e-mail expert

E-mail expert

Een e-mail expert is iemand die heel veel weet over e-mailmarketing. En die dat niet alleen zelf vindt, maar die dat liefst ook door anderen heeft laten bevestigen. En dan niet zomaar “anderen”, maar mensen die het weten kunnen. En gecertificeerd uiteraard.

Blogfilter e-mailstrategie en -aflevering

Zeg het maar: welk platform gebruik je?


E-mail-expertHoe word je een e-mail expert


E-mail expert

Mailchimp expert

Mailchimp expert

Sinds januari 2015 ben ik door Mailchimp erkende als expert. Nu ben ik ook gecertificeerd.

Hoe ik jou met Mailchimp kan helpen kun je op deze pagina vinden. Zowel als je het zelf wilt doen als wanneer je het wilt uitbesteden.

Naar Mailchimp >>

Mailerlite uitbesteden

MailerLite expert

Sinds november 2018 ben ik door MailerLite erkend als expert.

Je kunt hier lezen hoe ik jou met MailerLite kan helpen: coaching, strategie, automatiseren of uitbesteden.

Naar Mailerlite >>

Strategisch mailen

E-mailstrategie houdt in dat je vooraf een doel stelt voor je e-mail en dat je achteraf gaat meten of je dat doel behaald hebt.

En als je je doel niet behaald hebt, dan ga je in je statistieken kijken welk deel van je nieuwsbrief hier verantwoordelijk voor is, zodat je juist dit deel kunt gaan verbeteren. Je gaat dus testen en uitvinden wat bij jouw doelgroep werkt, en wat niet werkt.

Als het om e-mailstrategie gaat maakt het in principe niet uit welk platform je gebruikt. Een goede e-mailstrategie uitzetten kan met ieder platform. Want daar zijn die platforms voor gemaakt.

Het is wel zo dat e-mail platforms onderling verschillen: wat met het ene platform heel gemakkelijk kan, is veel moeilijker bij een ander platform. En andersom natuurlijk.


Uitbesteden

Als je meer uit je e-mailmarketing wilt halen dan kun je dit aan me uitbesteden. Dat kan zowel voor Mailchimp als voor MailerLite. Eventueel met extra opties zoals een juridische screening (als je over gezondheid schrijft) of met voorwaardelijke content.Cursussen

Als je liever zelf wilt leren strategisch te mailen dan heb ik ook cursussen voor je.


Hier vind je cursussen voor Mailchimp, ook over strategisch mailen.

En de ingang naar cursussen voor MailerLite vind je hier.


Hoe weet je zeker of iemand expert is?

Als je zelf moet gaan uitvinden of iemand een echte expert is, dan ben je daar natuurlijk veel tijd aan kwijt. Het is veel gemakkelijker om te ontdekken dat iemand eigenlijk geen expert is en dat ontdek je doordat het toch niet helemaal goed gaat.

Maar als het om Mailchimp of MailerLite gaat kun je erg gemakkelijk ontdekken of iemand een echte expert is, want dat onderzoek hebben Mailchimp en MailerLite al voor je gedaan. En als zij iemand tot expert verklaren, dan krijgt die persoonlijk een profiel in hun expert directory.

Hier vind je mijn profiel bij Mailchimp en hier bij MailerLite.


E-mailstrategie op het blog

Op het blog staat een rubriek over e-mailstrategie. De nieuwste artikelen in deze rubriek vind je hieronder.groei van je mailinglijst stimuleren

Groei van je mailinglijst stimuleren

Gezonde groei van je mailinglijst is de sleutel tot een succesvol bedrijf. Je hoeft deze groei niet af te wachten, je kunt het stimuleren. Lees hier hoe je dit kunt doen.

Nieuwsbrief op de website zetten

Nieuwsbrief op de website zetten

Hoe zet je je nieuwsbrief op de website? Hier vind je het antwoord, zowel voor Mailchimp als voor MailerLite. En … waarom ik vind dat je dit niet zou moeten doen.

Persist iq

Leads opvolgen met PersistIQ

Leads opvolgen met PersistIQ en je e-mail wordt zelfs in Gmail ontvangen in Primair.


Hoe word je een e-mail expert?

Een e-mail expert word je op dezelfde manier als waarop je expert wordt op ieder ander gebied: leren, lezen, ermee werken, testen en nooit stoppen. Mijn kwalificaties kun je hieronder vinden.

Mailchimp Foundations

17jun2020
Mailchimp foundations

Dit is een uitgebreide cursus over alles wat Mailchimp te bieden heeft. E-mail campagnes, Automation, organische social posts, advertenties, ansichtkaarten, landingpagina’s etc. En dat dan ook nog voor de verschillende versies van Mailchimp.

MailerLite erkenning

22nov2018
MailerLite hulp nieuw

Sinds november 2018 ben ik een erkende Mailerlite expert

Mailchimp strategie expert

30jan2017
Marketing strategie of tool

Je kunt natuurlijk geen Mailchimp expert zijn zonder kennis over e-mailstrategie. Denk bij e-mailstrategie aan verbeteringen en optimalisaties.

Mailchimp trainer

17mei2016
Mailchimp trainer

Een erkende MailChimp trainer geeft volgens MailChimp goede trainingenover hun software. Ik geef individuele trainingen. Dat vind ik leuker dan groepstrainingen omdat ik bij individuele trainingen echt kan kijken hoe iemand Mailchimp wil gebruiken en wat dan een goede oplossing is. Ik geef cursussen sinds 2012.

Mailchimp template designer

18aug2015
Mailchimp template designer

Een MailChimp template designer kan templates maken, dat zal duidelijk zijn. Maar wat veel mensen niet beseffen is dat een goed template niet alleen mooi moet zijn. Er zijn twee zaken die veel belangrijker zijn dan de vraag of een template er mooi uitziet.

Deze twee belangrijke punten zijn: usability ofwel gebruikersvriendelijkheid en deliverability ofwel: kan je nieuwsbrief de mailbox bereiken?

Mailchimp set up expert

16jan2015
Mailchimp set up expert

Het werk van een MailChimp set up expert is het inrichten van je MailChimp account zodat het account voldoet aan jouw behoeften, aan de eisen die MailChimp stelt én zodat alles werkt en je nieuwsbrieven goed in de inbox aan komen. En dat is iets heel anders dan een heleboel lijsten aanmaken …Judith de Vries

Judith de Vries

Erkende e-mail expert voor Mailchimp en MailerLite

Je bent hier: Home » E-mail expert
E-mail expert was last modified: by