Automation funnels

Funnels met Automation laten maken: een serie e-mails die elkaar opvolgen en die aansluiten bij de interesses van je lezers.

Zodat je je lezers geleidelijk aan de voordelen van je dienst kunt laten zien. Waardoor de kans dat ze uiteindelijk je klant worden enorm toeneemt.

Ik maak funnels met Mailchimp en met Mailerlite voor je.

Automation funnels laten maken

Voordeel van Automation funnels

En dat is niet je enige voordeel: doordat je dezelfde e-mails telkens weer opnieuw verstuurt naar telkens andere mensen, kun je heel goed zien hoe een e-mail presteert. Het wordt glashelder welke e-mails je moet verbeteren. En daardoor gaat je funnel als geheel steeds beter presteren.


Automation funnels laten maken

Het laten maken van e-mail automation kun je aan me uitbesteden als je werkt met Mailchimp of met MailerLite. Door deze beide e-mail platforms ben ik erkend als expert.

Review voor Automation funnels

Judith heeft me al een aantal keren geholpen om Mailchimp op een juiste manier in te richten. De laatste maal was het echt een ingewikkelde toestand, maar nu krijgt toch iedereen een product specifieke mail afgeleverd. En dat bewijst zich bij mij in een hoop positieve reacties van klanten :-)

Tijmen van Steeg, Ongedierte bestrijden
Tijmen van Steeg
Automation funnels was last modified: by
Mailchimp expert ook voor Mailchimp audiences

Mailchimp funnels

Mailchimp Automation biedt een eindeloos aantal mogelijkheden met zoveel triggers dat ik ze hier kan noemen. Vertel me daarom je plan en ik vertel je of ik dit voor je kan maken.

Voor Mailchimp ben ik een erkende expert.

Contact

Je gaat naar de contactpagina


Automation Workflow

5,0 rating
17 september 2018

Een paar weken gelden van Judith een duidelijk uitleg gekregen hoe zo’n workflow te maken. Vandaag samen met haar de door mij gemaakt workflow doorgenomen en hij was helemaal in orde en heeft ze gelijk wat handige tips/tricks doorgeven voor de volgende keer. Uitleg van een paar weken gelden was dus helemaal top anders was het me niet gelukt. Ik ga haar zeker weer benaderen als ik met andere vragen zit omtrent MailChimp

Somatic De Fysioclub

Voor funnels heb je Mailchimp Standard of Mailchimp Premium nodig, of de Mailchimp versie van voor 15 mei 2019.

Automation funnels laten maken

Mailerlite funnels

Mailerlite is een ander platform met heel eigen mogelijkheden. Het platform is minder uitgebreid waardoor ik daar niet dezelfde funnels kan bouwen als op Mailchimp. Maar dat is niet beslist een nadeel, want er zijn ook zaken die heel gemakkelijk kunnen met MailerLite en die veel moeilijker kunnen met Mailchimp.

Ook voor MailerLite ben ik expert.

En Mailerlite biedt erg leuke mogelijkheden voor funnels.

E-mail automation funnel

Contact

Je gaat naar de contactpagina


Meerdere automations in MailerLite

5,0 rating
19 november 2018

Paytium is mijn WordPress plugin waarmee mensen betalingen op hun website kunnen ontvangen. De plugin kan steeds meer, en ik merkte dat mijn gebruikers dat niet altijd doorhadden. Daarom wilde ik ze graag gericht informeren over alle mogelijkheden, maar alleen als ze daar zelf interesse in hadden.
Judith heeft voor mij een uitgebreid email marketing systeem opgezet, meerdere geautomatiseerde reeksen die ingeschakeld worden als abonnee’s interesse tonen in een bepaalde mogelijkheid van mijn product. Wil iemand bijvoorbeeld meer weten over periodieke betalingen? Dan krijgen ze geautomatiseerd een informatieve reeks daarover.
Dit heeft Judith allemaal gedaan in MailerLite, een alternatief op MailChimp wat ikzelf veel gebruikersvriendelijker vindt.
Wat ik fijn vond aan Judith is dat ze enorm zelfstandig werkt. Als er iets moest gebeuren, ging ze zelf contact opnemen met MailerLite, in plaats van dat aan mij te vragen. Daarnaast heeft ze op basis van mijn bestaande content (blog posts en de handleiding) de content geschreven voor de emails. Dat heeft mij enorm veel tijd bespaard.
Een aanrader!

David van Paytium

MailerLite expert

Automation funnels met Mailchimp of met Mailerlite: met dank aan Merio voor het beeld in de uitgelichte afbeelding.

Automation funnels was last modified: by