E-mailmarketing uitbesteden

E-mailmarketing uitbesteden zodat je hier zelf minder tijd aan kwijt bent. Eventueel met een juridische screening (als je over gezondheid schrijft). Of met Engelstalige redactie.

En je kunt natuurlijk ook het maken van Automation funnels aan me uitbesteden. Lees er direct verder over.

E-mailmarketing laten doen betekent het laten maken van je nieuwsbrieven. Dit kan als je dit op regelmatige basis nieuwsbrieven wilt laten maken.

En als je eenmalig Automation of RSS wilt laten instellen.

Ik maak nieuwsbrieven voor je met Mailchimp en MailerLite. Door beide platforms ben ik erkend als expert.

E-mailmarketing uitbesteden

E-mailmarketing is een vak net als ieder ander specialisme. En net als bij ieder ander vak heb je te maken met valkuilen waar amateurs gemakkelijk in vallen terwijl professionals die valkuilen weten te herkennen. En dan heb ik het nog niet gehad over het beheer van je mailinglijst.

Neem contact met me op als je e-mailmarketing wilt laten doen. We gaan dan eerst eens praten:

E-mailmarketing laten doen

  • Over jouw vak: wat doe je precies?
  • Heb je een duidelijke doelgroep die bestaat uit mensen die hetzelfde willen? Of kunnen we je mailinglijst beter gaan indelen in groepen mensen die hetzelfde willen?
  • Hoe vaak wil je gaan mailen waarom denk je dat deze frequentie een goed idee is?
  • Heb je een duidelijk plan of moeten we een plan maken?

Al deze zaken zijn van belang als je ook werkelijk iets wilt bereiken met e-mailmarketing.

Neem contact met op, dan gaan we hierover praten en ontdekken of e-mailmarketing laten doen voor jou een passende oplossing is. En dan krijgen we gelijk ook helder of het in jouw situatie ook zinvol is om workflows in te zetten.

E-mailmarketing laten doen betekent het laten maken van je nieuwsbrieven. Dit kan alleen als je dit op regelmatige basis wilt laten doen.

Reviews

Judith beschikt over de gave zich in te leven in de onderwerpen en je hoeft haar niet te vragen met je mee te denken: dit doet ze uit zichzelf al. Bovendien beschikt ze over het inzicht om e.e.a. zo aan te passen dat het zeer helder leesbaar wordt voor de doelgroep.

Zoek je iemand om je nieuwsbrief voor je in elkaar te zetten en dat op een pro-actieve manier doet? Ik beveel je Judith van harte aan!

Claudia van Wezel, Praktijk de Groeisprong
Claudia van Wezel
E-mailmarketing uitbesteden was last modified: by

Judith ervaar ik als een deskundige vakvrouw wat betreft MailChimp. Zij denkt met je mee en heeft oog voor belangrijke details.

Als iets niet direct lukt zoekt ze naar alternatieven wat uiteindelijk leidt tot een professionele opmaak van de nieuwsbrieven en bijvoorbeeld de aanmeldformulieren. Bovendien is het heel plezierig samenwerken met haar.

Frank Schuurman
E-mailmarketing uitbesteden was last modified: by

Extra opties

Als je je nieuwsbrieven door mij laat maken dan kun je daar eventueel de volgende opties bij inkopen. Dit zijn zaken die ik niet zelf doe, maar die ik zo nodig vind dat ik ze je graag wil aanbieden. Als je kiest voor deze opties dan wordt dat deel van het werk gedaan door een ander die hiervoor gekwalificeerd is.

Juridische screening (als je over gezondheid schrijft)

Juridische screening

Als gevolg van een samenwerking tussen mij en een jurist kun je voor een laag bedrag een juridische screening bij me inkopen. Hoe en wat precies kun je lezen op de pagina over de juridische screening.

Engelstalige redactie (native speaker)

Engelstalige nieuwsbrieven

Engels: Engelstalige nieuwsbrieven laten maken door een native speaker en een e-mail expert. Voor internationale Engelstalige nieuwsbrieven  heb ik een informeel samenwerkingsverband met een native speaker. Zij is bereid je teksten te corrigeren en te redigeren.


Engels: Sylvana Dagostini

Voor Engelstalige nieuwsbrieven werk ik samen met Sylvana Dagostini.

Sylvana Dagostini is een Canadese virtual assistant.

Zij woont in Canada en ze is bereid je Engelstalige nieuwsbrieven te corrigeren en te redigeren.

Sylvana

Moedertaal

Besef dat ook als je goed Engels spreekt en schrijft, het nog steeds je moedertaal niet is. En je kunt wel denken dat je Engels goed genoeg is om de redactie te doen, maar er is toch een verschil tussen een native speaker die de puntjes op de i zet en een Nederlander die de tekst redigeert.


