cursus mailchimp of mailerlite

Cursus e-mailmarketing met Mailchimp of MailerLite

Cursus e-mailmarketing met Mailchimp of MailerLite. Vanaf een uur met vergadersoftware. Of een halve dag op locatie.

Mailchimp en MailerLite zijn 2 verschillende platforms die je voor je e-mailmarketing kunt gebruiken. Voor beide platforms ben ik erkend als expert. Maar als jij al werkt met Mailchimp of met MailerLite, dan heb je zelden een complete cursus nodig. Je hebt dan gewoon hulp nodig met datgene dat je doen wilt.


Cursus e-mailmarketing met Mailchimp of MailerLite

Daarom geef ik vraaggestuurde cursussen van een uur met vergadersoftware. We kunnen dan onze schermen delen en ik kan met je meekijken en je precies vertellen wat je moet doen.

Wat kun je leren in deze cursus

Nou, het maak eigenlijk niet uit wat je wilt leren:

  • Automation goed instellen
  • E-mailstrategie en personalisatie
  • Statistieken begrijpen
  • Een template maken

In een uur waarin we samen serieus aan de slag gaan kun je heel veel leren.

Online of op locatie

Deze cursussen e-mailmarketing met Mailchimp of MailerLite zijn persoonlijke een-op-een cursussen. Je kunt deze cursus online volgen met vergadersoftware, of op locatie in mijn werkruimte in Heiloo. Op jouw tijd.


Live online cursus


Cursus e-mailmarketing met Mailchimp of MailerLite

Cursus e-mailmarketing Mailchimp of MailerLite
Door erkende e-mail expert

Vraaggestuurde cursus e-mailmarketing met Mailchimp of MailerLite.

We werken een uur online met vergadersoftware Meet en ik ga je helpen met het onderwerp waar jij moeite mee hebt. Ik ben zowel door Mailchimp als door MailerLite erkend als specialist.

Aangepast aan jouw vragen

Deze cursussen zijn geen standaard cursussen waarbij iedereen hetzelfde leert. Waarschijnlijk heb je zelf al iets geprobeerd en daarvan geleerd, dus dat heb je niet meer nodig. Daarom bepaal jij de inhoud van de cursus en de lesstof.

Je leert precies datgene waar je nu behoefte aan hebt.

We werken met vergadersoftware Google Meet zodat we onze schermen kunnen delen en met elkaar kunnen meekijken. Ik kan je dus ook dingen voordoen.

Jouw cursus op maat

Voordelen van deze cursus op maat

Maar omdat een uur niet van elastiek is, is het wel handig als je een duidelijk onderwerp bij de kop neemt.

Een boost voor je actieplan

5,0 rating

Helder werkproces waarin ik direct hulp krijg m.b.t. alle vragen die leven bij mij over Mailchimp. Met concrete adviezen zorgt deze opheldering er voor dat ik weer verder kan met het uitvoeren van mijn mailings naar de klanten. Een stap die het bedrijf weer veel kan opleveren. Top, dankjewel Judith!

Marloes

Meer reviews

Cursus e-mailmarketing

Hier kun je de online cursus reserveren die we doen met vergadersoftware.

Via de button ga je naar mijn agenda waar je een datum en een tijd kunt reserveren die ook in jouw agenda passen.

In de agenda krijg je ruimte om te vertellen waar je cursus over moet gaan.

Hoeveel tijd je nodig hebt hangt af van wat je al kunt en van wat je wilt leren. Maar in een uur kun je heel veel leren.


Privacybeleid en annuleringsvoorwaarden

Reviews

Mailchimp en MailerLite op maat zijn prepaid curussen. Nadat je een datum en een tijd hebt gekozen vind je een link naar een betaalpagina. Je reservering is pas definitief als je betaald hebt.

Judith Skype sessie
Judith minicursus MailChimp

Zo zie je me tijdens een les met vergadersoftware

Doen?

Wat kan je nou eigenlijk gebeuren?


Privacybeleid en Algemene Voorwaarden

Veiligheid en AVG

Bij deze cursus Mailchimp gebruiken we vergadersoftware. Met deze software kan ik niet in je computer kijken en kan ik niet in je Mailchimp account. Ik kan alleen de schermen van je pc zien die jij me wilt laten zien.

Ik krijg hierdoor geen toegang tot je data, daarom is een verwerkingsovereenkomst niet nodig.

Annuleringsvoorwaarden cursus van een uur

Annuleringvoorwaarden cursus van een uur

Als je er niet bent op de afgesproken tijd en ook geen tijdig afbericht hebt gestuurd, dan ga ik er vanuit dat je de cursus niet (meer) wilt volgen. Je hebt dan geen recht op teruggave van je cursusgeld.Trainingen van een halve dag

Training e-mailmarketing met Mailchimp of MailerLite

Training e-mailmarketing in Heiloo

Privé training e-mailmarketing met Mailchimp of MailerLite van een halve dag in Heiloo bij Alkmaar door erkende expert. Dit is een training op maat voor jou alleen. Geschikt voor beginners en voor gevorderden.

pijltje

I.v.m. Corona zijn er op dit moment alleen trainingen van een halve dag beschikbaar.

