E-mail expert

E-mail expert

E-mail expert

Gecertificeerd door Mailchimp en MailerLite

Als gecertificeerde e-mail expert voor Mailchimp en MailerLite kan ik je op een heleboel manieren helpen. Ik heb zowel diensten voor mensen die hun e-mailmarketing zelf willen doen, als voor mensen die het willen uitbesteden. En ik heb oplossingen voor problemen zoals e-mails die in spam komen.

Ik zal je snel door deze pagina leiden zodat je ook snel bent waar je wilt zijn.

E-mail expert: zelf doen

Als je je e-mailmarketing zelf doet of je het zelf wilt gaan doen, dan kunnen e-mail coaching of een Mailchimp basiscursus goede en passen de oplossingen zijn.

Wil je nog meer, kom dan voor een strategietraining.

Uitbesteden

Maar als je het liever wilt uitbesteden, dan kan dat natuurlijk ook.


Wat is een email expert?

Een e-mail expert is iemand die heel veel weet over e-mailmarketing. En die dat niet alleen zelf vindt, maar die dat liefst ook door anderen heeft laten bevestigen. En dan niet zomaar “anderen”, maar mensen die het weten kunnen.


E-mail expert Mailchimp

Mailchimp expert

Ik heb mijn kennis en vaardigheden door Mailchimp laten onderzoeken. En Mailchimp heeft in januari 2015 besloten dat ik alles over hun software wist.

En dat ik daarnaast ook ruimschoots voldoende wist over de aflevering van nieuwsbrieven, hoe spamfilters werken etc. etc. Toen hebben ze me tot expert verklaard.

Dat heb dus niet mezelf tot expert verklaard.


E-mail expert MailerLite

MailerLite expert

Als je alles over iets weet en nog maar zelden een echte uitdaging tegenkomt, dan is dat een beetje saai natuurlijk.

Daarom besloot ik om eens te kijken of het zou lukken om nog een keer expert te worden voor een ander platform.

Dat was MailerLite. Ook MailerLite heeft mijn werk onderzocht en ik ben in het najaar van 2018 MailerLite expert geworden.


Hoe weet je of iemand expert is?

Als je zelf moet gaan uitvinden of iemand een echte expert is, dan ben je daar natuurlijk veel tijd aan kwijt. Het is veel gemakkelijker om te ontdekken dat iemand eigenlijk geen expert is en dat ontdek je doordat het toch niet helemaal goed gaat.

Maar als het om Mailchimp of MailerLite gaat kun je erg gemakkelijk ontdekken of iemand een echte expert is, want dat onderzoek hebben Mailchimp en MailerLite al voor je gedaan. En als zij iemand tot expert verklaren, dan krijgt die persoonlijk een profiel in hun expert directory.

Hier kun je mijn profiel vinden in de Mailchimp expert directory.

En hier vind je mijn profiel in de MailerLite expert directory.

Je bent hier: Home » E-mail expert
E-mail expert was last modified: by