Training op maat

Training Mailchimp

Individuele training Mailchimp

In Heiloo bij Alkmaar

Een individuele training voor jou alleen. Deze privé training Mailchimp geef ik in Heiloo bij Alkmaar.

En omdat deze training Mailchimp alleen voor jou is, maak ik ‘m op maat zodat je leert wat jij moet leren. En wat je al weet hoeven we niet te behandelen. Bij een individuele training kun jij de inhoud bepalen.


Training Mailchimp


Training Mailchimp voor jou alleen

Deze training Mailchimp geef ik in Heiloo. Heiloo ligt op een steenworp afstand van Alkmaar. Ik heb daar een eigen ruimte waar ik trainingen geef.

Deze trainingen Mailchimp geef ik in blokken van 2,5 uur. In 2,5 uur kun je veel leren, maar dit is niet genoeg tijd om je alles over Mailchimp te leren.

Je neemt zelf een laptop mee en je gebruikt een gedeelde internetverbinding, daarom kan een VPN een goed idee zijn. Als je een VPN alleen nodig hebt voor je les in mijn kantoor, dan heb je genoeg data als je een gratis VPN neemt.

Maar als je nu ontdekt dat je vaker een VPN nodig hebt, dan kan het zinvol zijn als je er eentje koopt. Met deze affiliate link krijg je 30 dagen gratis bij Express VPN.

Training Mailchimp was last modified: by
Mailchimp expert ook voor Mailchimp audiences

Training Mailchimp halve dag

Met een halve dag privé les kun je veel leren. Maar als je nog geen ervaring hebt met Mailchimp, dan is een halve dag niet genoeg.

Een halve dag is wel genoeg als je al regelmatig nieuwsbrieven verstuurt en nu iets wilt leren dat je nog niet kunt. Je wilt bijvoorbeeld een ingewikkelde workflow met Automation opzetten. Of wilt iets verbeteren aan je strategie.


Een halve dag training:

we beginnen om 10 uur en we gaan door tot 12.30 of 13.00 uur, afhankelijk van wat je aan het leren bent en of we al klaar zijn.

Tarief 225 euro excl. btw.

225 excl. btw

Inbegrepen: koffie, thee, koekje en een beetje nazorg per e-mail als er achteraf nog een vraag bij je opkomt over de behandelde stof.

Lees hier de annuleringsvoorwaarden. Hier vind je het privacybeleid en hier de Algemene Voorwaarden


Ik kan iedereen aanbevelen om een cursus bij Judith te volgen!

5,0 rating

Judith heeft mij enorm goed geholpen om ons Mailchimp account zo efficiënt mogelijk in te zetten in ons marketingplan. Ze kan enorm goed passend advies geven, luistert goed naar jouw wensen en legt helder uit. Ik kan iedereen aanbevelen om een cursus bij Judith te volgen!

Robin Driehuijs - Andalusië Fietsreizen
Mailchimp training in Heiloo bij Alkmaar
Rob Wuijster – Training Mailchimp
Training van een hele dag

Mailchimp leren hele dag

Als je nog niet met Mailchimp begonnen bent en nog helemaal niets weet, dan is het zinvol zijn een training van een hele dag te volgen.


Mailchimp training hele dag

Hele dag training:

We werken van 10 tot 12.30 uur, dan dan we lunchen in restaurant Keuken met Karakter (dat ligt op 50 meter afstand).

Na de lunch werken we van 13.30 tot 16.00 uur.

450 euro excl. btw

Tarief incl. koffie, thee, koekje, lunch en de mogelijkheid om achteraf nagekomen vragen te stellen over de behandelde lesstof en feedback op je eerste nieuwsbrief: 450 euro excl. btw voor 1 persoon.

Hier vind je het privacybeleid en de Algemene Voorwaarden. Hier vind je de annuleringsvoorwaarden.

Deze prijs is voor 1 persoon. Als je met meer personen wilt komen, neem dan even contact met me op.

Met dit pakket kom je uitstekend beslagen ten ijs want we gaan het niet alleen hebben over je nieuwsbrief, maar ook over het goed beheren van je mailinglijst.

Mailchimp is heel erg uitgebreid. Je gaat daarom die delen van Mailchimp leren die precies passen bij de manier waarop jij Mailchimp wilt gaan gebruiken.


Reviews Mailchimp training

Leuke en leerzame samenwerking

5,0 rating

Ik vond het super leerzaam, ik wist niet van alle mogelijkheden van Mailchimp en die heeft Judith me haarfijn uitgelegd. Tijd tekort voor alle mogelijkheden maar we hebben er heel veel uitgehaald waar ik nu mee verder kan.

José van Babyslofje-online.nl

Ik kan iedereen aanbevelen om een cursus bij Judith te volgen!

5,0 rating

Judith heeft mij enorm goed geholpen om ons Mailchimp account zo efficiënt mogelijk in te zetten in ons marketingplan. Ze kan enorm goed passend advies geven, luistert goed naar jouw wensen en legt helder uit. Ik kan iedereen aanbevelen om een cursus bij Judith te volgen!

Robin Driehuijs - Andalusië Fietsreizen

Cursus mailchimp

4,0 rating

Prettig manier van lesgeven, praktisch gericht.

Act4you

Tijdens én na de workshop

4,0 rating

Niet alleen tijdens de workshop was Judith zeer deskundig en behulpzaam, maar toen ik daarna nog een vraag had heeft ze me snel en duidelijk via de mail geholpen, zodat ik gelijk weer verder kon! SUPER!

Christine de Vries, Shodo

Dankbaar voor de geweldige begeleiding.

