MailerLite strategietrainingen

MailerLite strategietraining

MailerLite heeft prachtige mogelijkheden om complexe workflows te bouwen die je uiteindelijk veel op zullen leveren en tijd besparen. Maar daarvoor moet je goed weten wat je doet en een goed plan hebben.

Als je wilt leren hoe je dat kunt doen, dan ben je hier aan het juiste adres. En alles in gewoon helder Nederlands.


MailerLite strategietraining

Online

I.v.m. corona kunnen alle trainingen ook online met vergadersoftware Meet. Dit doen we in blokken van anderhalf uur met een pauze tussen de blokken.

MailerLite strategietraining was last modified: by

Strategisch mailen met MailerLite

Linktrigger

Linktrigger maakt het je mogelijk om onopvallend mensen in te delen naar interesses. Daar merken ze zelf gewoonlijk niet. Maar als je doet, dan kun je meer sturen over hetzelfde onderwerp naar mensen die daar aantoonbare interesse in hebben.

Maar met behulp van linktrigger kun je mensen ook de mogelijkheid geven zich af te melden voor e-mails over een specifiek onderwerp, terwijl ze gewoon op de lijst blijven staan voor andere onderwerpen.

Dat zijn allebei vormen van strategisch mailen met MailerLite, want je zorgt er op deze manier voor dat je alleen e-mails stuurt die mensen graag willen ontvangen.


E-mails herhalen

Als je niet zoveel nieuwe content maakt en je graag wilt dat je oude content goed gelezen wordt, dan maak je van je oude content een paar worklfows die op elkaar aansluiten en als je lezers alles gelezen hebben, dan begin je weer opnieuw.

Dat klinkt misschien gek, maar daar genoeg tijd tussen neemt dan zien je lezers helemaal niet dat ze je e-mail eerder hebben gelezen.


Dynamische content

En je kunt content die je herhaalt ook nog “opleuken” door er dynamische contentblokken in te zetten. Bijvoorbeeld een blok dat je door je hele workflow heen zichtbaar maakt vanaf 5 weken voor Kerst. En dat je de rest van het jaar verbergt. Of laat een specifiek blok zien vlak voor Moederdag, om maar iets anders te noemen.

Met dynamische content in MailerLite kun je als het ware toveren. Maar dit vraagt wel een uiterst goed georganiseerd account van je, want anders gaat het beslist mis. Je moet weten wat je doet en hoe je het doen moet.


No Title

0,0 rating
25 oktober 2020

E-mailstrategie met MailerLite

Als je een MailerLite strategietraining wilt, kom dan een dag naar Heiloo. Dan ga ik je leren wat je moet doen om zoiets goed en strak te regisseren. En dan gaan we een workflow maken waar je niet eens van kunt dromen.

En waarschijnlijk heb je hier eigen ideeën over. Die kunnen misschien ook wel. Vertel gewoon wat je wilt en dan help ik je met het bedenken hoe dat zou kunnen.


Inbegrepen bij deze strategietraining

De praktijk leert dat de vragen niet tijdens de training, maar na de training bij je naar boven borrelen. Daarom krijg je bij deze training ook nazorg.

  • Voorbespreking: dit is een training op maat waarin jij precies gaat leren wat voor jou belangrijk is. Daarom hebben we een voorbespreking zodat ik weet wat ik je leren moet.
  • Samenvatting: je krijgt een beknopte samenvatting van de zaken die je geleerd hebt.
  • E-mailsupport: en je krijgt bij een dagtraining 14 dagen e-mailsupport over de behandelde stof. In die 2 weken kun je alle nagekomen vragen stellen.
  • Lunch: we gaan lunchen in restaurant Keuken met Karakter. Dit restaurant ligt op loopafstand op het landgoed waar mijn kantoor is. Of we bestellen een heerlijke lunch die we laten bezorgen. Afhankelijk van de situatie m.b.t. corona.
  • Koffie en thee: en natuurlijk zijn koffie en thee tijdens de training ook inbegrepen.
MailerLite strategietraining was last modified: by


Waar doen we deze e-mail strategie training?

Ik heb een kantoor in Heiloo in het Willibrordus Business Centrum. En dat is geen kantorenpakhuis, maar een Nationaal Monument.

Hier gaan we dat doen. En op het terrein staat een leuk restaurant waar we gaan lunchen.

In mijn kantoor staan 2 tafels tegen elkaar aan met een plexiglas scherm tussen ons in. Over deze Corona maatregelen kun je hier meer lezen.

Willibrordus Business Centrum Training Mailchimp
Willibrordus Business Centrum
MailerLite strategietraining was last modified: by

Voorbeeld van een complexe workflow

Op het blog staat een beschrijving van een complexe workflow die ik gemaakt heb voor een klant van me. De workflow is een eindeloze workflow die in z’n eigen staart bijt en in deze workflow zijn 4 dynamische content blokken verwerkt die afhankelijk van de situatie worden zichtbaar zijn of niet. Laat je eens door deze workflow inspireren. Zoiets zouden we kunnen doen in jouw MailerLite strategietraining.


Uitbesteden

Krijg je het benauwd als je eraan denkt dat je dit zou moeten doen? Dan kan het goed zijn te weten dat je het ook kunt uitbesteden.

MailerLite coach

Hier vind je de website van MailerLite.

Aangepaste annuleringsvoorwaarden

Aangepaste annuleringsvoorwaarden

Het Corona-virus raakt ons allemaal, dus ook de nare gevolgen vangen we samen op. Als je door angst, verkoudheid, snotteren, hoesten liever niet komt uit veiligheid voor je zelf en voor ons, geef een seintje en we annuleren in overleg zonder kosten. Als de wereld weer ‘terug naar normaal’ is, geldt de onderstaande regeling pas weer.

Annulering, normale voorwaarden

Annuleren van een gereserveerde training kan kosteloos tot uiterlijk drie weken voor de dag van de training. Annulering tot één week voor de dag van de training kost je 50% van de overeengekomen prijs in verband met de voorbereidingen die dan al gemaakt zijn.

Bij annulering in de week vóór een training of op de dag zelf, ben je het gehele overeengekomen cursusbedrag verschuldigd. In deze situaties van drie weken tot aan de training mag je ook iemand (bijvoorbeeld een collega of partner) in jouw plaats sturen.

MailerLite strategietraining was last modified: by
MailerLite strategietraining was last modified: by