e-mailmarketing uitbesteden

E-mailmarketing uitbesteden

Mailchimp uitbesteden

E-mailmarketing laten doen betekent het laten maken van je nieuwsbrieven. Dit kan als je dit op regelmatige basis nieuwsbrieven wilt laten maken.

E-mail coaching Mailchimp

Mailchimp laten doen

E-mailmarketing is een vak net als ieder ander specialisme. En net als bij ieder ander vak heb je te maken met valkuilen waar amateurs gemakkelijk in vallen terwijl professionals die valkuilen weten te herkennen. En dan heb ik het nog niet gehad over het beheer van je mailinglijst.


E-mailmarketing laten doen

Neem contact met me op als je e-mailmarketing wilt laten doen. We gaan dan eerst eens praten:

  • Over jouw vak: wat doe je precies?
  • Heb je een duidelijke doelgroep die bestaat uit mensen die hetzelfde willen? Of kunnen we je mailinglijst beter gaan indelen in groepen mensen die hetzelfde willen?
  • Hoe vaak wil je gaan mailen waarom denk je dat deze frequentie een goed idee is?
  • Heb je een duidelijk plan of moeten we een plan maken?

Al deze zaken zijn van belang als je ook werkelijk iets wilt bereiken met e-mailmarketing.

Neem contact met op, dan gaan we hierover praten en ontdekken of e-mailmarketing laten doen voor jou een passende oplossing is. En dan krijgen we gelijk ook helder of het in jouw situatie ook zinvol is om workflows in te zetten.


Gave

Judith beschikt over de gave zich in te leven in de onderwerpen en je hoeft haar niet te vragen met je mee te denken: dit doet ze uit zichzelf al. Bovendien beschikt ze over het inzicht om e.e.a. zo aan te passen dat het zeer helder leesbaar wordt voor de doelgroep.

Zoek je iemand om je nieuwsbrief voor je in elkaar te zetten en dat op een pro-actieve manier doet? Ik beveel je Judith van harte aan!

Claudia van Wezel, Praktijk de Groeisprong
Claudia van Wezel
E-mailmarketing uitbesteden was last modified: by

E-mailmarketing laten doen betekent het laten maken van je nieuwsbrieven. Als dit om handmatig gemaakte nieuwsbrieven gaat kan dit alleen als je dit op regelmatige basis wilt laten doen.

Maar als je niet van plan bent om elke week of elke maand een nieuwsbrief te laten maken, ook dan kun je gerust contact met me opnemen want ik kan oplossing voor je bedenken die jij niet eens kunt dromen. Want ik ken het platform en dus weet ik ook allerlei mogelijkheden om het handig te gebruiken.


Deskundige vakvrouw

Judith ervaar ik als een deskundige vakvrouw wat betreft MailChimp. Zij denkt met je mee en heeft oog voor belangrijke details.

Als iets niet direct lukt zoekt ze naar alternatieven wat uiteindelijk leidt tot een professionele opmaak van de nieuwsbrieven en bijvoorbeeld de aanmeldformulieren. Bovendien is het heel plezierig samenwerken met haar.

Frank Schuurman, Op zoek naar mijn toekomstige beroep
Frank Schuurman
E-mailmarketing uitbesteden was last modified: by

Extra mogelijkheden

Omdat Mailchimp nog maar weinig geheimen voor me heeft en ik ermee kan spelen, kan ik je ook een extra optie als voorwaardelijke content aanbieden als je daarvoor niet de juiste versie van Mailchimp hebt. Want dan doe ik het gewoon op een andere manier.

Andere extra mogelijkheden als je je nieuwsbrieven laat maken zijn een juridische screening of een Engelstalige redactie.


via site reviews, uit mailbox gehaald. 
79.216.162.242

Judith, mijn steun en toeverlaat!

Judith mijn steun en toeverlaat, wat ben ik blij met haar! Mijn nieuwsbrief, geweldig opgemaakt in Mailchimp, ziet er altijd gelikt uit. Haar is geen vraag teveel, haar antwoorden zeer gedetailleerd. En daarbij ook razendsnel. Nogmaals ik ben zelfs erg blij met Judith.

Ervine, Poetsendoejezo
Ervine
E-mailmarketing uitbesteden was last modified: by

Mailchimp startpakket

Judith maakt waar wat ze zegt

Judith maakt waar wat ze zegt, denkt creatief mee en blijft trouw aan wat ze zeker weet. Geeft helder advies en laat je ook de ruimte.

Ze is lekker scherp en heeft humor wanneer het nodig is. Heel prettig samenwerken en eindelijk heb ik eens prima nieuwsbrieven die nog hardstikke goed gelezen worden ook!

Rinze Heininga, Havingness.nu
E-mailmarketing uitbesteden was last modified: by

Als je met Mailchimp gaat starten dan zijn er een heleboel dingen die eenmalig gedaan moeten worden. Denk hierbij aan allerlei instellingen, een sjabloon maken, inrichten en klaarzetten, het netjes maken van bedrijfscorrespondentie die Mailchimp namens jou gaat versturen. etc.

Als je je e-mailmarketing zelf gaat doen maar project graag kwijt zou willen, dan kun je dit project ook aan me uitbesteden. En doe je de rest daarna zelf.

Soepel en positief

Onze eerste mailing met Mailchimp. Wij moesten van vooraf aan beginnen. En wat liep dat met Judith soepel en positief!

Met onze input en aangeleverd materiaal heeft Judith onze eerste mailing in elkaar gezet. Volledig in overleg.

Judith luistert goed en levert precies het product zoals wij dat wilden. Na de opvolgende cursus kunnen wij nu zelf mailings in elkaar zetten en versturen.

Judith is zonder twijfel een Mailchimp-PRO!

Ze beheerst Mailchimp van A tot Z. Ze stuurt het proces bijzonder strak en professioneel aan. Erg tevreden!!

Wouter Koeman, Stellar Belastingadviseurs
E-mailmarketing uitbesteden was last modified: by

Extreem lange nieuwsbrieven

Soms is een nieuwsbrief gewoon te lang. Hij is de lang om van mensen te vragen dat allemaal te gaan lezen.

Of nog extremer: hij is zo lang dat de servers ‘m niet meer af willen leveren. En dan heb je een serieus probleem, want dan heb je wel een lange nieuwsbrief, maar je bereikt er niemand meer mee.

Mailchimp heeft een oplossing

Mailchimp heeft hier een oplossing voor. Je kunt de nieuwsbrief die je naar de mailbox stuurt afbreken en mensen verder laten lezen op de archiefpagina.

Voordelen van nieuwsbrieven afbreken

De voordelen van het afbreken van te lange nieuwsbrieven zijn:

  • Je stuurt kleine stukjes van artikelen naar de mailbox zodat je lezers snel kunnen zien of ze een artikel interessant vinden. En als ze iets interessant vinden, dan kunnen ze een link aanklikken en verder lezen op de archiefpagina.
  • Hierdoor is de nieuwsbrief die je naar de mailbox stuurt veel korter en lichter, waardoor de kans dat hij ook echt in de mailbox aankomt kleiner is.

Mailchimp partner
Erkende Mailchimp expert
Je bent hier: Home » E-mail expert » E-mailmarketing uitbesteden
E-mailmarketing uitbesteden was last modified: by
Pages ( 3 of 6 ): « Vorige12 3 456Volgende »