funnels in Mailchimp of MailerLite

Automation funnels

Automation funnels


Ik maak Automation funnels met Mailchimp en met Mailerlite voor je.

Voor beide platforms ben ik een erkende expert.

Voordeel van Automation funnels

Funnels met Automation laten maken: een serie e-mails die elkaar opvolgen en die aansluiten bij de interesses van je lezers.

Zodat je je lezers geleidelijk aan de voordelen van je dienst kunt laten zien. Waardoor de kans dat ze uiteindelijk je klant worden enorm toeneemt.

En dat is niet je enige voordeel: doordat je dezelfde e-mails telkens weer opnieuw verstuurt naar telkens andere mensen, kun je heel goed zien hoe een e-mail presteert. Het wordt glashelder welke e-mails je moet verbeteren. En daardoor gaat je funnel als geheel steeds beter presteren.

Automation funnels laten maken

Het laten maken van e-mail automation kun je aan me uitbesteden als je werkt met Mailchimp of met MailerLite. Door deze beide e-mail platforms ben ik erkend als expert.

Mailchimp funnels


Mailchimp partner

Mailchimp funnels

Mailchimp Automation biedt een eindeloos aantal mogelijkheden met zoveel triggers dat ik ze hier niet kan noemen. Vertel me daarom je plan en ik vertel je of ik dit voor je kan maken.

Contact

Erkende Mailchimp expert


Judith heeft me al een aantal keren geholpen om Mailchimp op een juiste manier in te richten. De laatste maal was het echt een ingewikkelde toestand, maar nu krijgt toch iedereen een product specifieke mail afgeleverd. En dat bewijst zich bij mij in een hoop positieve reacties van klanten :-)

Tijmen van Steeg, Ongedierte bestrijden
Tijmen van Steeg
Automation funnels was last modified: by

Automation Workflow

5,0 rating
17 september 2018

Een paar weken gelden van Judith een duidelijk uitleg gekregen hoe zo’n workflow te maken. Vandaag samen met haar de door mij gemaakt workflow doorgenomen en hij was helemaal in orde en heeft ze gelijk wat handige tips/tricks doorgeven voor de volgende keer. Uitleg van een paar weken gelden was dus helemaal top anders was het me niet gelukt. Ik ga haar zeker weer benaderen als ik met andere vragen zit omtrent MailChimp

Somatic De Fysioclub

Voor funnels heb je Mailchimp Standard of Mailchimp Premium nodig, of de legacy versie van voor 15 mei 2019.

Funnels in MailerLite


MailerLite expert

Mailerlite funnels

Mailerlite is een prachtig platform met heel eigen mogelijkheden en hun funnels zijn om van te smullen. Een interessante mogelijkheid bij MailerLite is dat je zelf kunt kiezen of mensen die dat willen de workflow opnieuw mogen krijgen.

MailerLite heeft een overzichtelijke structuur en een aantal prachtige triggers voor funnels. Vertel me wat je ermee wilt doen en ik maak het voor je.

Contact

Erkende MailerLite expert


Meerdere automations in MailerLite

5,0 rating
19 november 2018

Paytium is mijn WordPress plugin waarmee mensen betalingen op hun website kunnen ontvangen. De plugin kan steeds meer, en ik merkte dat mijn gebruikers dat niet altijd doorhadden. Daarom wilde ik ze graag gericht informeren over alle mogelijkheden, maar alleen als ze daar zelf interesse in hadden.
Judith heeft voor mij een uitgebreid email marketing systeem opgezet, meerdere geautomatiseerde reeksen die ingeschakeld worden als abonnee’s interesse tonen in een bepaalde mogelijkheid van mijn product. Wil iemand bijvoorbeeld meer weten over periodieke betalingen? Dan krijgen ze geautomatiseerd een informatieve reeks daarover.
Dit heeft Judith allemaal gedaan in MailerLite, een alternatief op MailChimp wat ikzelf veel gebruikersvriendelijker vindt.
Wat ik fijn vond aan Judith is dat ze enorm zelfstandig werkt. Als er iets moest gebeuren, ging ze zelf contact opnemen met MailerLite, in plaats van dat aan mij te vragen. Daarnaast heeft ze op basis van mijn bestaande content (blog posts en de handleiding) de content geschreven voor de emails. Dat heeft mij enorm veel tijd bespaard.
Een aanrader!

David van Paytium

E-mail expert


Zowel Mailchimp als MailerLite hebben mijn werk “tegen het licht” gehouden en me daarna erkend als expert op het gebied van hun software en me een profiel op hun resp. websites gegeven. Hier vind je mijn profiel op Mailchimp en hier vind je mijn profiel op MailerLite.

funnels in Mailchimp of MailerLite

Andere oplossingen voor Mailchimp of MailerLite

En als je zelf aan de slag wilt: hier vind je tips op het blog om MailerLite te automatiseren. Kijk hier voor het automatiseren van Mailchimp.


Automation funnels met Mailchimp of met Mailerlite: met dank aan alhovik voor het beeld in de uitgelichte afbeelding.


Automation funnels was last modified: by