e-mailmarketing uitbesteden

E-mailmarketing uitbesteden

E-mailmarketing uitbesteden zodat je hier zelf minder tijd aan kwijt bent. Eventueel met een juridische screening (als je over gezondheid schrijft). Of met Duits- of Engelstalige redactie.

Ik maak nieuwsbrieven voor je met Mailchimp en MailerLite. Door beide platforms ben ik erkend als expert.


E-mailmarketing uitbesteden

E-mailmarketing laten doen betekent het laten maken van je nieuwsbrieven. Dit kan alleen als je dit op regelmatige basis wilt laten doen.


E-mailmarketing is een vak net als ieder ander specialisme. En net als bij ieder ander vak heb je te maken met valkuilen waar amateurs gemakkelijk in vallen terwijl professionals die valkuilen weten te herkennen. En dan heb ik het nog niet gehad over het beheer van je mailinglijst.

Neem contact met me op als je e-mailmarketing wilt laten doen. We gaan dan eerst eens praten:

E-mailmarketing laten doen

  • Over jouw vak: wat doe je precies?
  • Heb je een duidelijke doelgroep die bestaat uit mensen die hetzelfde willen? Of kunnen we je mailinglijst beter gaan indelen in groepen mensen die hetzelfde willen?
  • Hoe vaak wil je gaan mailen waarom denk je dat deze frequentie een goed idee is?
  • Heb je een duidelijk plan of moeten we een plan maken?

Al deze zaken zijn van belang als je ook werkelijk iets wilt bereiken met e-mailmarketing.

Neem contact met op, dan gaan we hierover praten en ontdekken of e-mailmarketing laten doen voor jou een passende oplossing is. En dan krijgen we gelijk ook helder of het in jouw situatie ook zinvol is om workflows in te zetten.

E-mailmarketing laten doen betekent het laten maken van je nieuwsbrieven. Dit kan alleen als je dit op regelmatige basis wilt laten doen.


Reviews

Judith beschikt over de gave zich in te leven in de onderwerpen en je hoeft haar niet te vragen met je mee te denken: dit doet ze uit zichzelf al. Bovendien beschikt ze over het inzicht om e.e.a. zo aan te passen dat het zeer helder leesbaar wordt voor de doelgroep.

Zoek je iemand om je nieuwsbrief voor je in elkaar te zetten en dat op een pro-actieve manier doet? Ik beveel je Judith van harte aan!

Claudia van Wezel, Praktijk de Groeisprong
Claudia van Wezel
E-mailmarketing uitbesteden was last modified: by

Judith, mijn steun en toeverlaat!

5,0 rating

Judith mijn steun en toeverlaat, wat ben ik blij met haar! Mijn nieuwsbrief, geweldig opgemaakt in Mailchimp, ziet er altijd gelikt uit. Haar is geen vraag teveel, haar antwoorden zeer gedetailleerd. En daarbij ook razendsnel. Nogmaals ik ben zelfs erg blij met Judith.

Poetsendoejezo, Ervine

Deskundige vakvrouw

Judith ervaar ik als een deskundige vakvrouw wat betreft MailChimp. Zij denkt met je mee en heeft oog voor belangrijke details.

Als iets niet direct lukt zoekt ze naar alternatieven wat uiteindelijk leidt tot een professionele opmaak van de nieuwsbrieven en bijvoorbeeld de aanmeldformulieren. Bovendien is het heel plezierig samenwerken met haar.

Frank Schuurman
E-mailmarketing uitbesteden was last modified: by
E-mailmarketing uitbesteden

Extra opties

Als je je nieuwsbrieven door mij laat maken dan kun je daar eventueel de volgende opties bij inkopen. Dit zijn zaken die ik niet zelf doe, maar die ik zo nodig vind dat ik ze je graag wil aanbieden. Als je kiest voor deze opties dan wordt dat deel van het werk gedaan door een ander die hiervoor gekwalificeerd is.

Juridische screening (als je over gezondheid schrijft)

Juridische screening

Als gevolg van een samenwerking tussen mij en een jurist kun je voor een laag bedrag een juridische screening bij me inkopen. Hoe en wat precies kun je lezen op de pagina over de juridische screening.

Engelstalige redactie (native speaker)

Engelstalige nieuwsbrieven

Engels: Engelstalige nieuwsbrieven laten maken door een native speaker en een e-mail expert. Voor internationale Engelstalige nieuwsbrieven  heb ik een informeel samenwerkingsverband met een native speaker. Zij is bereid je teksten te corrigeren en te redigeren.


Engels: Sylvana Dagostini

Voor Engelstalige nieuwsbrieven werk ik samen met Sylvana Dagostini.

Sylvana Dagostini is een Canadese virtual assistant.

Zij woont in Canada en ze is bereid je Engelstalige nieuwsbrieven te corrigeren en te redigeren.

Sylvana

Moedertaal

Besef dat ook als je goed Engels spreekt en schrijft, het nog steeds je moedertaal niet is. En je kunt wel denken dat je Engels goed genoeg is om de redactie te doen, maar er is toch een verschil tussen een native speaker die de puntjes op de i zet en een Nederlander die de tekst redigeert.


