

Toen we het eens waren en alle wijzigingen verwerkt waren, heb ik gecontroleerd of alle wijzigingen ook werkelijk in de tekst waren meegenomen. Dus toen moest ik het hele boek nog een keer lezen.

Eindredactie

En daarna heb ik het hele boek nogmaals doorgenomen. Ik weet nu dus wel zo ongeveer wat er in het boek staat ;) Als je werkelijk iets veranderen wilt vind ik dit boek een echte aanrader.

Het boek is nu klaar, je kunt het kopen, bijvoorbeeld bij bol.com. En je kunt het ook bij Rob zelf kopen. Hier kun je alles over dit boek lezen.

Mijlpaal

Voordat een boek in de winkel ligt, is er heel erg veel werk verricht. Ik ervaar de publicatie daarom als een echte mijlpaal. Het is mijn boek niet, maar ik ben er wel trots op!

Denk jezelf succesvol

Nee, natuurlijk vertel ik je de inhoud niet. Lees het boek zelf maar:) Maar eh, de inhoud is erg behulpzaam als het werkelijk je doel is om succesvol te worden. Zegt het voort!

Jouw boek

Misschien denk je nu iets als “Ha handig, ik heb ook een boek geschreven, dat laat ik door Judith nakijken”. Mocht je dit denken dan vind ik dat lief van je, maar ik wil dit echt niet meer.

Als je wilt dat ik je SEO leer: graag. Als je wilt dat ik je help met je nieuwsbrieven: geweldig. Maar een heel boek controleren: nee, liever niet. Dit was een leuk project en ik heb er met plezier aan gewerkt, maar ik ben ook erg blij dat het klaar is.

Gratis tips en series over:

  • Mailchimp of MailerLite
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Marketing

Gewoon kiezen wat je hebben wilt en meenemen.

Gratis producten

Gratis producten

Denk jezelf succesvol was last modified: by
Denk jezelf succesvol was last modified: by