Korte les mailerLite

Korte les MailerLite

Korte les MailerLite: MailerLite is een relatief gemakkelijk platform en waarschijnlijk zul je weinig moeite hebben met starten. En als je problemen tegenkomt, dan zijn er verhelderende video’s en MailerLite geeft 24 uur per dag support.

Maar als je niet zo handig bent met de pc of als je Engels niet zo goed is, dan kan het toch een flinke kluif zijn om je e-mailmarketing in orde te krijgen.

Misschien vind je fijn om een korte les van een uur en een toelichting in het Nederlands te krijgen. Dat kan, als je dat wilt maken we een afspraak voor een korte uitleg of rondleiding.


Korte les MailerLite

Een korte les houdt in dat we een uurtje gaan praten, dat je al je vragen in gewoon Nederlands kunt stellen en dat ik laat zien waar je alles wat je nodig hebt kunt vinden.

Als dit een fijn idee voor je is, zet dan een afspraak in mijn agenda en dan ga ik je een uurtje rondleiden en helpen

65 euro ex btw

Digitale vaardigheden

Als je niet zo handig bent de pc en al dat digitale gedoe eigenlijk heel erg moeilijk vindt, dan kan ik je heel goed helpen en je hebt aan MailerLite dan een platform dat je gemakkelijk zelf kunt leren beheren.

De uitleg die MailerLite biedt is in het Engels en ook dat kan een obstakel zijn als je Engels niet zo goed is.

Als dit over jou gaat, zet dan een uurtje in mijn agenda.

Privacybeleid en Algemene Voorwaarden

Reviews korte les MailerLite

Ik begrijp wat ik doe.

5,0 rating
21 mei 2019

Van nature heb ik geen gevoel voor programma’s als Mailerlite. Judith heeft mij hierin wegwijs gemaakt. Nu begrijp ik wat ik aan het doen ben. Ik kan er mee ‘spelen’ en heb er zelfs plezier in. Ik kan Judith van harte aanbevelen.

Hanneke

Heel praktisch

5,0 rating
7 januari 2019

Wat een fijne manier van werken! Je kunt gewoon thuis achter je computer blijven zitten en Judith helpt je met al je vragen. Door het delen van je scherm vertelt zij wat je moet doen en waar je alles kunt vinden, heel praktisch. En doordat je het dan zelf al hebt gedaan, onthoudt je veel meer. En op deze manier kun je specifiek vragen wat voor jou van toepassing is.
Judith stelt regelmatig vragen en geeft tips over dingen waar je zelf nog helemaal niet over hebt nagedacht maar wel heel waardevol blijken. Echt heel fijn.
Judith heeft me geweldig op weg geholpen met mijn e-mailmarketing.

Marianne Bodenstaff, Huishouden op Orde

Twijfel je nu omdat de les met vergadersoftware is? Dat heb ik ook zo makkelijk mogelijk gemaakt. Hier kun je lezen hoe het werkt.


Hier kun je terug naar de pagina over hulp met MailerLite.

Korte les MailerLite: met dank aan Natalia Lavrinenko voor het beeld in de uitgelichte afbeelding.


Korte les MailerLite was last modified: by