MailerLite expert


Hulp van MailerLite expert

MailerLite hulp: ik vind MailerLite hét e-mailplatform voor dienstverleners. Enerzijds biedt dit platform precies de features die een dienstverlener nodig heeft, terwijl het platform anderzijds uiterst betaalbaar is.

Werk je met MailerLite of wil je met dit platform gaan werken? Dan heb je een mooi platform te pakken.

Werken met dit platform is niet zo moeilijk want het platform is behoorlijk intuïtief. Maar anderzijds: als je leuke strategieën wilt implementeren dan heb je er niet genoeg aan dat het platform intuïtief werkt, want je hebt dan ook een goede strategie nodig.


MailerLite expert directory

Ik ben door MailerLite erkend als expert. Dat betekent dat MailerLite tevreden over me is en me een profiel gegeven heeft in de expert directory van MailerLite. En een badge voor op deze website.


Mailerlite hulp

Als je hulp wilt met dit systeem of als je je e-mailmarketing wilt uitbesteden, dan ben je hier aan het juiste adres. Ik kan je deze hulp bieden:

Cursus van een uur

MailerLite coaching

Coaching

Dit is een vraaggestuurde cursus van een uur.

In dat uur ga ik in op jouw vragen over MailerLite en e-mailmarketing.

Je reserveert een datum en een tijd in mijn agenda je stuurt me een “verlanglijstje” toe met de onderwerpen waar je het over wilt hebben.


Training

MailerLite strategietraining

Strategietraining

MailerLite heeft fantastische mogelijkheden om leuke en ingewikkelde strategische dingen te doen met Automation en link trigger.

Fantastische e-mail maken


Onderzoek

Spam onderzoek

Spam onderzoek

Als je e-mail in spam komt of helemaal niet wordt afgeleverd, dan heeft dat natuurlijk een oorzaak.

In dit onderzoek zoek ik voor je uit wat je oorzaak is en wat je kunt doen om het probleem te verhelpen.


Laten doen

Nieuwsbrieven laten maken

Uitbesteden

En je kunt natuurlijk ook je nieuwsbrieven laten maken. Dat kan alleen als je dat structureel wilt. Bijvoorbeeld eens per week, eens per maand of eens per 3 maanden.

Of als je eenmalig een Automation workflow wilt laten instellen of een RSS nieuwsbrief wilt laten instellen.


Wil je ook MailerLite?

Heb je nog geen account? Je kunt kosteloos een account aanmaken en dan kun je daar gelijk even rondsnuffelen om te zien of het iets voor je is.

Overigens: MailerLite is sowieso kosteloos tot 1000 abonnees of tot je betaalde features wilt. En de prijs is laag en blijft ook laag als je veel abonnees krijgt.

Op het blog kun je ook een categorie vinden over MailerLite.


Verwerkingsovereenkomst

Als je MailerLite gebruikt voor je e-mailmarketing dan moet je een verwerkingsovereenkomst met ze afsluiten. Hier vind je deze verwerkingsovereenkomst.


Reviews

In no time een funnel gebouwd.

5,0 rating
31 augustus 2020
Review van MailerLite coach

Judith heeft mij op een fantastische wijze geholpen met het maken van mijn eerste echte funnel.
Judith weet precies waar ze het over heeft en heeft mij op een zeer plezierige wijze geholpen met haar kennis en kunde. Ik kon ook altijd bij haar terecht met mijn vragen. Kortom Judith is the go to person als het gaat om alle emailmarketing kwesties. Judith enorm bedankt voor je hulp and I’ll be back!

Ryan

De impasse doorbroken!

5,0 rating
11 december 2019
Review van MailerLite coach

Judith heeft ons fantastisch op weg geholpen met mailerlite. Haar hulp ging verder dan training op maat. Toen we vastliepen met de goedkeuringsprocedure, en in een impasse terecht kwamen, heeft ze ons kunnen helpen die te doorbreken. Het is fijn op haar te kunnen rekenen als het nodig is!

Anja Slabbekoorn

Ik begrijp wat ik doe.

5,0 rating
21 mei 2019
Review van MailerLite coach

Van nature heb ik geen gevoel voor programma’s als Mailerlite. Judith heeft mij hierin wegwijs gemaakt. Nu begrijp ik wat ik aan het doen ben. Ik kan er mee ‘spelen’ en heb er zelfs plezier in. Ik kan Judith van harte aanbevelen.

Hanneke

Heel praktisch

5,0 rating
7 januari 2019
Review van MailerLite coach

Wat een fijne manier van werken! Je kunt gewoon thuis achter je computer blijven zitten en Judith helpt je met al je vragen. Door het delen van je scherm vertelt zij wat je moet doen en waar je alles kunt vinden, heel praktisch. En doordat je het dan zelf al hebt gedaan, onthoudt je veel meer. En op deze manier kun je specifiek vragen wat voor jou van toepassing is.
Judith stelt regelmatig vragen en geeft tips over dingen waar je zelf nog helemaal niet over hebt nagedacht maar wel heel waardevol blijken. Echt heel fijn.
Judith heeft me geweldig op weg geholpen met mijn e-mailmarketing.

Marianne Bodenstaff, Huishouden op Orde

Meerdere automations in MailerLite

5,0 rating
19 november 2018

Paytium is mijn WordPress plugin waarmee mensen betalingen op hun website kunnen ontvangen. De plugin kan steeds meer, en ik merkte dat mijn gebruikers dat niet altijd doorhadden. Daarom wilde ik ze graag gericht informeren over alle mogelijkheden, maar alleen als ze daar zelf interesse in hadden.
Judith heeft voor mij een uitgebreid email marketing systeem opgezet, meerdere geautomatiseerde reeksen die ingeschakeld worden als abonnee’s interesse tonen in een bepaalde mogelijkheid van mijn product. Wil iemand bijvoorbeeld meer weten over periodieke betalingen? Dan krijgen ze geautomatiseerd een informatieve reeks daarover.
Dit heeft Judith allemaal gedaan in MailerLite, een alternatief op MailChimp wat ikzelf veel gebruikersvriendelijker vindt.
Wat ik fijn vond aan Judith is dat ze enorm zelfstandig werkt. Als er iets moest gebeuren, ging ze zelf contact opnemen met MailerLite, in plaats van dat aan mij te vragen. Daarnaast heeft ze op basis van mijn bestaande content (blog posts en de handleiding) de content geschreven voor de emails. Dat heeft mij enorm veel tijd bespaard.
Een aanrader!

David van Paytium

MailerLite coach
Je bent hier: Home » E-mail expert » MailerLite expert
MailerLite expert was last modified: by