E-mails automatiseren

E-mails automatiseren

Mailchimp funnels

Mailchimp partner

E-mailmarketing uitbesteden: Mailchimp funnels

Mailchimp Automation biedt een eindeloos aantal mogelijkheden met zoveel triggers dat ik ze hier niet kan noemen. Vertel me daarom je plan en ik vertel je of ik dit voor je kan maken.

Of vertel me waarom je een funnel wilt: wat is het doel van je funnel? Of wat werkt er niet handig bij je e-mailmarketing? Dan denk ik met je mee en dan maken we een plan.

Vind dat allemaal wel een leuk idee maar heb je gewoon geen flauw idee wat Automation voor je zou kunnen betekenen? Laat je dan eens inspireren door de rubriek over Automation op het blog.


Erkende Mailchimp expert

Product specifieke mail

Judith heeft me al een aantal keren geholpen om Mailchimp op een juiste manier in te richten. De laatste maal was het echt een ingewikkelde toestand, maar nu krijgt toch iedereen een product specifieke mail afgeleverd. En dat bewijst zich bij mij in een hoop positieve reacties van klanten :-)

Tijmen van Steeg, Ongedierte bestrijden
Tijmen van Steeg
E-mails automatiseren was last modified: by

Voor funnels heb je Mailchimp Standard of Mailchimp Premium nodig, of de legacy versie van voor 15 mei 2019. Natuurlijk krijg ik dit ook voor elkaar met een lagere versie van Mailchimp, maar het probleem is dan dat ik niet kan beloven Mailchimp het toe zal blijven staan dat je om hun regels heen gaat. (Zie hiervoor Prohibited Actions punt 9).


Automation funnels

Automation funnels zijn vreselijk interessant omdat je e-mailmarketing er veel gerichter door kan worden en hierdoor ook veel effectiever.

Denk alleen eens aan het simpele feit dat niet iedereen de hele dag online is. Maar op het moment dat mensen inschrijven zijn ze beslist wel online. En de meeste mensen hebben een dagritme, waardoor het behoorlijk waarschijnlijk is dat ze morgen op dezelfde tijd ook online zijn. Met Automation kun je daar geweldig op inspelen door …. niets te doen. Gewoon van de verzendtijd afblijven en je verstuurt vanzelf op de tijd waarop je lezer online is.

Maar denk ook eens aan je succes: als je een salesfunnel maakt dan hoop je op succes. Maar als je dat succes ook krijgt en verkoopt wat je verkopen wilt, zorg je er dan ook voor dat je nieuwe klant uit je salesfunnel gaat? Als je een verbonden shop hebt kan dat heel gemakkelijk.


E-mails automatiseren met Mailchimp Automation

E-mails automatiseren kun je aan me uitbesteden, maar je kunt het ook van me leren. En wat je zou moeten kiezen hangt af van waar je naartoe wilt en hoeveel ervaring je al hebt met Mailchimp.

Als je wilt leren hoe dit allemaal precies werkt, lees dan verder bij de e-mail strategie training. En als je liever wilt dat ik het doe, neem dan gewoon contact op.

Mailchimp partner
Je bent hier: Home » E-mail expert » E-mails automatiseren » Mailchimp funnels

E-mails automatiseren was last modified: by
Pages ( 2 of 4 ): « Vorige1 2 34Volgende »