Kosten

Voor het redigeren van internationale nieuwsbrieven in het Engels kan ik je geen exacte prijsopgave doen, want de prijs hangt af van de kwaliteit van jouw Engels en van de lengte van je tekst.

Als je wilt weten wat dit gaat kosten, stuur me dan een Engelse tekst die jij geschreven hebt als voorbeeld. Ze gaat er dan even naar kijken en daarna kan ze je vertellen wat dit gaat kosten.

Dit is een extra optie die je kunt inkopen als je je nieuwsbrieven door mij laat maken. Je kunt deze optie niet inkopen als je je nieuwsbrieven zelf wilt maken.

E-mailmarketing uitbesteden was last modified: by
Duitstalige redactie (native speaker)

Duitstalige nieuwsbrieven

Duits: nieuwsbrieven in het Duits voor Nederlandse ondernemers die zich op de Duitse markt richten. Als je je op de Duitse markt richt wil je natuurlijk graag dat je nieuwsbrieven en andere teksten in perfect Duits geschreven zijn.

Cultuur

En ook niet onbelangrijk: je wilt geen culturele blunders begaan. Duitsland is een ander land dan Nederland. Wat in Nederland heel gewoon en gangbaar is, is in Duitsland vaak anders dan je verwacht.

In Nederland is het bijvoorbeeld aan te raden om de afstand tussen jou en je klant in je nieuwsbrief zo snel mogelijk te overbruggen door je klant te tutoyeren. Maar als je je op de Duitse markt richt doe je daar beslist géén goed aan.

Dit lijken kleinigheden, maar ze kunnen er de oorzaak van zijn dat je plannen de mist in gaan en niet de resultaten hebben die je graag wilt.

Cultuurverschil

Met o.a. dit cultuurverschil heb je natuurlijk niet alleen te maken als je je richt op de Duitse markt, maar ook als je je richt op Zwitserland of Oostenrijk.

Omdat het mijn bedoeling is je zo goed mogelijk te ondersteunen, werk ik samen met native speaker en bevoegd docent Duits Tina Märgner.

Zij is bereid je Duitstalige nieuwsbrieven te corrigeren en te redigeren.


Wil je meer weten over Tina? Ga dan even naar haar website.

Haar website kan interessant voor je zijn, want ze verzorgt ook (spoed)cursussen Duits voor ondernemers.

Tina

Tina Märgner

Hoe het werkt

Jij levert de teksten aan

Tina Märgner corrigeert en redigeert je teksten. Ze trekt aan de bel als je dreigt een culturele blunder te begaan. En ze doet suggesties hoe het anders aan te pakken

Ik zorg dat je teksten goed uit de verf komen in keurig verzorgde nieuwsbrieven

En als je nieuwsbrief klaar is, leest Tina ‘m nog even door om, als dat nodig is, nog een puntje op de i te zetten

Zo kun jij er zeker van zijn dat je nieuwsbrieven in perfect Duits gesteld zijn en dat je geen culturele blunders begaat waarmee je mogelijke klanten voor het hoofd zou stoten.

Hoe lang duurt dat allemaal?

Hoeveel tijd dit in beslag neemt zal je reuze meevallen, maar anderzijds: Tina en ik leveren maatwerk en kwaliteit gaat vóór snelheid.

Als je vooraf aan ons laat weten wanneer je je teksten gaat aanleveren en als je je daar ook aan houdt, dan zitten Tina en ik paraat en dan is een nieuwsbrief heel snel klaar.

Als je niet precies kunt vertellen wanneer je je teksten gaat aanleveren kan het zijn dat we eerst een andere opdracht af moeten maken, maar ook dan zullen we je snel van dienst zijn.

E-mailmarketing uitbesteden was last modified: by
Dynamische content

Dynamische content

Dynamische content is een heerlijke manier om een e-mail te personaliseren.

Met dynamische content zet in je dezelfde e-mail meerdere teksten. Welke teksten voor je lezer zichtbaar zijn en welke niet, dat bepaal je zelf.

Je kunt dynamische content op verschillende manieren gebruiken:

  • Als je een aanbieding hebt die wel geldt voor de ene groep, maar niet voor de andere groep.
  • Of als je weet dat sommige mensen wel in een onderwerp geïnteresseerd zijn, terwijl anderen juist totaal niet in die content geïnteresseerd zijn.
  • Maar ook als je content verstuurt die beslist niet gedeeld mag worden, zoals bijvoorbeeld een wachtwoord voor een online cursus.

Expert

Mailchimp expert en MailerLite expert


Je opdracht is bij mij in goede handen, want ik zowel door Mailchimp als door MailerLite als expert erkend.

Dat betekent dat beide platforms mijn werk tegen het licht hebben gehouden en erg goed vonden.


Andere oplossingen voor Mailchimp of MailerLite

E-mailmarketing uitbesteden, met dank aan Teguh Mujiono voor het beeld in de uitgelichte afbeelding.

E-mailmarketing uitbesteden was last modified: by