Kosten

Voor het redigeren van internationale nieuwsbrieven in het Engels kan ik je geen exacte prijsopgave doen, want de prijs hangt af van de kwaliteit van jouw Engels en van de lengte van je tekst.

Als je wilt weten wat dit gaat kosten, stuur me dan een Engelse tekst die jij geschreven hebt als voorbeeld. Ze gaat er dan even naar kijken en daarna kan ze je vertellen wat dit gaat kosten.

Dit is een extra optie die je kunt inkopen als je je nieuwsbrieven door mij laat maken. Je kunt deze optie niet inkopen als je je nieuwsbrieven zelf wilt maken.

E-mailmarketing uitbesteden was last modified: by
Dynamische content

Dynamische content

Dynamische content is een heerlijke manier om een e-mail te personaliseren.

Met dynamische content zet in je dezelfde e-mail meerdere teksten. Welke teksten voor je lezer zichtbaar zijn en welke niet, dat bepaal je zelf.

Je kunt dynamische content op verschillende manieren gebruiken:

  • Als je een aanbieding hebt die wel geldt voor de ene groep, maar niet voor de andere groep.
  • Of als je weet dat sommige mensen wel in een onderwerp geïnteresseerd zijn, terwijl anderen juist totaal niet in die content geïnteresseerd zijn.
  • Maar ook als je content verstuurt die beslist niet gedeeld mag worden, zoals bijvoorbeeld een wachtwoord voor een online cursus.
funnels in Mailchimp of MailerLite

E-mailmarketing uitbesteden: Automation funnels

Ik maak Automation funnels met Mailchimp en met Mailerlite voor je.

Dat is een eenmalige gebeurtenis, want als een Automation workflow eenmaal draait, dan gaat hij daar gewoon mee door.

Voordeel van Automation funnels

Funnels met Automation laten maken: een serie e-mails die elkaar opvolgen en die aansluiten bij de interesses van je lezers.

Zodat je je lezers geleidelijk aan de voordelen van je dienst kunt laten zien. Waardoor de kans dat ze uiteindelijk je klant worden enorm toeneemt.

En dat is niet je enige voordeel: doordat je dezelfde e-mails telkens weer opnieuw verstuurt naar telkens andere mensen, kun je heel goed zien hoe een e-mail presteert. Het wordt glashelder welke e-mails je moet verbeteren. En daardoor gaat je funnel als geheel steeds beter presteren.


Mailchimp partner

E-mailmarketing uitbesteden: Mailchimp funnels

Mailchimp Automation biedt een eindeloos aantal mogelijkheden met zoveel triggers dat ik ze hier niet kan noemen. Vertel me daarom je plan en ik vertel je of ik dit voor je kan maken.

Erkende Mailchimp expert


Judith heeft me al een aantal keren geholpen om Mailchimp op een juiste manier in te richten. De laatste maal was het echt een ingewikkelde toestand, maar nu krijgt toch iedereen een product specifieke mail afgeleverd. En dat bewijst zich bij mij in een hoop positieve reacties van klanten :-)

Tijmen van Steeg, Ongedierte bestrijden
Tijmen van Steeg
E-mailmarketing uitbesteden was last modified: by

Voor funnels heb je Mailchimp Standard of Mailchimp Premium nodig, of de legacy versie van voor 15 mei 2019.


MailerLite expert

E-mailmarketing uitbesteden: Mailerlite funnels

Mailerlite is een prachtig platform met heel eigen mogelijkheden en hun funnels zijn om van te smullen. Een interessante mogelijkheid bij MailerLite is dat je zelf kunt kiezen of mensen die dat willen de workflow opnieuw mogen krijgen.

MailerLite heeft een overzichtelijke structuur en een aantal prachtige triggers voor funnels. Vertel me wat je ermee wilt doen en ik maak het voor je.

Erkende MailerLite expert

There are no reviews yet. Be the first one to write one.


E-mail expert Mailchimp en MailerLite

Zowel Mailchimp als MailerLite hebben mijn werk “tegen het licht” gehouden en me daarna erkend als expert op het gebied van hun software en me een profiel op hun resp. websites gegeven. Hier vind je mijn profiel op Mailchimp en hier vind je mijn profiel op MailerLite.


Andere oplossingen voor Mailchimp of MailerLite


Automation funnels met Mailchimp of met Mailerlite: met dank aan alhovik voor het beeld in de uitgelichte afbeelding.

[yoast-breadcrumb]

E-mailmarketing uitbesteden: met dank aan Mohamed Hassan voor het beeld in de uitgelichte afbeelding.

E-mailmarketing uitbesteden was last modified: by