Mailchimp coaching

Mailchimp coaching is een-op-een en duurt een uur. En dat is vaak precies genoeg om je probleem op te lossen. Online met schermdelen.


E-mail coaching Mailchimp
Mailchimp partner

Wat is Mailchimp coaching?

Hands on Mailchimp coaching is een vraaggestuurd Mailchimp uur waar jij de inhoud van bepaalt. Met vergadersoftware Google Meet.

Vraaggestuurde cursus Mailchimp van een uur. We werken online met vergadersoftware Meet en ik ga je helpen met het onderwerp waar jij moeite mee hebt. Ik ben een erkende Mailchimp specialist.


Aangepast aan jouw vragen over Mailchimp

Deze Mailchimp cursus is geen standaardcursus waarbij iedereen hetzelfde leert. Waarschijnlijk heb je zelf al iets geprobeerd en daarvan geleerd, dus dat heb je niet meer nodig. Daarom bepaal jij de inhoud van de cursus en de lesstof.

We werken met vergadersoftware Google Meet zodat we onze schermen kunnen delen en met elkaar kunnen meekijken. Ik kan je dus ook dingen voordoen.

Deze vraaggestuurde Mailchimp coaching is een persoonlijke een-op-een cursus die je volgt op jouw tijd.

Btw verleggen >>

Mailchimp coaching was last modified: by

Je leert precies waar je nu behoefte aan hebt.


Jouw Mailchimp coaching op maat

Samen gaan we een uur lang in op jouw problemen en jouw uitdagingen als het om Mailchimp gaat. Je kunt dit uur hier reserveren. Misschien kan het zelfs vandaag nog want ook nu we allemaal thuis moeten blijven gaat deze Mailchimp cursus gewoon door.


Voordelen van deze Mailchimp coaching op maat

Je hoeft je niet aan te passen aan het leertempo van anderen en je bent geen tijd kwijt aan onderwerpen die je al lang al weet. Deze cursus kost je geen reistijd. Hij kost je maar een uur want we komen direct ter zake.

Maar omdat een uur niet van elastiek is, is het wel handig als je een duidelijk onderwerp bij de kop neemt.


Heldere, duidelijke uitleg

5,0 rating

Het is fijn dat je zelf de onderwerpen kunt bepalen waar je meer over wilt weten. Je boekt een uur in en je krijgt meer gerichte informatie over Mailchimp. Judith is heel kundig en legt helder en duidelijk de onderwerpen uit. Zeker een aanrader!

G. Vianen

Meer reviews


Mailchimp coaching online

Hier kun je de online coaching reserveren die we doen met vergadersoftware.

Via de button ga je naar mijn agenda waar je een datum en een tijd kunt reserveren die ook in jouw agenda passen.

In de agenda krijg je ruimte om te vertellen waar je coaching over moet gaan.

Hoeveel tijd je nodig hebt hangt af van wat je al kunt en van wat je wilt leren. Maar in een uur kun je heel veel leren.

Btw verleggen >>

65 euro excl. btw
Annuleringsvoorwaarden
Mailchimp coaching was last modified: by

Mailchimp op maat is prepaid. Nadat je een datum en een tijd hebt gekozen vind je een link naar een betaalpagina. Je reservering is pas definitief als je betaald hebt.

Judith de Vries Mailchimp expert
Judith de Vries Mailchimp expert

 

Zo zie je me tijdens een les met vergadersoftware


Hoeveel coaching heb je nodig?

Als je al met MailChimp werkt en nu iets wilt dat je niet eerder hebt gedaan, dan heb je een heldere vraag. Waarschijnlijk heb je dan aan 1 uur coaching genoeg om te weten wat je weten moet.

We gaan dan een uur de diepte in en dat kost je 65 euro excl. btw. In mijn agenda kun je een datum en een tijd kiezen die ook goed in jouw agenda passen.


Als Mailchimp nieuw voor je is

Maar als MailChimp nieuw voor je is en je alles nog moet leren, dan hebben we niet genoeg aan een uur. Als je nog helemaal niets weet, dan heb je meer uren nodig en dan heb je ook niet helder wat je precies zou moeten leren. Logisch toch? Voor jou heb ik een basiscursus Mailchimp.

Doen?

Wat kan je nou eigenlijk gebeuren?


