e-mail expert

E-mail expert

Zowel Mailchimp als MailerLite hebben me erkend als e-mail expert op het gebied van hun software. Ik kan dus goed helpen met je e-mailmarketing als je één van deze platforms gebruikt.

Expert oplossingen

Ik heb voor beide platforms 3 soorten oplossingen:

  • Oplossingen voor als je je e-mailmarketing zelf doet en hierbij een tekort aan kennis tegenkomt. Misschien een probleem, of je weet gewoon niet hoe het moet.
  • Oplossingen als je je e-mailmarketing wilt automatiseren.
  • En kunt je e-mailmarketing natuurlijk ook aan me uitbesteden.

Als je twijfelt welk platform je het beste zou kunnen gaan gebruiken, maak dan gewoon een afspraak met me voor een kort gesprek. Want ik kan daar niet zomaar een antwoord op geven. Het hangt af van wat je precies doet en waar je het platform precies voor wilt gaan gebruiken.

E-mail expert diensten

e-mail expert

E-mail expert oplossingen

Natuurlijk heb ik niet alleen diensten. Ik heb ook een erg groot blog waar je gratis tips kunt vinden.

Ik heb het blog behoorlijk strak ingedeeld. Kijk daarom ook bovenaan iedere blogpost, want daar vind je nog veel meer navigatie. En je kunt ook gelijk even kijken in de sitemap want daar vind je alles waar ik over geschreven heb.

Je kunt ook gratis tips in je mailbox ontvangen. Hier kun je inschrijven voor tips over Mailchimp.

Inschrijven voor tips over MailerLite kan hier.


E-mail expert was last modified: by