Mailchimp coaching is een een-op-een "vraag maar raak" uur. Je reserveert een uur in mijn agenda en dan gaan we je probleem oplossen.
E-mail coaching MailerLite

Mailchimp coaching

Mailchimp coaching is een-op-een en duurt een uur. En dat is vaak precies genoeg om je probleem op te lossen. Online met schermdelen. Dat betekent dat ik met je mee kan kijken en kan zien wat jij doet. Zo kan ik je vertellen “hoe het moet”.

Dit is een snelle en praktische manier om te leren wat je moet weten of om problemen waar je tegenaan loopt op te lossen.


E-mail coaching Mailchimp
Mailchimp partner


Wat is Mailchimp coaching?

Hands on Mailchimp coaching is een vraaggestuurd Mailchimp uur waar jij de inhoud van bepaalt. Met vergadersoftware Google Meet.

Vraaggestuurde cursus Mailchimp van een uur. We werken online met vergadersoftware Meet en ik ga je helpen met het onderwerp waar jij moeite mee hebt. Ik ben een erkende Mailchimp specialist.


Aangepast aan jouw vragen over Mailchimp

Deze Mailchimp cursus is geen standaardcursus waarbij iedereen hetzelfde leert. Waarschijnlijk heb je zelf al iets geprobeerd en daarvan geleerd, dus dat heb je niet meer nodig. Daarom bepaal jij de inhoud van de cursus en de lesstof.

We werken met vergadersoftware Google Meet zodat we onze schermen kunnen delen en met elkaar kunnen meekijken. Ik kan je dus ook dingen voordoen.

Deze vraaggestuurde Mailchimp coaching is een persoonlijke een-op-een cursus die je volgt op jouw tijd.

Btw verleggen >>

Mailchimp coaching was last modified: by

Je leert precies waar je nu behoefte aan hebt.


Jouw Mailchimp coaching op maat

Samen gaan we een uur lang in op jouw problemen en jouw uitdagingen als het om Mailchimp gaat. Je kunt dit uur hier reserveren. Misschien kan het zelfs vandaag nog want ook nu we allemaal thuis moeten blijven gaat deze Mailchimp cursus gewoon door.


Voordelen van deze Mailchimp coaching op maat

Je hoeft je niet aan te passen aan het leertempo van anderen en je bent geen tijd kwijt aan onderwerpen die je al lang al weet. Deze cursus kost je geen reistijd. Hij kost je maar een uur want we komen direct ter zake.

Maar omdat een uur niet van elastiek is, is het wel handig als je een duidelijk onderwerp bij de kop neemt.

En wees realistisch. Als je een ingewikkelde workflow wilt maken met een splitsing in je audience terwijl je nog nooit een Automation gemaakt hebt en niet weet hoe je een audience moet splitsen, dan gaat dat niet in een uur lukken. Je kunt dan beter direct kiezen voor een complete cursus waarin je leert hoe je dit allemaal aanpakt.


5 sterren

Zelden zulke vlotte en goede service tegengekomen!

In één woord? Gewoon 1000% top.

Okay, dat waren 3 woorden.

Als je met je handen in het haar zit omdat je al enige tijd aan het ploeteren bent, ondanks alle gevraag om je heen, dan is het gewoon heerlijk een specialist tegen te komen die de regie neemt.

En zegt dat je dit of dat kunt doen, en ook nog aangeeft waarom, zodat je probleem eigenlijk in no time verholpen is. En je weer verder kunt met waar jij goed in bent.

Zelden heb ik voor de zeer heldere en vlotte service zó graag willen betalen als hier. Money’s worth, zeggen ze. En dat klopt ook 1000%.

Ik zeg: gewoon doen, deze MC-specialist!

Lynn Hoogendoorn, Grip op gezondheid
Lynn Hoogendoorn
Mailchimp coaching was last modified: by

Meer reviews


Mailchimp coaching online

Hier kun je de online coaching reserveren die we doen met vergadersoftware.

Via de button ga je naar mijn agenda waar je een datum en een tijd kunt reserveren die ook in jouw agenda passen.

In de agenda krijg je ruimte om te vertellen waar je coaching over moet gaan.