Btw verleggen >>


Veiligheid en AVG

Bij deze cursus Mailchimp gebruiken we vergadersoftware. Met deze software kan ik niet in je computer kijken en kan ik niet in je Mailchimp account. Ik kan alleen de schermen van je pc zien die jij me wilt laten zien.

Ik krijg hierdoor geen toegang tot je data, daarom is een verwerkingsovereenkomst niet nodig.


Reviews

Vlot en concreet.

5,0 rating
11 mei 2020

Judith heeft kennis van zaken en neemt je in een vogelvlucht mee door Mailchimp. Ze is duidelijk, to-the-point en vlot in haar uitleg. De korte training was vlot in te plannen waardoor ik nog dezelfde week bij haar terecht kon.

Josefien de Vos

Heldere, duidelijke uitleg

5,0 rating
24 april 2020

Het is fijn dat je zelf de onderwerpen kunt bepalen waar je meer over wilt weten. Je boekt een uur in en je krijgt meer gerichte informatie over Mailchimp. Judith is heel kundig en legt helder en duidelijk de onderwerpen uit. Zeker een aanrader!

G. Vianen

Verstandige keuze

5,0 rating
10 april 2020

Omdat ik wat probleempjes had met het gebruik van Mailchimp ben ik gaan Googelen naar oplossingen op internet.
Ik kwam op een prettige website terecht van Virtueel Present met een uitgebreide handleiding voor mijn probleem.
Ook zag ik hier dat je ook een uurtje kon boeken om op afstand geholpen te worden.
Dit heb ik gedaan en ben erg blij. Het contact was prettig en professioneel. We hebben wat dingen recht kunnen zetten en ik heb ook tips gekregen.
Judith helpt je online, maar je moet zelf klikken op de stappen die volgen. Hierdoor weet je beter wat je doet.
Een aanrader.

Martin, Soest

Een boost voor je actieplan

5,0 rating
6 maart 2020

Helder werkproces waarin ik direct hulp krijg m.b.t. alle vragen die leven bij mij over Mailchimp. Met concrete adviezen zorgt deze opheldering er voor dat ik weer verder kan met het uitvoeren van mijn mailings naar de klanten. Een stap die het bedrijf weer veel kan opleveren. Top, dankjewel Judith!

Marloes

Adressen uploaden in Mailchimp

5,0 rating
29 november 2019

Zoals altijd heeft Judith mij weer gered en geholpen om super snel structuur en overzicht te creëren in mijn Mailchimp bestand. Zij heeft gelukkig heel veel geduld en dat is heel fijn!
Dank je wel lieve Judith!

Eva de Jong

Gered!

5,0 rating
31 oktober 2019

Ik had een uur consult van Judith waarin ze allerhande MailChimp-zaken uitlegde (en me ook duidelijk maakte dat MailChimp soms kuren heeft waardoor je wat minder aan jezelf hoeft te twijfelen). De volgende dag, bij het versturen van m’n eerste nieuwsbrief die ik van onder-naar-boven, links-naar-rechts en-weer-terug had gecheckt, ging toch iets mis en Judith was zo aardig om meteen mee te kijken, gerust te stellen en te redden wat er nog te redden viel. Heel fijn :-)

Karen Ekker

Heldere uitleg

5,0 rating
24 oktober 2019

Ik ben blij dat ik Virtueel Present in de persoon van Juidth de Vries heb ontdekt.
Ze gaf heldere uitleg over een onderdeel van Mailchimp, dat ik zelf niet begreep.
In een uurtje was ik volledig bijgepraat voor een eerlijk tarief!
In de toekomst ga ik zeker vaker gebruik maken van de kennis van Judith!

Wout Gerstel - SEUN Media

HARTelijk

5,0 rating
10 augustus 2019

Ik vind dit wel een goed woord wat wat de service van Judith omschrijft, ‘HARTelijk’, met de klemtoon op Hart. Judith is een kundig persoon en weet goed waar ze het over heeft. Ze geeft goed advies en maakt er geen probleem van om het nog een keer te herhalen. Wat ik bovenal merkte was dat ze communiceert en adviseert vanuit haar hart. Dit verklaart alles in wie ze is als eerste en als tweede in wat ze doet. Judith, bedankt voor de bemoedigende woorden. Je voelt goed aan met wie je te maken hebt. Je hebt een creatieve geest en je zet dit hoofdzakelijk in om anderen weer te helpen. Het systeem waarmee je contact legt met je klanten, werkt uitstekend. Het was fijn communiceren met je. Ik hoop op meer! Judith bedankt voor de fijne online hulp die je mij verleend hebt. Tot de volgende keer.

