Eerste hulp met Mailchimp

Eerste hulp met Mailchimp

Eerste hulp met Mailchimp: zo snel mogelijk een oplossing voor je probleem. Het liefste nu direct.

Als erkende Mailchimp expert met jaren ervaring heb ik bijna alle problemen al eens langs zien komen. Waarschijnlijk zal ik je dus kunnen helpen.


Eerste hulp met Mailchimp: hoe werkt het

Begin met me je probleem zo gedetailleerd mogelijk te mailen. Ik lees mijn e-mails vaak, dus je krijgt snel een reactie.

Afhankelijk van wat er aan de hand is, ga ik je misschien vragen om toegang tot het account en als ik iets moet doen met je adressen dan sluiten we ook vooraf een AVG-proof verwerkingsovereenkomst af.

Prijsopgave vooraf

De volgende stap is dat je een prijsopgave van me krijgt en een factuur, want deze eerste hulp met Mailchimp is prepaid.

Vanaf 75 euro excl. btw

Hiervoor geef ik je opdracht de prioriteit van een spoedopdracht en ik help je een maximaal een uur. Bijna altijd is het probleem ook binnen een uur opgelost.

Hoeft je opdracht geen spoed prioriteit?

Als je een betaalde versie van Mailchimp gebruikt dan kun je gratis support aan Mailchimp vragen. En als je eigenlijk geen probleem hebt maar gewoon niet weet hoe het moet, dan kun je beter een korte cursus van een uur volgen want dan ben je iets goedkoper uit.


Eerste hulp met Mailchimp

Hoe de oplossing van je probleem eruit gaat zien kan niet vooraf zeggen. Misschien moet ik contact opnemen met Mailchimp omdat het probleem bij Mailchimp ligt. Of misschien moet jij iets leren.

Als jij er iets bij moet leren dan krijg je specifieke instructies op maat van me: schriftelijk, per telefoon of via vergadersoftware zodat ik het even voor kan doen.

Je gaat naar de contactpagina


Natuurlijk kan ik je ook op andere manieren helpen met Mailchimp. Als je iets anders zoekt ga dan naar het overzicht van mijn Mailchimp diensten.

Erkende Mailchimp expert sinds januari 2015.

Eerste hulp met Mailchimp was last modified: by