Individuele training e-mailmarketing

Een individuele training Mailchimp of MailerLite voor jou alleen. Deze privé lessen Mailchimp en MailerLite geef ik in Heiloo bij Alkmaar.

En omdat deze training alleen voor jou is, is hij altijd op maat zodat je leert wat jij moet leren. En wat je al weet hoeven we niet te behandelen. Bij een individuele training kun jij de inhoud bepalen.

Training op maat

Het handige van een training op maat is dat het geen standaard training is, maar dat jij de inhoud bepaalt. Daarom maakt het niet uit of je net met Mailchimp begint of dat je al jaren met Mailchimp werkt en iets bijzonders wilt.

Wat wel belangrijk is, is dat je beseft dat je ook bij een training van een hele dag nog lang niet alles geleerd hebt wat er over Mailchimp of MailerLite te leren is. Daarom vraag ik je om vooraf een “verlanglijstje” naar me toe te sturen. Want daar ga ik een training van maken.

Training e-mailmarketing in Heiloo bij Alkmaar

Deze trainingen Mailchimp en MailerLite geef ik in Heiloo. Heiloo ligt op een steenworp afstand van Alkmaar. Ik heb daar een eigen ruimte waar ik trainingen geef.

Deze trainingen geef ik in blokken van 2,5 uur. En in 2,5 uur kun je heel veel leren en je krijgt daarna ook nog e-mail support voor nagekomen vragen over de stof die we behandeld hebben.

Ik kan iedereen aanbevelen om een cursus bij Judith te volgen!

5,0 rating

Judith heeft mij enorm goed geholpen om ons Mailchimp account zo efficiënt mogelijk in te zetten in ons marketingplan. Ze kan enorm goed passend advies geven, luistert goed naar jouw wensen en legt helder uit. Ik kan iedereen aanbevelen om een cursus bij Judith te volgen!

Robin Driehuijs - Andalusië Fietsreizen

Meer reviews

Training e-mailmarketing halve dag

  • Van 10.00 tot 12.30 uur
  • of van 13.30 tot 16.00 uur
  • inclusief verfrissingen
  • daarna 1 week nazorg en e-mail support over de besproken onderwerpen.

I.v.m. corona heb ik speciale maatregelen genomen zodat we veilig en hygiënisch kunnen werken. En natuurlijk zijn de annuleringsvoorwaarden ook aangepast.

Reviews


Je gaat naar mijn agenda waar je een dag die jou goed uitkomt kunt reserveren.

Lees hier de annuleringsvoorwaarden. Hier vind je het privacybeleid en hier de Algemene Voorwaarden

Je krijgt privé les van een erkende Mailchimp trainer en erkende MailerLite expert. Je weet dus zeker dat je waar voor je geld krijgt.


Je neemt zelf een laptop mee en je gebruikt een gedeelde internetverbinding, daarom kan een VPN een goed idee zijn. Als je een VPN alleen nodig hebt voor je les in mijn kantoor, dan heb je genoeg data als je een gratis VPN neemt.

Maar als je nu ontdekt dat je vaker een VPN nodig hebt, dan kan het zinvol zijn als je er eentje koopt. Met deze affiliate link krijg je 30 dagen gratis bij Express VPN.

Aangepaste annuleringsvoorwaarden training van een halve dag

Aangepaste annuleringsvoorwaarden

Het Corona-virus raakt ons allemaal, dus ook de nare gevolgen vangen we samen op. Als je door angst, verkoudheid, snotteren, hoesten liever niet komt uit veiligheid voor je zelf en voor ons, geef een seintje en we annuleren in overleg zonder kosten. Als de wereld weer ‘terug naar normaal’ is, geldt de onderstaande regeling pas weer.

Annuleren van een gereserveerde training kan kosteloos tot uiterlijk één week voor de dag van de cursus of training. Bij annulering in de week vóór een training of cursus of op de dag zelf, ben je het gehele overeengekomen cursusbedrag verschuldigd, maar je mag iemand (bijvoorbeeld een collega of partner) in jouw plaats sturen.


Willibrordus Business Centrum Training Mailchimp
Trainingslocatie: Willibrordus Business Centrum

Corona maatregelen

Om deze trainingen veilig te kunnen geven heb ik een aantal maatregelen genomen:

In mijn kamer is een wastafel aanwezig, dus je kunt direct als je binnenkomt je handen wassen.