Vaderhart.nl

Mini cursus Mailchimp

5,0 rating
22 januari 2019

Vandaag heb ik een mini cursus Mailchimp gehad bij Judith. Ze heeft mij echt heel goed geholpen met het samenvoegen van lijsten. Daarnaast hebben we ook samen diverse instellingen van mijn account nagelopen. Een echte aanrader!

Ingeborg Lentjes

Automation Workflow

5,0 rating
17 september 2018

Een paar weken gelden van Judith een duidelijk uitleg gekregen hoe zo’n workflow te maken. Vandaag samen met haar de door mij gemaakt workflow doorgenomen en hij was helemaal in orde en heeft ze gelijk wat handige tips/tricks doorgeven voor de volgende keer. Uitleg van een paar weken gelden was dus helemaal top anders was het me niet gelukt. Ik ga haar zeker weer benaderen als ik met andere vragen zit omtrent MailChimp

Somatic De Fysioclub

Kennis van zaken en no nonsens

5,0 rating
31 augustus 2018

In drie sessies heeft Judith ons geweldig geholpen met het onder de knie krijgen van het altijd lastige MailChimp. Vooral praktisch en met een enorme ervaring aan kennis heeft ze tegelijk een aantal probleempjes met ons opgelost.
Complimenten voor de training!
En bedankt.

Mango Travel

Oppassen dat ik niet verliefd word

5,0 rating
23 augustus 2018

Judith geeft iedere keer meer dan ik vraag of verwacht en toch is dat steeds weer een verrassing. Via de mail uitgebreide antwoorden, meedenken en niet te beroerd om me even terug te fluiten als alles bij mij door elkaar gaat lopen. Nog wat humor erbij en ik ben verkocht ;-)

Lotty Rothuizen

Zelden zulke vlotte en goede service tegengekomen!

5,0 rating
21 augustus 2018

In één woord? Gewoon 1000% top.
Okay, dat waren 3 woorden.
Als je met je handen in het haar zit omdat je al enige tijd aan het ploeteren bent, ondanks alle gevraag om je heen, dan is het gewoon heerlijk een specialist tegen te komen die de regie neemt.
En zegt dat je dit of dat kunt doen, en ook nog aangeeft waarom, zodat je probleem eigenlijk in no time verholpen is. En je weer verder kunt met waar jij goed in bent.
Zelden heb ik voor de zeer heldere en vlotte service zó graag willen betalen als hier. Money’s worth, zeggen ze. En dat klopt ook 1000%.
Ik zeg: gewoon doen, deze MC-specialist!

Lynn Hogendoorn Grip op gezondheid

Refresh cursus

5,0 rating
17 juli 2018

Het was alweer een tijdje geleden dat ik gebruik had gemaakt van Mailchimp en Judith heeft me er heel effectief doorheen geleid en nu kan ik zelf weer lekker verder. Ze had antwoord op al mijn vragen en handige tips.

Linda
Mailchimp partner
Mailchimp coaching door erkende Mailchimp trainer

Andere mogelijkheden

Annuleringsvoorwaarden cursus van een uur

Annuleringvoorwaarden Mailchimp coaching

In de afspraakbevestiging vind je een link waarmee je de afspraak kunt annuleren of verzetten. Je kunt de afspraak kosteloos annuleren of verzetten tot 24 uur voor aanvang van de training. Als je dit binnen 24 uur voor  aanvang van de training doet, dan bereken ik de gereserveerde tijd en dan moet je je nieuwe reservering opnieuw betalen. Als je afspraak annuleert en geen nieuwe datum wilt, dan krijg je je geld terug minus 5 euro administratiekosten. 

Mailchimp coaching was last modified: by

Als je nog geen Mailchimp account hebt, dan kun je er hier kosteloos eentje aanmaken.

Je bent hier: Home » E-mail expert » Mailchimp expert » Mailchimp coaching
Mailchimp coaching was last modified: by