5,0 rating

Ik heb een fantastische goede middag gehad met Judith. Als eerste kwam ik voor het opzetten van het RSS nieuwsbrieven systeem, dat was al heel snel geregeld. Daarnaast heeft Judith me ook nog geholpen met allerlei achterstallige chaos op te ruimen in mijn mailing systeem waardoor ik nu gemakkelijk verder kan. Ik ben heel dankbaar voor haar deskundige begeleiding en geduld.
Ik heb nu eindelijk zin om er mee aan de slag te gaan. :-)
Ik kan iedereen Judith de Vries aanraden.

Caroline Schaay

Review van groepstraining Mailchimp

4 cursisten met heel verschillende problemen, allemaal een eigen, ongestoord plekje in het cursuslokaal. Dat bevordert privacy en véél doen in korte tijd. Alle ruimte voor individuele detailvragen en problemen. Judith geeft elke cursist gerichte aandacht en door onderlinge contacten leer je daar ook weer van. Moeiteloos in één sessie geholpen door Judith, als beginnend Chimper gestart, als gevorderde de deur uit.

Training Mailchimp was last modified: by

Review van Training Mailchimp

Judith kent MailChimp inside out en is duidelijk in haar uitleg hierover. De 1 op 1 cursus was voor mij ideaal omdat alles wat je bespreekt en doet direct van toepassing is op je eigen bedrijf.

Bovendien gaf ze nog een paar nuttige tips die niet meteen met MailChimp te maken hadden, wat ik ontzettend op prijs stel. Bedankt Judith, je hebt me goed geholpen!

Frank Smeulders, Jachtkledingkopen.com
Frank Smeulders
Training Mailchimp was last modified: by

Review van Training Mailchimp

Je ging erg voortvarend van start. Meteen de koe bij de horens. Heel goed! Flink tempo, waardoor we alles hebben kunnen behandelen en aan het eind wat meer tijd voor smalltalk hadden. Beter dan omgekeerd ;). Veel geleerd, kan nu zelf in het diepe. Bedankt.

Waldien Burger, Netraam Woord Werk
Waldien Burger
Training Mailchimp was last modified: by
Mailchimp expert ook voor Mailchimp audiences

Slapen in de buurt van Heiloo bij Alkmaar

Heiloo ligt dicht bij het strand, de bollenvelden en ander moois. Hierdoor hebben we veel slaapgelegenheid in de buurt van de cursuslocatie. Als je een slaapgelegenheid zoekt, kijk dan even hier op de site van Bed & Breakfast.

En we hebben ook een Stay Okay op 6 km afstand.

Of ga naar het Fletcher Hotel op 3 km afstand.

Training Mailchimp: slapen bij Fletcher hotels

Wil je iets bijzonders?

Als iets echt bijzonders wilt en er een echt uitje van wilt maken (minimaal 2 nachten) dan moet je eens kijken bij Pakhuis Dekker. Dan leer je Mailchimp in een monument en je slaapt ook in een monument. Op loopafstand van station NS Heiloo en op loopafstand van de trainingslocatie.

Mailchimp expert ook voor Mailchimp audiences

Wat is een Mailchimp expert

Een MailChimp expert is iemand die door MailChimp erkend is als expert op het gebied van de software van MailChimp. Een MailChimp expert is uitgebreid door MailChimp gescreend. En alleen als de mensen van MailChimp het werk van de kandidaat goed genoeg vinden, komt de kandidaat in aanmerking voor een expert label. Lees er hier meer over.

Training Mailchimp was last modified: by
Als je moet annuleren

Annulering

Annuleren van een gereserveerde training kan kosteloos tot uiterlijk drie weken voor de dag van de training. Annulering tot één week voor de dag van de training kost je 50% van de overeengekomen prijs in verband met de voorbereidingen die dan al gemaakt zijn.

Bij annulering in de week vóór een training of op de dag zelf, ben je het gehele overeengekomen cursusbedrag verschuldigd. In deze situaties van drie weken tot aan de training mag je ook iemand (bijvoorbeeld een collega of partner) in jouw plaats sturen.

Training Mailchimp was last modified: by

Vragen over de training Mailchimp

Heb je vragen over deze trainingen? Voel je vrij ze te stellen want ik wil ze graag beantwoorden.

Mailchimp

Locatie: Willibrordus Business Centrum

Training Mailchimp in Heiloo bij Alkmaar

Willibordus Business Centrum

Willibrordus Business Centre Heiloo
Willibrordus Business Centrum Heiloo

Landgoed

Het Willibrordus Business Centrum is een bruisend business centrum waar veel zzp′ers gevestigd zijn. Het ligt op een landgoed waar je vrij kunt rondwandelen en waar veel te zien en te beleven is. Zie hier een overzicht van de activiteiten op het landgoed.

dierenparkje op het terrein van Willibrordus
Dierenpark op het landgoed

Parkeren

Bezoekers kunnen aan de voorzijde van het gebouw parkeren. Als daar geen plaats is, dan onder de bogen door rijden, daar is veel meer parkeerruimte.

parkeerplaats workshop MailChimp
Parkeerruimte op het terrein achter het hoofdgebouw

Openbaar vervoer

Heiloo is goed bereikbaar met de trein en Willibrordus Business Centrum ligt op loopafstand van station Heiloo.

Kantoor workshop ruimte
Mijn werkruimte waar je de cursus volgt
Training Mailchimp was last modified: by

Mailchimp

Het blog, had je dat al gevonden. Een enorme rubriek met tips voor Mailchimp.

Terug naar de alternatieven

Training Mailchimp was last modified: by