MailerLite coach

MailerLite coach helpt je met je uitdagingen met MailerLite.

MailerLite coach

Is er iets waardoor het niet lukt met MailerLite? Heb je een probleem waar je niet uit komt?

Of wil je iets speciaals of bijzonders? Heb je misschien een ingewikkeld workflow in gedachten die je zelf wilt maken maar weet je niet of dat wel kan? En weet je zeker niet hoe het moet?

Dan kan een uurtje coaching wonderen doen, want ik weet het wel.

We gaan doen waar je nu behoefte aan hebt.

Hoe het werkt

  • Klik op de button “reserveren” en zet een afspraak in mijn agenda op een tijd die ook in jouw agenda past.
  • Daarna kom je op een betaalpagina waar je met iDEAL of MisterCash kunt betalen.
  • We werken met vergadersoftware Google Meet. Je kunt hier lezen hoe Google Meet werkt.
  • En daarna weet je wat je weten wilt.

Zo eenvoudig kan het zijn!

Deze vraaggestuurde Mailerlite coaching is een persoonlijke een-op-een cursus die je volgt op jouw tijd.

Annuleringsvoorwaarden

65 euro

excl. btw

MailerLite coach was last modified: by

Voor wie is MailerLite coaching?

MailerLite coaching is voor jou natuurlijk, want daarom ben je op deze pagina gekomen. Ik ben een erkende MailerLite expert en ik kan je helpen met welke vragen over MailerLite je ook maar hebt. En door we een-op-een werken heeft zo’n uur heel veel focus waardoor je in no time weet wat je weten wilt.

Veiligheid en AVG

Bij deze coaching gebruiken we vergadersoftware. Met deze software kan ik niet in je computer kijken en kan ik niet in je account. Ik kan alleen de schermen van je pc zien die jij me wilt laten zien.

Ik krijg hierdoor geen toegang tot je data, daarom is een verwerkingsovereenkomst niet nodig.

MailerLite coach was last modified: by

Reviews van MailerLite coaching

In no time een funnel gebouwd.

5,0 rating

Judith heeft mij op een fantastische wijze geholpen met het maken van mijn eerste echte funnel.
Judith weet precies waar ze het over heeft en heeft mij op een zeer plezierige wijze geholpen met haar kennis en kunde. Ik kon ook altijd bij haar terecht met mijn vragen. Kortom Judith is the go to person als het gaat om alle emailmarketing kwesties. Judith enorm bedankt voor je hulp and I’ll be back!

Ryan

De impasse doorbroken!

5,0 rating

Judith heeft ons fantastisch op weg geholpen met mailerlite. Haar hulp ging verder dan training op maat. Toen we vastliepen met de goedkeuringsprocedure, en in een impasse terecht kwamen, heeft ze ons kunnen helpen die te doorbreken. Het is fijn op haar te kunnen rekenen als het nodig is!

Anja Slabbekoorn

Ik begrijp wat ik doe.

5,0 rating

Van nature heb ik geen gevoel voor programma’s als Mailerlite. Judith heeft mij hierin wegwijs gemaakt. Nu begrijp ik wat ik aan het doen ben. Ik kan er mee ‘spelen’ en heb er zelfs plezier in. Ik kan Judith van harte aanbevelen.

Hanneke

Heel praktisch

5,0 rating

Wat een fijne manier van werken! Je kunt gewoon thuis achter je computer blijven zitten en Judith helpt je met al je vragen. Door het delen van je scherm vertelt zij wat je moet doen en waar je alles kunt vinden, heel praktisch. En doordat je het dan zelf al hebt gedaan, onthoudt je veel meer. En op deze manier kun je specifiek vragen wat voor jou van toepassing is.
Judith stelt regelmatig vragen en geeft tips over dingen waar je zelf nog helemaal niet over hebt nagedacht maar wel heel waardevol blijken. Echt heel fijn.
Judith heeft me geweldig op weg geholpen met mijn e-mailmarketing.

Marianne Bodenstaff, Huishouden op Orde

Meerdere automations in MailerLite

5,0 rating

Paytium is mijn WordPress plugin waarmee mensen betalingen op hun website kunnen ontvangen. De plugin kan steeds meer, en ik merkte dat mijn gebruikers dat niet altijd doorhadden. Daarom wilde ik ze graag gericht informeren over alle mogelijkheden, maar alleen als ze daar zelf interesse in hadden.
Judith heeft voor mij een uitgebreid email marketing systeem opgezet, meerdere geautomatiseerde reeksen die ingeschakeld worden als abonnee’s interesse tonen in een bepaalde mogelijkheid van mijn product. Wil iemand bijvoorbeeld meer weten over periodieke betalingen? Dan krijgen ze geautomatiseerd een informatieve reeks daarover.
Dit heeft Judith allemaal gedaan in MailerLite, een alternatief op MailChimp wat ikzelf veel gebruikersvriendelijker vindt.
Wat ik fijn vond aan Judith is dat ze enorm zelfstandig werkt. Als er iets moest gebeuren, ging ze zelf contact opnemen met MailerLite, in plaats van dat aan mij te vragen. Daarnaast heeft ze op basis van mijn bestaande content (blog posts en de handleiding) de content geschreven voor de emails. Dat heeft mij enorm veel tijd bespaard.
Een aanrader!

David van Paytium

Op het blog staat een categorie over MailerLite, daar kun je een heleboel tips vinden.

MailerLite coaching door MailerLite expert
MailerLite coaching door erkende MailerLite expert

Annuleringsvoorwaarden

Annuleringsvoorwaarden

In de afspraakbevestiging vind je een link waarmee je de afspraak kunt annuleren of verzetten. Je kunt de afspraak kosteloos annuleren of verzetten tot 24 uur voor aanvang van de training. Als je dit binnen 24 uur voor  aanvang van de training doet, dan bereken ik de gereserveerde tijd en dan moet je je nieuwe reservering opnieuw betalen. Als je afspraak annuleert en geen nieuwe datum wilt, dan krijg je je geld terug minus 5 euro administratiekosten. 

MailerLite coach was last modified: by

Andere mogelijkheden

Hier kun je de tarieven van MailerLite vinden.

Je bent hier: Home » E-mail expert » MailerLite expert » MailerLite coach
MailerLite coach was last modified: by