E-mailmarketing uitbesteden

Extra opties

Er kan nog meer

Als je je nieuwsbrieven door mij laat maken dan kun je daar eventueel de volgende opties bij inkopen. Dit zijn zaken die ik niet allemaal zelf doe, maar die ik zo noodzakelijk vind dat ik ze je graag wil aanbieden. Als je kiest voor deze opties dan wordt dat deel van het werk gedaan door een ander die hiervoor gekwalificeerd is.

Juridische screening

juridische screening

Als gevolg van een samenwerking tussen mij en een jurist kun je voor een laag bedrag een juridische screening bij me inkopen. Hoe en wat precies kun je lezen op de pagina over de juridische screening.

Engelstalige nieuwsbrieven

Engels: Engelstalige nieuwsbrieven laten maken door een native speaker en een e-mail expert. Voor internationale Engelstalige nieuwsbrieven  heb ik een informeel samenwerkingsverband met een native speaker. Zij is bereid je teksten te corrigeren en te redigeren.


Engels: Sylvana Dagostini

Voor Engelstalige nieuwsbrieven werk ik samen met Sylvana Dagostini.

Sylvana Dagostini is een Canadese virtual assistant.

Zij woont in Canada en ze is bereid je Engelstalige nieuwsbrieven te corrigeren en te redigeren.

Sylvana

Moedertaal

Besef dat ook als je goed Engels spreekt en schrijft, het nog steeds je moedertaal niet is. En je kunt wel denken dat je Engels goed genoeg is om de redactie te doen, maar er is toch een verschil tussen een native speaker die de puntjes op de i zet en een Nederlander die de tekst redigeert.

Kosten

Voor het redigeren van internationale nieuwsbrieven in het Engels kan ik je geen exacte prijsopgave doen, want de prijs hangt af van de kwaliteit van jouw Engels en van de lengte van je tekst.

Als je wilt weten wat dit gaat kosten, stuur me dan een Engelse tekst die jij geschreven hebt als voorbeeld. Ze gaat er dan even naar kijken en daarna kan ze je vertellen wat dit gaat kosten.

Dit is een extra optie die je kunt inkopen als je je nieuwsbrieven door mij laat maken. Je kunt deze optie niet inkopen als je je nieuwsbrieven zelf wilt maken.

E-mailmarketing uitbesteden was last modified: by

Voorwaardelijke content

Voorwaardelijke content is een heerlijke manier om een e-mail te personaliseren. Maar bij Mailchimp was het maken van nieuwsbrieven met voorwaardelijke content alleen weggelegd voor experts, waar je zulke leuke nieuwsbrieven zelden zag.

Dat is veranderd. Als je Mailchimp Standard of Premium gebruikt is voorwaardelijke content plaatsen een stuk gemakkelijker geworden.

Mailchimp legacy, Mailchimp Free en Mailchimp Essentials

Maar als je één van de andere versies van Mailchimp gebruikt, dan is het plaatsen van voorwaardelijke content nog steeds een ingewikkelde zaak. Daar staat tegenover dat als je dit laat doen, je me eigenlijk maar eenmalig nodig hebt. Daarna heb je alles wat nodig is voor voorwaardelijke contact:

  • een goed ingericht account
  • en een goed gecodeerde nieuwsbrief

Want wat je daarna nog moet doen kan ik je gemakkelijk leren.

Judith ervaar ik als een deskundige vakvrouw wat betreft MailChimp. Zij denkt met je mee en heeft oog voor belangrijke details.

Als iets niet direct lukt zoekt ze naar alternatieven wat uiteindelijk leidt tot een professionele opmaak van de nieuwsbrieven en bijvoorbeeld de aanmeldformulieren. Bovendien is het heel plezierig samenwerken met haar.

Frank Schuurman
E-mailmarketing uitbesteden was last modified: by

Wat is voorwaardelijke content?

Met voorwaardelijke content zet in je dezelfde e-mail meerdere teksten. Welke teksten voor je lezer zichtbaar zijn en welke niet, dat bepaal je zelf.

Je kunt voorwaardelijke content op verschillende manieren gebruiken:

  • Als je een aanbieding hebt die wel geldt voor de ene groep, maar niet voor de andere groep.
  • Of als je weet dat sommige mensen wel in een onderwerp geïnteresseerd zijn, terwijl anderen juist totaal niet in die content geïnteresseerd zijn.
  • Maar ook als je content verstuurt die beslist niet gedeeld mag worden. Met voorwaardelijke content kun je dan zorgen dat de inhoud van je nieuwsbrief niet doorgestuurd kan worden of gedeeld op de social media.


Mailchimp partner
MailerLite coach
Je bent hier: Home » E-mail expert » E-mailmarketing uitbesteden


E-mailmarketing uitbesteden was last modified: by
Pages ( 4 of 4 ): « Vorige123 4