Mijn werkruimte is 21 m2, dus ruim voldoende om anderhalve meter afstand te houden. Ik heb de kamer in tweeën gedeeld met in het midden een grote werktafel van 1.60 x 1.60 meter.

Judith in kantoor
Plexiglas scherm

In het midden van de werktafel staat een plexiglas scherm en we blijven allebei aan onze eigen kant van dat scherm.

Skippy krijgt Mailchimp training
Plexiglas scherm

In het kantorencomplex maken we gebruik van gemeenschappelijke toiletten. In de toiletten vind je naast water, zeep en papieren handdoekjes ook desinfecterende handgel. En als op de terugweg deurklinken hebt aangeraakt, dan kun je bij terugkomst in mijn kamer je handen nogmaals wassen bij mijn wastafel.

Omdat het leven onvoorspelbaar is en de incubatietijd bij corona lang is, heb ik de annuleringsvoorwaarden aangepast. Je kunt ze onderaan de pagina en in je afspraakbevestiging vinden.

Als je je kort voor de training ziek voelt, of hoest, of koorts hebt, dan annuleer je gewoon. We bespreken dan even hoe we dit oplossen: on hold houden en de training later doen, of gewoon je geld terug.

Voor mij geldt dat natuurlijk net zo. Als ik hoest, koorts heb of me niet lekker voel dan krijg je een telefoontje van me dat het niet door kan gaan.

Want we doen er alles aan om veilig en hygiënisch te werken.

Cursus e-mailmarketing met Mailchimp of MailerLite was last modified: by

Erkende expert

Mailchimp partner

Een Mailchimp expert is iemand die door Mailchimp “tegen het licht” is gehouden en die daarna is goedgekeurd door de mensen van Mailchimp.

En daarom heb ik een profiel gekregen op de website van Mailchimp.


MailerLite expert

Een MailerLite expert is iemand die erkend is door MailerLite en die daarom een profiel heeft gekregen op de website van MailerLite.

Vragen over de training e-mailmarketing

Heb je vragen over deze trainingen? Twijfel je of het in een uur kan of dat je beter een dagdeel kunt reserveren? Voel je vrij je te stellen want ik wil ze graag beantwoorden. Neem gewoon even contact op.


Reviews

Vlot en concreet.

5,0 rating
11 mei 2020

Judith heeft kennis van zaken en neemt je in een vogelvlucht mee door Mailchimp. Ze is duidelijk, to-the-point en vlot in haar uitleg. De korte training was vlot in te plannen waardoor ik nog dezelfde week bij haar terecht kon.

Josefien de Vos

Heldere, duidelijke uitleg

5,0 rating
24 april 2020

Het is fijn dat je zelf de onderwerpen kunt bepalen waar je meer over wilt weten. Je boekt een uur in en je krijgt meer gerichte informatie over Mailchimp. Judith is heel kundig en legt helder en duidelijk de onderwerpen uit. Zeker een aanrader!

G. Vianen

Verstandige keuze

5,0 rating
10 april 2020

Omdat ik wat probleempjes had met het gebruik van Mailchimp ben ik gaan Googelen naar oplossingen op internet.
Ik kwam op een prettige website terecht van Virtueel Present met een uitgebreide handleiding voor mijn probleem.
Ook zag ik hier dat je ook een uurtje kon boeken om op afstand geholpen te worden.
Dit heb ik gedaan en ben erg blij. Het contact was prettig en professioneel. We hebben wat dingen recht kunnen zetten en ik heb ook tips gekregen.
Judith helpt je online, maar je moet zelf klikken op de stappen die volgen. Hierdoor weet je beter wat je doet.
Een aanrader.

Martin, Soest

Een boost voor je actieplan

5,0 rating
6 maart 2020

Helder werkproces waarin ik direct hulp krijg m.b.t. alle vragen die leven bij mij over Mailchimp. Met concrete adviezen zorgt deze opheldering er voor dat ik weer verder kan met het uitvoeren van mijn mailings naar de klanten. Een stap die het bedrijf weer veel kan opleveren. Top, dankjewel Judith!

Marloes

Adressen uploaden in Mailchimp

5,0 rating
29 november 2019

Zoals altijd heeft Judith mij weer gered en geholpen om super snel structuur en overzicht te creëren in mijn Mailchimp bestand. Zij heeft gelukkig heel veel geduld en dat is heel fijn!
Dank je wel lieve Judith!

Eva de Jong

Duidelijk

5,0 rating
12 november 2019

Judith werkt secuur, duidelijk en zonder omweg. Voor mij een helder en duidelijke ochtend met mail chimp waar ik weer goed zelfstandig mee verder kan.

Blue Bell Agency

Gered!

