MailerLite expert


Hulp van MailerLite expert

MailerLite hulp: ik vind MailerLite hét e-mailplatform voor dienstverleners. Enerzijds biedt dit platform precies de features die een dienstverlener nodig heeft, terwijl het platform anderzijds uiterst betaalbaar is.

Werk je met MailerLite of wil je met dit platform gaan werken? Dan heb je een mooi platform te pakken.

Werken met dit platform is niet zo moeilijk want het platform is behoorlijk intuïtief. Maar anderzijds: als je leuke strategieën wilt implementeren dan heb je er niet genoeg aan dat het platform intuïtief werkt, want je hebt dan ook een goede strategie nodig.

MailerLite expert directory

Ik ben door MailerLite erkend als expert. Dat betekent dat MailerLite tevreden over me is en me een profiel gegeven heeft in de expert directory van MailerLite. En een badge voor op deze website.

Mailerlite hulp

Als je hulp wilt met dit systeem of als je je e-mailmarketing wilt uitbesteden, dan ben je hier aan het juiste adres. Ik kan je deze hulp bieden:

Cursus van een uur

MailerLite coaching

MailerLite coaching

Dit is een vraaggestuurde cursus van een uur.

In dat uur ga ik in op jouw vragen over MailerLite en e-mailmarketing.

Je reserveert een datum en een tijd in mijn agenda je stuurt me een “verlanglijstje” toe met de onderwerpen waar je het over wilt hebben.


Training

MailerLite strategietraining in Heiloo

MailerLite strategietraining

MailerLite heeft fantastische mogelijkheden om leuke en ingewikkelde strategische dingen te doen met Automation en link trigger.

Ik wil je daarom van harte uitnodigen om een dag naar mijn werkruimte in Heiloo bij Alkmaar te komen om hier alles over te leren. Dan laat ik je zien hoe je een funnel kunt bouwen, mensen kunt in- of uitsluiten en nog veel meer.

In mijn kantoor heb ik maatregelen genomen om veilig en hygienisch te kunnen werken en er gelden aangepaste annulereringsvoorwaarden.


Onderzoek

Spam onderzoek

Spam onderzoek

Als je e-mail in spam komt of helemaal niet wordt afgeleverd, dan heeft dat natuurlijk een oorzaak.

In dit onderzoek zoek ik voor je uit wat je oorzaak is en wat je kunt doen om het probleem te verhelpen.

Laten doen

E-mailmarketing uitbesteden

Nieuwsbrieven laten maken

En je kunt natuurlijk ook je nieuwsbrieven laten maken. Dat kan alleen als je dat structureel wilt. Bijvoorbeeld eens per week, eens per maand of eens per 3 maanden.

Of als je eenmalig een Automation workflow wilt laten instellen of een RSS nieuwsbrief wilt laten instellen.Wil je ook MailerLite?

Heb je nog geen account? Je kunt kosteloos een account aanmaken en dan kun je daar gelijk even rondsnuffelen om te zien of het iets voor je is.

Overigens: MailerLite is sowieso kosteloos tot 1000 abonnees of tot je betaalde features wilt. En de prijs is laag en blijft ook laag als je veel abonnees krijgt.

Op het blog kun je ook een categorie vinden over MailerLite.


Verwerkingsovereenkomst

Als je MailerLite gebruikt voor je e-mailmarketing dan moet je een verwerkingsovereenkomst met ze afsluiten. Hier vind je deze verwerkingsovereenkomst.


MailerLite coach
Je bent hier: Home » E-mail expert » MailerLite expert
MailerLite expert was last modified: by