E-mail expert

E-mail expert

E-mail expert

Strategisch mailen met Mailchimp of Mailerlite


Strategisch mailen

E-mailstrategie houdt in dat je vooraf een doel stelt voor je e-mail en dat je achteraf gaat meten of je dat doel behaald hebt.

En als je je doel niet behaald hebt, dan ga je in je statistieken kijken welk deel van je nieuwsbrief hier verantwoordelijk voor is, zodat je juist dit deel kunt gaan verbeteren.

Je gaat dus testen en uitvinden wat bij jouw doelgroep werkt, en wat niet werkt.


E-mail expert

Als het om e-mailstrategie gaat maakt het in principe niet uit welk platform je gebruikt. Een goede e-mailstrategie uitzetten kan met ieder platform. Want daar zijn die platforms voor gemaakt.

Het is wel zo dat e-mail platforms onderling verschillen: wat met het ene platform heel gemakkelijk kan, is veel moeilijker bij een ander platform. En andersom natuurlijk.


Uitbesteden

Als je meer uit je e-mailmarketing wilt halen dan kun je dit aan me uitbesteden. Dat kan zowel voor Mailchimp als voor MailerLite. Eventueel met extra opties zoals een juridische screening (als je over gezondheid schrijft) of met voorwaardelijke content.


Cursussen

Als je liever zelf wilt leren strategisch te mailen dan heb ik ook cursussen voor je.


Hier vind je cursussen strategisch mailen met Mailchimp.

En de ingang naar strategisch mailen met MailerLite vind je hier.


Wat is een email expert?

Een e-mail expert is iemand die heel veel weet over e-mailmarketing. En die dat niet alleen zelf vindt, maar die dat liefst ook door anderen heeft laten bevestigen. En dan niet zomaar “anderen”, maar mensen die het weten kunnen.


Mailchimp expert

Mailchimp expert

MailChimp expert: wat is dat precies? Wat dit precies inhoudt kun je lezen op deze pagina. En je vindt hier ook een gemakkelijk startpunt voor al mijn diensten voor MailChimp.

Hier vind je mijn profiel in de Mailchimp expert directory.

MailerLite expert

MailerLite expert

MailerLite expert: sinds november 2018 ben ik door MailerLite erkend als expert op het gebied van het goed gebruiken van hun software. Daar kun je hier meer over lezen.

En hier staat mijn profiel in de MailerLite expert directory.


Hoe weet je zeker of iemand expert is?

Als je zelf moet gaan uitvinden of iemand een echte expert is, dan ben je daar natuurlijk veel tijd aan kwijt. Het is veel gemakkelijker om te ontdekken dat iemand eigenlijk geen expert is en dat ontdek je doordat het toch niet helemaal goed gaat.

Maar als het om Mailchimp of MailerLite gaat kun je erg gemakkelijk ontdekken of iemand een echte expert is, want dat onderzoek hebben Mailchimp en MailerLite al voor je gedaan. En als zij iemand tot expert verklaren, dan krijgt die persoonlijk een profiel in hun expert directory.


E-mailstrategie op het blog

Op het blog staat een rubriek over e-mailstrategie. De nieuwste artikelen in deze rubriek vind je hieronder.groei van je mailinglijst stimuleren

Groei van je mailinglijst stimuleren

Gezonde groei van je mailinglijst is de sleutel tot een succesvol bedrijf. Je hoeft deze groei niet af te wachten, je kunt het stimuleren. Lees hier hoe je dit kunt doen.

Nieuwsbrief op de website zetten

Nieuwsbrief op de website zetten

Hoe zet je je nieuwsbrief op de website? Hier vind je het antwoord, zowel voor Mailchimp als voor MailerLite. En … waarom ik vind dat je dit niet zou moeten doen.

0 comments
promo code

Mailchimp Promo Code contentblokken

Mailchimp Promo Code contentblokken sturen een promo code naar je abonnees. En dat kan helpen om de verkopen in je shop te verhogen.

0 comments


Hoe word je een e-mail expert?

Een e-mail expert word je op dezelfde manier als waarop je expert wordt op ieder ander gebied: leren, lezen, ermee werken, testen en nooit stoppen. Hieronder kun je mijn kwalificaties vinden:


Phishing e-mails maken

Phishing e-mails maken

In deze cursus leerde ik hoe je een perfecte phishing e-mail kunt maken. En hij is pas perfect als jij mijn e-mail vertrouwt, opent, leest, op de link in de e-mail klikt en vervolgens bereid bent je inlog gegevens ergens in te voeren waar je dat niet zou moeten doen. Phishing e-mails maken was last … Lees verder Phishing e-mails maken

Mailchimp expert

Mailchimp erkenningen

In dit verhaal over mijn Mailchimp erkenningen vertel ik hoe ik Mailchimp expert geworden ben en wat dat precies inhoudt. Wat is een erkende Mailchimp expert Een erkende Mailchimp expert is iemand die door Mailchimp erkend is als expert op het gebied van e-mailmarketing in het algemeen en hun software in het bijzonder. Hier kun … Lees verder Mailchimp erkenningen

Hubspot

Hubspot certificeringen

Hubspot geeft erg goede cursussen. Hier vind je de cursussen die ik heb gevolgd en waar ik voor gecertificeerd ben. De cursussen van Hubspot gaan over inbound marketing: het aantrekken van mensen via je website, via de social media en op iedere andere manier. Deze methode heeft betrekking op alle vormen van marketing en sales. … Lees verder Hubspot certificeringen

MailerLite hulp

MailerLite erkenning

MailerLite expert: ik kreeg een vreselijk moeilijke opdracht om ingewikkelde workflows met marketing automation te maken in MailerLite. Die opdracht leek zo uitdagend, dat ik ‘m beslist wilde hebben. Ik had natuurlijk al een enorme basis als het om e-mailmarketing gaat doordat ik al jaren een erkende Mailchimp expert was. Maar toch … Dit was … Lees verder MailerLite erkenning

kgom e-mailmarketing

E-mailmarketing KG Academy

In deze cursus is o.a. ingegaan op de technische kant van e-mailmarketing:

hoe zorg je ervoor dat je nieuwsbrief niet in de spamfilters komt
wat moet je beslist doen als je een dedicated IP-adres gebruikt
en nog veel meer zaken die je eigenlijk zou moeten weten als je nieuwsbrieven verstuurt.

schrijven voor internet

E-mail Aartjan van Erkel

Een greep uit de inhoud van deze cursus:

hoe bouw je snel een grote mailinglijst op?
hoe maak je nieuwsbrieven die ook geopend worden?
wat zijn de juridische eisen?

Je bent hier: Home » E-mail expert
E-mail expert was last modified: by