5,0 rating
31 oktober 2019

Ik had een uur consult van Judith waarin ze allerhande MailChimp-zaken uitlegde (en me ook duidelijk maakte dat MailChimp soms kuren heeft waardoor je wat minder aan jezelf hoeft te twijfelen). De volgende dag, bij het versturen van m’n eerste nieuwsbrief die ik van onder-naar-boven, links-naar-rechts en-weer-terug had gecheckt, ging toch iets mis en Judith was zo aardig om meteen mee te kijken, gerust te stellen en te redden wat er nog te redden viel. Heel fijn :-)

Karen Ekker

Heldere uitleg

5,0 rating
24 oktober 2019

Ik ben blij dat ik Virtueel Present in de persoon van Juidth de Vries heb ontdekt.
Ze gaf heldere uitleg over een onderdeel van Mailchimp, dat ik zelf niet begreep.
In een uurtje was ik volledig bijgepraat voor een eerlijk tarief!
In de toekomst ga ik zeker vaker gebruik maken van de kennis van Judith!

Wout Gerstel - SEUN Media

HARTelijk

5,0 rating
10 augustus 2019

Ik vind dit wel een goed woord wat wat de service van Judith omschrijft, ‘HARTelijk’, met de klemtoon op Hart. Judith is een kundig persoon en weet goed waar ze het over heeft. Ze geeft goed advies en maakt er geen probleem van om het nog een keer te herhalen. Wat ik bovenal merkte was dat ze communiceert en adviseert vanuit haar hart. Dit verklaart alles in wie ze is als eerste en als tweede in wat ze doet. Judith, bedankt voor de bemoedigende woorden. Je voelt goed aan met wie je te maken hebt. Je hebt een creatieve geest en je zet dit hoofdzakelijk in om anderen weer te helpen. Het systeem waarmee je contact legt met je klanten, werkt uitstekend. Het was fijn communiceren met je. Ik hoop op meer! Judith bedankt voor de fijne online hulp die je mij verleend hebt. Tot de volgende keer.

Vaderhart.nl

Leuke en leerzame samenwerking

5,0 rating
5 april 2019

Ik vond het super leerzaam, ik wist niet van alle mogelijkheden van Mailchimp en die heeft Judith me haarfijn uitgelegd. Tijd tekort voor alle mogelijkheden maar we hebben er heel veel uitgehaald waar ik nu mee verder kan.

José van Babyslofje-online.nl

Cursus mailchimp

4,0 rating
7 maart 2019

Prettig manier van lesgeven, praktisch gericht.

Act4you

Mini cursus Mailchimp

5,0 rating
22 januari 2019

Vandaag heb ik een mini cursus Mailchimp gehad bij Judith. Ze heeft mij echt heel goed geholpen met het samenvoegen van lijsten. Daarnaast hebben we ook samen diverse instellingen van mijn account nagelopen. Een echte aanrader!

Ingeborg Lentjes

Tijdens én na de workshop

4,0 rating
6 januari 2019

Niet alleen tijdens de workshop was Judith zeer deskundig en behulpzaam, maar toen ik daarna nog een vraag had heeft ze me snel en duidelijk via de mail geholpen, zodat ik gelijk weer verder kon! SUPER!

Christine de Vries, Shodo

Judith, mijn steun en toeverlaat!

5,0 rating
11 december 2018

Judith mijn steun en toeverlaat, wat ben ik blij met haar! Mijn nieuwsbrief, geweldig opgemaakt in Mailchimp, ziet er altijd gelikt uit. Haar is geen vraag teveel, haar antwoorden zeer gedetailleerd. En daarbij ook razendsnel. Nogmaals ik ben zelfs erg blij met Judith.

Poetsendoejezo, Ervine

Dankbaar voor de geweldige begeleiding.

5,0 rating
16 november 2018

Ik heb een fantastische goede middag gehad met Judith. Als eerste kwam ik voor het opzetten van het RSS nieuwsbrieven systeem, dat was al heel snel geregeld. Daarnaast heeft Judith me ook nog geholpen met allerlei achterstallige chaos op te ruimen in mijn mailing systeem waardoor ik nu gemakkelijk verder kan. Ik ben heel dankbaar voor haar deskundige begeleiding en geduld.
Ik heb nu eindelijk zin om er mee aan de slag te gaan. :-)
Ik kan iedereen Judith de Vries aanraden.

Caroline Schaay

Goede adviezen, kwaliteit en service!

4,0 rating
1 november 2018

Judith doet niet alleen het afgesproken werk snel en vakkundig – ze geeft goede tips en adviezen – een fijne sparringpartner en mentor voor de dienstverlenende zzp-er.

Ann van den Assem | Je keuzes voluit leven | Oud zeer de baas

Het blog, had je dat al gevonden. Een enorme rubriek met tips voor Mailchimp en voor MailerLite.

Cursus e-mailmarketing met Mailchimp of MailerLite was last modified: by