E-mailmarketing uitbesteden


E-mailmarketing uitbesteden

E-mailmarketing uitbesteden zodat je hier zelf minder tijd aan kwijt bent. Eventueel met een juridische screening (als je over gezondheid schrijft). Of met Engelstalige redactie. En je kunt natuurlijk ook het maken van Automation funnels en het maken en instellen van een RSS nieuwsbrief aan me uitbesteden.

Mailchimp uitbesteden of MailerLite uitbesteden, het kan allebei want voor beide platforms ben ik een erkende expert.


Welk platform gebruik je?

E-mailmarketing is een vak net als ieder ander specialisme. En net als bij ieder ander vak heb je te maken met valkuilen waar amateurs gemakkelijk in vallen terwijl professionals die valkuilen weten te herkennen. En dan heb ik het nog niet gehad over het beheer van je mailinglijst.

E-mailmarketing laten doen

Neem contact met me op als je e-mailmarketing wilt laten doen. We gaan dan eerst eens praten:

  • Over jouw vak: wat doe je precies?
  • Heb je een duidelijke doelgroep die bestaat uit mensen die hetzelfde willen? Of kunnen we je mailinglijst beter gaan indelen in groepen mensen die hetzelfde willen?
  • Hoe vaak wil je gaan mailen waarom denk je dat deze frequentie een goed idee is?
  • Heb je een duidelijk plan of moeten we een plan maken?

Al deze zaken zijn van belang als je ook werkelijk iets wilt bereiken met e-mailmarketing.

Neem contact met op, dan gaan we hierover praten en ontdekken of e-mailmarketing laten doen voor jou een passende oplossing is. En dan krijgen we gelijk ook helder of het in jouw situatie ook zinvol is om workflows in te zetten.

Of misschien wil je je e-mailmarketing uitbesteden omdat je het moeilijk vindt om te doen, terwijl je eigenlijk geen budget hebt om je nieuwsbrieven te laten maken. Neem ook dan contact met me op want ook daar heb ik een oplossing voor.


Extra opties inkopen

Natuurlijk kun je een gewone huis-tuin-en-keuken nieuwsbrief door me laten maken. Maar als je je e-mailmarketing wilt uitbesteden kun je hier ook extra opties bij inkopen zoals een juridische screening, of Engelstalige redactie en voorwaardelijke content.


Mailchimp partner
MailerLite coach
Je bent hier: Home » E-mail expert » E-mailmarketing uitbesteden
E-mailmarketing uitbesteden was last modified: by
Pages ( 1 of 4 ): 1 234Volgende »