Basiscursus Mailchimp

Na deze basiscursus Mailchimp kun je een technisch goede nieuwsbrief maken. Je kent de aandachtspunten. Je weet naar wie je mag mailen en naar wie niet en je kunt voorkomen dat je e-mail naar spam gaat.

Basiscursus Mailchimp

Basiscursus Mailchimp

Mailchimp partner

Basiscursus Mailchimp

Mailchimp is een groot en uitgebreid platform waar je niet “vanzelf” mee werkt. Daar is het niet intuïtief genoeg voor.

Maar je krijgt met Mailchimp wel een platform waarbij je echt iets hebt. Met deze basiscursus Mailchimp weet je hoe je met dit mooie platform kunt werken om een nieuwsbrief te maken die in de mailbox aankomt zoals je ‘m verzonden hebt.

In deze basiscursus Mailchimp neem ik je mee door de basis van Mailchimp. Dat mag je letterlijk opvatten.


Inhoud basiscursus Mailchimp

  • Account instellingen in orde maken.
  • Een technisch goede nieuwsbrief maken. Of een RSS nieuwsbrief opzetten.
  • En een oogje houden op je statistieken en kunnen signaleren als er iets erg fout gaat.
  • En we maken direct een automatische welkom nieuwsbrief voor nieuwe abonnees.

Omdat dit een privé cursus is voor jou alleen kunnen we hier snel doorheen gaan en leer je dit in een sessie van 3 uur.


Duidelijke en plezierige training

5,0 rating
16 juli 2020

Judith geeft op een heldere en plezierige manier de training. Ik kreeg een training die volledig was toegespitst op de zaken die ik wilde leren van – in mijn geval – MailChimp zodat ik deze direct kan toepassen in mijn werk. Als je snel veel wil leren over een van de tools waar Judith alles van weet dan kan ik je beslist aanraden om een training bij haar te boeken.

S Helder, Clear In Company - Den Haag

Basiscursus Mailchimp met nazorg

Bij deze basiscursus Mailchimp krijg je ook nazorg. Je krijgt na de training een document met daarin een beknopte samenvatting waarin je het “hoe” rustig na kunt lezen.

Maar na de training komen er waarschijnlijk vragen naar boven die je niet gesteld hebt. Logisch. Daarom kun je in de week na de training alle vragen over de behandelde stof per e-mail stellen.


Waar is de basiscursus Mailchimp

Deze basiscursus kan ik online geven, of je komt naar mijn kantoor in Heiloo bij Alkmaar.

Google meet

Dit kan met vergadersoftware Meet zodat je geen reistijd kwijt bent.

Google Meet werkt heel eenvoudig: ik stuur je een link toe waar je op klikt op de afgesproken tijd.

We kunnen onze schermen delen waardoor ik met je mee kan kijken of je dingen voor kan doen.

Judith minicursus MailChimp
Zo zie je me met vergadersoftware

In mijn kantoor

En het kan ook in mijn kantoor in Heiloo waar we elk aan onze eigen kant van een plexiglas scherm blijven met het oog op Corona.

Ik heb ook een wastafel in mijn kamer, dus je kunt je handen wassen zo vaak je maar wilt.

En bij de toiletten vind je ook nog desinfectiemiddel. Lees hier meer over de hygiëne maatregelen die ik genomen heb. Met grote foto’s.

Judith in kantoor
Met plexiglas scherm tussen ons in

Als je dit in Heiloo wilt

Je neemt zelf een laptop mee en je gebruikt een gedeelde internetverbinding, daarom kan een VPN een goed idee zijn. Als je een VPN alleen nodig hebt voor je les in mijn kantoor, dan heb je genoeg data als je een gratis VPN neemt.

Maar als je nu ontdekt dat je vaker een VPN nodig hebt, dan kan het zinvol zijn als je er eentje koopt. Met deze promotie-link krijg je 30 dagen gratis bij Express VPN.

Basiscursus Mailchimp was last modified: by

Combineren met een andere training

Als je graag een-op-een les wilt krijgen, maar eigenlijk te ver weg woont om voor een halve dag naar Heiloo te komen, dan kun je deze training ook uitstekend combineren met de training over groepen, segmenten en tags. En dan heb je gelijk de basis gelegd voor een goede e-mailstrategie.

