E-mailmarketing uitbesteden

Mailchimp uitbesteden

E-mailmarketing laten doen betekent het laten maken van je nieuwsbrieven. Dit kan als je dit op regelmatige basis nieuwsbrieven wilt laten maken.

E-mailmarketing is een vak net als ieder ander specialisme. En net als bij ieder ander vak heb je te maken met valkuilen waar amateurs gemakkelijk in vallen terwijl professionals die valkuilen weten te herkennen. En dan heb ik het nog niet gehad over het beheer van je mailinglijst.

E-mailmarketing laten doen

Neem contact met me op als je e-mailmarketing wilt laten doen. We gaan dan eerst eens praten:

  • Over jouw vak: wat doe je precies?
  • Heb je een duidelijke doelgroep die bestaat uit mensen die hetzelfde willen? Of kunnen we je mailinglijst beter gaan indelen in groepen mensen die hetzelfde willen?
  • Hoe vaak wil je gaan mailen waarom denk je dat deze frequentie een goed idee is?
  • Heb je een duidelijk plan of moeten we een plan maken?

Al deze zaken zijn van belang als je ook werkelijk iets wilt bereiken met e-mailmarketing.

Neem contact met op, dan gaan we hierover praten en ontdekken of e-mailmarketing laten doen voor jou een passende oplossing is. En dan krijgen we gelijk ook helder of het in jouw situatie ook zinvol is om workflows in te zetten.

Judith beschikt over de gave zich in te leven in de onderwerpen en je hoeft haar niet te vragen met je mee te denken: dit doet ze uit zichzelf al. Bovendien beschikt ze over het inzicht om e.e.a. zo aan te passen dat het zeer helder leesbaar wordt voor de doelgroep.

Zoek je iemand om je nieuwsbrief voor je in elkaar te zetten en dat op een pro-actieve manier doet? Ik beveel je Judith van harte aan!

Claudia van Wezel, Praktijk de Groeisprong
Claudia van Wezel
E-mailmarketing uitbesteden was last modified: by

E-mailmarketing laten doen betekent het laten maken van je nieuwsbrieven. Als dit om handmatig gemaakte nieuwsbrieven gaat kan dit alleen als je dit op regelmatige basis wilt laten doen.

Maar als je niet van plan bent om elke week of elke maand een nieuwsbrief te laten maken, ook dan kun je gerust contact met me opnemen want ik kan oplossing voor je bedenken die jij niet eens kunt dromen. Want ik ken het platform en dus weet ik ook allerlei mogelijkheden om het handig te gebruiken.

Extra mogelijkheden

Omdat Mailchimp nog maar weinig geheimen voor me heeft en ik ermee kan spelen, kan ik je ook een extra optie als voorwaardelijke content aanbieden als je daarvoor niet de juiste versie van Mailchimp hebt. Want dan doe ik het gewoon op een andere manier.

Andere extra mogelijkheden als je je nieuwsbrieven laat maken zijn een juridische screening of een Engelstalige redactie.


Mailchimp partner
Erkende Mailchimp expert
Je bent hier: Home » E-mail expert » E-mailmarketing uitbesteden
E-mailmarketing uitbesteden was last modified: by
Pages ( 3 of 4 ): « Vorige12 3 4Volgende »