Hoeveel tijd je nodig hebt hangt af van wat je al kunt en van wat je wilt leren. Maar in een uur kun je heel veel leren.

Btw verleggen >>

65 euro excl. btw
Annulerings voorwaarden
Mailchimp coaching was last modified: by


Mailchimp op maat is prepaid. Nadat je een datum en een tijd hebt gekozen vind je een link naar een betaalpagina. Je reservering is pas definitief als je betaald hebt.

Judith de Vries Mailchimp expert
Judith de Vries Mailchimp expert

 

Zo zie je me tijdens een les met vergadersoftware


5 sterren

Adressen uploaden in Mailchimp

Review van Mailchimp coaching

Zoals altijd heeft Judith mij weer gered en geholpen om super snel structuur en overzicht te creëren in mijn Mailchimp bestand. Zij heeft gelukkig heel veel geduld en dat is heel fijn!
Dank je wel lieve Judith!

Eva de Jong, Jin Shin Jyutsu
Mailchimp coaching was last modified: by


Hoeveel coaching heb je nodig?

Als je al met MailChimp werkt en nu iets wilt dat je niet eerder hebt gedaan, dan heb je een heldere vraag. Waarschijnlijk heb je dan aan 1 uur coaching genoeg om te weten wat je weten moet.

We gaan dan een uur de diepte in en dat kost je 65 euro excl. btw. In mijn agenda kun je een datum en een tijd kiezen die ook goed in jouw agenda passen.


Als Mailchimp nieuw voor je is

Maar als MailChimp nieuw voor je is en je alles nog moet leren, dan hebben we niet genoeg aan een uur. Als je nog helemaal niets weet, dan heb je meer uren nodig en dan heb je ook niet helder wat je precies zou moeten leren. Logisch toch? Voor jou heb ik een basiscursus Mailchimp.

Doen?

Wat kan je nou eigenlijk gebeuren?


Btw verleggen >>Veiligheid en AVG

Bij deze cursus Mailchimp gebruiken we vergadersoftware. Met deze software kan ik niet in je computer kijken en kan ik niet in je Mailchimp account. Ik kan alleen de schermen van je pc zien die jij me wilt laten zien.

Ik krijg hierdoor geen toegang tot je data, daarom is een verwerkingsovereenkomst niet nodig.Over Judith

Mailchimp expert

Mailchimp erkenningen

Sinds januari 2015 ben ik een erkende Mailchimp expert. Op deze pagina vertel ik je het verhaal over hoe ik Mailchimp expert ben geworden en wat dit precies betekent.

Overzicht van diensten


Mailchimp expert

Mailchimp expert

Sinds januari 2015 ben ik door Mailchimp erkende als expert. Nu ben ik ook gecertificeerd.

Hoe ik jou met Mailchimp kan helpen kun je op deze pagina vinden. Zowel als je het zelf wilt doen als wanneer je het wilt uitbesteden.

Naar Mailchimp expert >>

Mailchimp coaching was last modified: by
Trainingen


Mailchimp trainingen en cursussen

Mailchimp trainingen en cursussen

Mailchimp trainingen en cursussen, zowel voor beginners als voor gevorderden. Je vindt ze hier allemaal.

Denk hierbij ook aan automatiseringen. En ook betaalde e-mail series zijn mogelijk interessant voor je.

Als je nog geen Mailchimp account hebt, dan kun je er hier kosteloos eentje aanmaken.

""
Annuleringsvoorwaarden cursus van een uur

Annuleringvoorwaarden Mailchimp coaching

In de afspraakbevestiging vind je een link waarmee je de afspraak kunt annuleren of verzetten. Je kunt de afspraak kosteloos annuleren of verzetten tot 24 uur voor aanvang van de training. Als je dit binnen 24 uur voor  aanvang van de training doet, dan bereken ik de gereserveerde tijd en dan moet je je nieuwe reservering opnieuw betalen. Als je afspraak annuleert en geen nieuwe datum wilt, dan krijg je je geld terug minus 5 euro administratiekosten. 

Mailchimp coaching was last modified: by
Je bent hier: Home » E-mail expert » Mailchimp expert » Mailchimp coaching
Mailchimp coaching was last modified: by