Doelgericht netwerken

Doelgericht netwerken

Workshop doelgericht netwerken

Doelgericht netwerken voor dienstverleners die persoonlijke face-to-face trajecten aanbieden.

Dit is een een-op-een workshop van een uur waarin we een plan gaan maken om je netwerk handen en voeten te geven.


Doelgericht netwerken: bijzonderheid

Een bijzonderheid van de manier van de manier die ik je ga leren is dat deze manier van netwerken ook geschikt is voor mensen die een beetje introvert zijn.

Dit is dus geen workshop om te netwerken want dan gaan we niet doen. We gaan een plan maken. Hierdoor weet je precies hoe je het aan moet pakken.

Wanneer

Op dit moment is deze workshop alleen beschikbaar als prive les met vergadersoftware. Dit kost je een uur en 65 euro excl. btw.

Je gaat naar mijn agenda

Hoe lang duurt het?

De workshop neemt een uur in beslag. Hoe lang het duurt voor je klanten gaat krijgen hangt af van je eigen inspanningen om het geleerde ook echt uit te voeren.

Prijs

Dit gaat je kop niet niet kosten. Deze privé les kost je 65 euro excl. btw. Hiervoor ga je in een uur leren hoe je doelgericht kunt netwerken.

Daarna heb je een concreet actieplan waar je mee uit de voeten kunt.

65 euro excl. btw

Wat is doelgericht netwerken?

Dit is netwerken op een manier die zoden aan de dijk zet. Een manier waardoor waardoor je meer gaat doen dan kaartjes uitwisselen. Een manier waardoor je netwerk je echt klanten gaat opleveren.

En deze workshop is ook heel geschikt als “voorproefje” als je overweegt het strategisch marketingplan te gaan maken. Want de methode die ik in deze workshop gebruik is precies zo’n gestructureerde methode.

Je gaat naar mijn agenda

Groei naar succes met Get clients now

Leer bruggen te bouwen!

Workshop

Doeltreffend netwerken is natuurlijk heel gewoon netwerken en relaties maken. Maar je gaat net een stapje verder waardoor je netwerk handen en voeten krijgt en echt voor je gaat werken.

GET CLIENTS NOW!™ is een handelsmerk van Wings for Business LLC, en wordt onder licentie gebruikt. www.getclientsnow.com

Doelgericht netwerken was last modified: by

Naast doelgericht netwerken is er natuurlijk nog veel meer dat je voor je marketing kunt doen. Hier vind je het marketingblog.


Doelgericht netwerken: met dank aan Augusto Ordonez voor het beeld in de kopafbeelding.

Doelgericht netwerken was last modified: by