FUNNELS

E-mails automatiseren: funnels

MailerLite Funnels

MailerLite expert

E-mails automatiseren: Mailerlite funnels

Als het gaat om e-mails automatiseren vind ik MailerLite een heerlijk platform. Je kunt er niet alleen mooie funnels mee maken, maar je kunt er ook nog voor zorgen dat de mensen die je op je lijst hebt staan zichzelf selecteren en in de workflow zetten.

Mailerlite is een prachtig platform met heel eigen mogelijkheden en hun funnels zijn om van te smullen. Een interessante mogelijkheid bij MailerLite is dat je zelf kunt kiezen of mensen die dat willen de workflow opnieuw mogen krijgen.

Je kunt met MailerLite verbazingwekkende effectieve funnels bouwen.


Erkende MailerLite expert


5 sterren

MailerLite uitbesteden

Meerdere automations in MailerLite

Toon meer

Paytium is mijn WordPress plugin waarmee mensen betalingen op hun website kunnen ontvangen. De plugin kan steeds meer, en ik merkte dat mijn gebruikers dat niet altijd doorhadden. Daarom wilde ik ze graag gericht informeren over alle mogelijkheden, maar alleen als ze daar zelf interesse in hadden.

Judith heeft voor mij een uitgebreid email marketing systeem opgezet, meerdere geautomatiseerde reeksen die ingeschakeld worden als abonnee’s interesse tonen in een bepaalde mogelijkheid van mijn product. Wil iemand bijvoorbeeld meer weten over periodieke betalingen? Dan krijgen ze geautomatiseerd een informatieve reeks daarover.

Dit heeft Judith allemaal gedaan in MailerLite, een alternatief op MailChimp wat ikzelf veel gebruikersvriendelijker vindt.

Wat ik fijn vondt aan Judith is dat ze enorm zelfstandig werkt. Als er iets moest gebeuren, ging ze zelf contact opnemen met MailerLite, in plaats van dat aan mij te vragen. Daarnaast heeft ze op basis van mijn bestaande content (blog posts en de handleiding) de content geschreven voor de emails. Dat heeft mij enorm veel tijd bespaard.

Een aanrader!

David de Boer, Paytium
David de Boer
E-mails automatiseren: funnels was last modified: by


E-mails automatiseren met MailerLite

Als jij je e-mails wilt automatiseren met MailerLite dan kan ik je daarmee helpen. Je kunt dit aan me uitbesteden en ik kan je ook leren hoe je dit zelf kunt doen. Als je dit laatste kiest, lees van verder bij de e-mail strategie training voor MailerLite.

En als je wilt dat ik het voor je in orde maak, neem dan contact met me op.Overzicht van diensten


Mailerlite uitbesteden

MailerLite expert

Sinds november 2018 ben ik door MailerLite erkend als expert.

Je kunt hier lezen hoe ik jou met MailerLite kan helpen: coaching, strategie, automatiseren of uitbesteden.

Naar MailerLite expert >>

E-mails automatiseren: funnels was last modified: by

E-mails automatiseren met MailerLite
Je bent hier: Home » E-mail expert » E-mails automatiseren: funnels » MailerLite funnels


E-mails automatiseren: funnels was last modified: by
Pages ( 3 of 4 ): « Vorige12 3 4Volgende »