Als je 2 trainingen wilt combineren, reserveer dan hier een hele dag.


Wanneer

Meestal kan dit op korte termijn zodat je snel aan de slag kunt met je nieuwsbrieven. In mijn agenda kun je zien wanneer dit zou kunnen.Willibrordus Business Centre Heiloo basiscursus Mailchimp
Willibrordus Business Centrum Heiloo

Voor wie is de basiscursus Mailchimp?

In deze basiscursus Mailchimp leer je de echte basis: dat wat je nodig hebt om te kunnen werken met Mailchimp.


Reviews

Duidelijke en plezierige training

5,0 rating

Judith geeft op een heldere en plezierige manier de training. Ik kreeg een training die volledig was toegespitst op de zaken die ik wilde leren van – in mijn geval – MailChimp zodat ik deze direct kan toepassen in mijn werk. Als je snel veel wil leren over een van de tools waar Judith alles van weet dan kan ik je beslist aanraden om een training bij haar te boeken.

S Helder, Clear In Company - Den Haag

Duidelijk

5,0 rating

Judith werkt secuur, duidelijk en zonder omweg. Voor mij een helder en duidelijke ochtend met mail chimp waar ik weer goed zelfstandig mee verder kan.

Blue Bell Agency

Leuke en leerzame samenwerking

5,0 rating

Ik vond het super leerzaam, ik wist niet van alle mogelijkheden van Mailchimp en die heeft Judith me haarfijn uitgelegd. Tijd tekort voor alle mogelijkheden maar we hebben er heel veel uitgehaald waar ik nu mee verder kan.

José van Babyslofje-online.nl

Ik kan iedereen aanbevelen om een cursus bij Judith te volgen!

5,0 rating

Judith heeft mij enorm goed geholpen om ons Mailchimp account zo efficiënt mogelijk in te zetten in ons marketingplan. Ze kan enorm goed passend advies geven, luistert goed naar jouw wensen en legt helder uit. Ik kan iedereen aanbevelen om een cursus bij Judith te volgen!

Robin Driehuijs - Andalusië Fietsreizen

Dankbaar voor de geweldige begeleiding.

5,0 rating

Ik heb een fantastische goede middag gehad met Judith. Als eerste kwam ik voor het opzetten van het RSS nieuwsbrieven systeem, dat was al heel snel geregeld. Daarnaast heeft Judith me ook nog geholpen met allerlei achterstallige chaos op te ruimen in mijn mailing systeem waardoor ik nu gemakkelijk verder kan. Ik ben heel dankbaar voor haar deskundige begeleiding en geduld.
Ik heb nu eindelijk zin om er mee aan de slag te gaan. :-)
Ik kan iedereen Judith de Vries aanraden.

Caroline Schaay
""
Door erkende Mailchimp trainer

Aangepaste annuleringsvoorwaarden

Aangepaste annuleringsvoorwaarden

Voor trainingen in mijn kantoor in Heiloo gelden aangepaste annuleringsvoorwaarden i.v.m. Corona.

Annuleringsvoorwaarden voor een training in Heiloo

Het Corona-virus raakt ons allemaal, dus ook de nare gevolgen vangen we samen op. Als je door angst, verkoudheid, snotteren, hoesten liever niet komt uit veiligheid voor je zelf en voor ons, geef een seintje en we annuleren in overleg zonder kosten. Als de wereld weer ‘terug naar normaal’ is, geldt de onderstaande regeling pas weer.

Annuleren als je kiest voor werken met Google Meet

Annuleren van een gereserveerde training kan kosteloos tot uiterlijk één week voor de dag van de cursus of training. Bij annulering in de week vóór een training of cursus of op de dag zelf, ben je het gehele overeengekomen cursusbedrag verschuldigd, maar je mag iemand (bijvoorbeeld een collega of partner) in jouw plaats sturen.

Hier kun je mijn profiel in de Mailchimp experts directory zien.


Als je liever zelf aan wilt blijven modderen kan dat natuurlijk ook en ook dan help ik je. Hier kun je een handleiding vinden met uitleg over hoe Mailchimp werkt.


Je bent hier: Home » E-mail expert » Mailchimp expert » Basiscursus Mailchimp

Basiscursus Mailchimp was last modified: by