Eerste hulp met Mailchimp

Eerste hulp met Mailchimp

Eerste hulp met Mailchimp: zo snel mogelijk een oplossing voor je probleem. Het liefste nu direct.

Als erkende Mailchimp expert met jaren ervaring heb ik bijna alle problemen al eens langs zien komen. Waarschijnlijk zal ik je dus kunnen helpen.


Eerste hulp met Mailchimp

Begin met me je probleem zo gedetailleerd mogelijk te mailen. Ik lees mijn e-mails vaak, dus je krijgt snel een reactie.

Afhankelijk van wat er aan de hand is, ga ik je misschien vragen om toegang tot het account en als ik iets moet doen met je adressen dan sluiten we ook vooraf een AVG-proof verwerkingsovereenkomst af.

Prijsopgave vooraf

De volgende stap is dat je een prijsopgave van me krijgt en een factuur, want deze eerste hulp met Mailchimp is prepaid.

Hiervoor geef ik je opdracht de prioriteit van een spoedopdracht en ik help je een maximaal een uur. Bijna altijd is het probleem ook binnen een uur opgelost.

vanaf 75 euro excl. btw

Erkende Mailchimp expert sinds januari 2015.

Hoeft je opdracht geen spoed prioriteit?

Als je een betaalde versie van Mailchimp gebruikt dan kun je gratis support aan Mailchimp vragen. En als je eigenlijk geen probleem hebt maar gewoon niet weet hoe het moet, dan kun je beter een korte cursus van een uur volgen want dan ben je iets goedkoper uit.


Eerste hulp met Mailchimp

Hoe de oplossing van je probleem eruit gaat zien kan niet vooraf zeggen. Misschien moet ik contact opnemen met Mailchimp omdat het probleem bij Mailchimp ligt. Of misschien moet jij iets leren.

Als jij er iets bij moet leren dan krijg je specifieke instructies op maat van me: schriftelijk, per telefoon of via vergadersoftware zodat ik het even voor kan doen.

Je gaat naar de contactpagina

Natuurlijk kan ik je ook op andere manieren helpen met Mailchimp. Als je iets anders zoekt ga dan naar het overzicht van mijn Mailchimp diensten.


Ervaringen

Eerste hulp met Mailchimp was last modified: by

Judith heeft mij geweldig geholpen met MailChimp. Ik gebruik MailChimp al een aantal jaren, maar merkte regelmatig dat enkele klanten de mail niet kregen.

Ze heeft alles nagezien en tips gegeven zodat ik zelf ermee aan de slag kon. Fijn dat ik het uiteindelijk zelf moest doen. Heb er weer veel van geleerd. Ze is vlot en duidelijk met reageren. Aanrader!

Jos
Eerste hulp met Mailchimp was last modified: by

Ik had een vervelend probleem, waarbij er gegevens spontaan van mijn mailinglijst verdwenen.

Nadat ik mijn vraag al tevergeefs ergens anders had neergelegd, kwam ik bij Judith terecht. Judith reageert heel snel. Zij zocht net zolang door tot ze het probleem gevonden had, en opgelost. En daar ben ik heeeel blij mee. Judith bedankt!

Barbara Schieke, Moedmoeders
Barbara Schieke
Eerste hulp met Mailchimp was last modified: by

Ik ben gepensioneerd en doe vrijwilligerswerk waarbij ik incidenteel met MailChimp te maken heb. Bij een triviaal probleem met vervelende consequenties heb ik eerst vruchteloos zelf lopen zoeken naar een oplossing. Na enig zoekwerk op internet kwam ik in een review voor Judith de zin tegen:

“Had ik dat maar eerder geweten, dan was ik direct gestopt met zelf hannesen.”

Dit sprak me zo aan, dat ik Judith direct belde en binnen 1 uur kwam ze met de oplossing en ongevraagd met een tip om het in een toekomstige identieke situatie makkelijk zelf te kunnen oplossen. Judith ervoer ik als zeer vriendelijk, geduldig en duidelijk.

Rob Scipio, Vrijwilliger
Rob Scipio
Eerste hulp met Mailchimp was last modified: by

Judith is ontzettend goed in wat ze doet en heeft ons bedrijf al meerdere malen geholpen. Ze staat snel voor je klaar en probeert je op alle mogelijke manieren te helpen. Het was een hele fijne samenwerking en ik ga haar zeker aanbevelen als iemand een MailChimp expert nodig heeft! Heel erg bedankt Judith

Selma Smid
Eerste hulp met Mailchimp was last modified: by

Toen ik vastliep met het ontwerpen van mijn nieuwsbrief, kwam ik Judith via Google tegen … wat een geluk! Judith heeft mij geweldig geholpen! Ze reageert heel snel en vakkundig op de vragen die je stelt. En prettig ook om naderhand nog een bericht te ontvangen met de vraag of “Alles gelukt?”

Veel betrokkenheid en erg toegankelijk om nog een vervolgvraag te stellen. Daarbij krijg ik tussen de bedrijven door erg veel info over MailChimp toegestuurd! Bedankt!

Karin de Knegt
Eerste hulp met Mailchimp was last modified: by

Judith is fantastisch. Al langere tijd lees ik haar blogs, waardoor mijn kennis van MailChimp enorm gegroeid is. Regelmatig lees ik dingen waarvan ik denk “oh, kan dat ook?” of “laat ik dat ook eens proberen”.

Inmiddels kan ik me goed redden met MailChimp, maar natuurlijk loop ik ook wel eens tegen een probleem aan. Het is dan fijn dat ik Judith snel kan benaderen voor een deskundig antwoord.

Joyce Dunnewold
Eerste hulp met Mailchimp was last modified: by

Ik had een idee voor een gratis online training. Toen die klaar was, liep ik tegen allerlei technische vraagstukken op. Ik dacht dat ik dat zelf wel kon fixen. En ik zou de boel zeg wel “even” online zetten. Nou dat had ik verkeerd gezien. Er kwamen behoorlijk wat technische dingen bij kijken.

Ik kwam bij Judith terecht en die had in no time alles geregeld. Had ik dat maar eerder geweten, dan was ik direct gestopt met zelf hannesen. Nu weet ik: als ik vragen heb over MailChimp, contact opnemen met Judith en die regelt het! En ook nog supersnel. Fijne service! Dank Judith!

Margreet Bos
Eerste hulp met Mailchimp was last modified: by

Ik kwam er niet uit en bedacht, misschien is er een helpdesk ergens, even Googlen en ik kwam bij Judith uit die mij promt “te woord stond” en uit de brand hielp. Vlot, vriendelijk en ook nog eens navraag doen of het gelukt was. Heel prettig en handig.

Eerste hulp met Mailchimp was last modified: by

Een probleem en ik kom niet verder. Ben al uren aan het zoeken waar het aan ligt. Op dat soort momenten is dat gewoon heel vervelend. Dankzij Judith was ik binnen een half uur weer aan de gang. En dat is volgens mij waar deze expert haar waarde toont. Dank.

Eerste hulp met Mailchimp was last modified: by

Eerste hulp met Mailchimp was last modified: by