E-mail strategietraining

Mailchimp e-mail strategietraining

Mailchimp partner

Strategisch mailen met Mailchimp

Met Mailchimp heb je een platform te pakken met enorm uitgebreide mogelijkheden. Maar die mogelijkheden moet je natuurlijk wel weten te benutten.

Daarom is een strategietraining Mailchimp zo nuttig. Mailchimp heeft de naam dat het gratis is, maar dat is maar gedeeltelijk waar. Zodra je overstapt naar een betaalde versie is Mailchimp zeker niet de goedkoopste. Maar je krijgt daar ook heel veel voor.

Zorg dat je die mogelijkheden goed benut want je betaalt ervoor!

Strategietraining Mailchimp

Wanneer zou je voor een geavanceerde dagtraining Mailchimp moeten kiezen?

Deze dag is voor jou als je meer wilt weten en dieper wilt gaan. Bijvoorbeeld als je een geavanceerde automation workflow wilt maken. Bijvoorbeeld een salesfunnel waarbij mensen die al gekocht hebben uitgesloten moeten worden.

Maar ook als je nieuwsbrieven voor derden maakt en je een uitgebreide kennis van Mailchimp nodig hebt. Want je kunt maar nooit weten wat je klant van je gaat vragen.

En als je van jezelf weet dat werken met software heel moeilijk voor je is, ook dan kun je een dagtraining kiezen om de basis van Mailchimp onder de knie te krijgen.

Stel jezelf eens deze vragen:

 • Is er iets te verbeteren?
 • Hoe kun je het optimaliseren?
 • Kun je er meer uithalen?

Of ben je helemaal tevreden met de resultaten? Waarom eigenlijk?

 • Heb je voldoende informatie om heel specifiek te kunnen mailen?
 • Of mist er informatie om dit te kunnen doen? 
 • Wat zijn de doelen die je hebt met e-mailmarketing?
 • Kun je die doelen zo benoemen dat we een pad naar die doelen uit kunnen zetten? 

Inbegrepen bij deze Mailchimp strategietraining

De praktijk leert dat de vragen niet tijdens de training, maar na de training bij je naar boven borrelen. Daarom krijg je bij deze training ook nazorg.

 • Voorbespreking: dit is een training op maat waarin jij precies gaat leren wat voor jou belangrijk is. Daarom hebben we een voorbespreking zodat ik weet wat ik je leren moet.
 • Samenvatting: je krijgt een beknopte samenvatting van de zaken die je geleerd hebt. Met in die samenvatting links naar uitleg over hoe je het moet doen. Die uitleg staat online omdat Mailchimp nog al eens wil veranderen en teksten die online staan kan ik bijwerken als Mailchimp verandert.
 • E-mailsupport: en je krijgt 14 dagen e-mailsupport over de behandelde stof. In die 2 weken kun je alle nagekomen vragen stellen.
 • Lunch: we gaan lunchen in restaurant Keuken met Karakter. Dit restaurant ligt op loopafstand op het landgoed waar mijn kantoor is.
 • Koffie en thee: en natuurlijk zijn koffie en thee tijdens de training ook inbegrepen.
E-mail strategietraining was last modified: by

Waar doen we deze e-mail strategie training?

Ik heb een kantoor in Heiloo in het Willibrordus Business Centrum. En dat is geen kantorenpakhuis, maar een Nationaal Monument.

Hier gaan we dat doen. En op het terrein staat een leuk restaurant waar we gaan lunchen.

In mijn kantoor staan 2 tafels tegen elkaar aan met een plexiglas scherm tussen ons in. Over deze Corona maatregelen kun je hier meer lezen.

Willibrordus Business Centrum Training Mailchimp
Willibrordus Business Centrum
E-mail strategietraining was last modified: by

Ik kan iedereen aanbevelen om een cursus bij Judith te volgen!

5,0 rating

Judith heeft mij enorm goed geholpen om ons Mailchimp account zo efficiënt mogelijk in te zetten in ons marketingplan. Ze kan enorm goed passend advies geven, luistert goed naar jouw wensen en legt helder uit. Ik kan iedereen aanbevelen om een cursus bij Judith te volgen!

Robin Driehuijs - Andalusië Fietsreizen
E-mail strategietraining Mailchimp

Hier vind je de website van Mailchimp.

Aangepaste annuleringsvoorwaarden

Aangepaste annuleringsvoorwaarden

Het Corona-virus raakt ons allemaal, dus ook de nare gevolgen vangen we samen op. Als je door angst, verkoudheid, snotteren, hoesten liever niet komt uit veiligheid voor je zelf en voor ons, geef een seintje en we annuleren in overleg zonder kosten. Als de wereld weer ‘terug naar normaal’ is, geldt de onderstaande regeling pas weer.

Annuleren van een gereserveerde training of cursus kan kosteloos tot uiterlijk één week voor de dag van de cursus of training. Bij annulering in de week vóór een training of cursus of op de dag zelf, ben je het gehele overeengekomen cursusbedrag verschuldigd, maar je mag iemand (bijvoorbeeld een collega of partner) in jouw plaats sturen.

Voel je uitgenodigd om met me te linken op LinkedIn.

Je bent hier: Home » E-mail expert » E-mail strategietraining » Mailchimp strategietraining


E-mail strategietraining was last modified: by
Pages ( 2 of 3 ): « Vorige1 2 3Volgende »