E-mail automation funnels

E-mail automation funnels laten maken: een serie e-mails die elkaar opvolgen en die aansluiten bij de interesses van je lezers. Zodat je je lezers geleidelijk aan de voordelen van je dienst kunt laten zien. En de kans dat ze uiteindelijk je klant worden enorm toeneemt.

En dat is niet je enige voordeel: doordat je dezelfde e-mails telkens weer opnieuw verstuurt naar telkens andere mensen, kun je heel goed zien hoe een e-mail presteert. Het wordt glashelder welke e-mails je moet verbeteren. En daardoor gaat je funnel als geheel steeds beter presteren.

E-mail automation funnels laten maken

Het laten maken van e-mail automation kun je aan me uitbesteden als je werkt met Mailchimp of met MailerLite. Door deze beide e-mail platforms ben ik erkend als expert.

Contact

E-mail automation funnels laten maken

Hieronder kun je een afbeelding zien van hoe een e-mail automation funnel eruit kan zien. Doordat iedere volgende e-mail een reactie is op een vorige e-mail zorg je ervoor dat mensen uitsluitend e-mails krijgen over onderwerpen waar ze werkelijk in geïnteresseerd zijn. En dat zie je terug in het aantal offertes of afspraken die je kunt maken.

E-mail automation funnel

De klant aan het woord

Meerdere automations in MailerLite

19 november 2018

Paytium is mijn WordPress plugin waarmee mensen betalingen op hun website kunnen ontvangen. De plugin kan steeds meer, en ik merkte dat mijn gebruikers dat niet altijd doorhadden. Daarom wilde ik ze graag gericht informeren over alle mogelijkheden, maar alleen als ze daar zelf interesse in hadden. Judith heeft voor mij een uitgebreid email marketing systeem opgezet, meerdere geautomatiseerde reeksen die ingeschakeld worden als abonnee’s interesse tonen in een bepaalde mogelijkheid van mijn product. Wil iemand bijvoorbeeld meer weten over periodieke betalingen? Dan krijgen ze geautomatiseerd een informatieve reeks daarover. Dit heeft Judith allemaal gedaan in MailerLite, een alternatief op MailChimp wat ikzelf veel gebruikersvriendelijker vindt. Wat ik fijn vondt aan Judith is dat ze enorm zelfstandig werkt. Als er iets moest gebeuren, ging ze zelf contact opnemen met MailerLite, in plaats van dat aan mij te vragen. Daarnaast heeft ze op basis van mijn bestaande content (blog posts en de handleiding) de content geschreven voor de emails. Dat heeft mij enorm veel tijd bespaard. Een aanrader!

David van Paytium

Automation Workflow

17 september 2018

Een paar weken gelden van Judith een duidelijk uitleg gekregen hoe zo’n workflow te maken. Vandaag samen met haar de door mij gemaakt workflow doorgenomen en hij was helemaal in orde en heeft ze gelijk wat handige tips/tricks doorgeven voor de volgende keer. Uitleg van een paar weken gelden was dus helemaal top anders was het me niet gelukt. Ik ga haar zeker weer benaderen als ik met andere vragen zit omtrent MailChimp

Somatic De Fysioclub

Contact

Tijmen van Steeg

Onderwerp: Automation strategisch inzetten

Ik vind het super zoals Judith na een paar mailwisselingen en telefoontjes zich verdiept in de materie om er dan een passende MailChimp oplossing bij te bedenken en gelijk ook voor me inricht.

Niet te benauwd om kennis te delen en voortvarend te werk gaat.

En op de vraag “Wanneer denk je er aan te kunnen beginnen?” het antwoord te krijgen “Dat doe ik vanmiddag even” is toch wat iedere ondernemer wil :)

Tijmen van Steeg, Keukenervaringen
Tijmen van Steeg
E-mail automation funnels was last modified: by

 

Judith de Vries

 

Over Judith de Vries

Marketing voor eenpersoons dienstverlenende bedrijven:

  • erkende Mailchimp expert
  • erkende Mailerlite expert
  • SEO Yoast gecertificeerd
  • Inbound marketing gecertificeerd

E-mail automation funnels was last modified: by

Met dank aan Dirk Wouters voor het beeld in de uitgelichte afbeelding.

E-mail automation funnels was last modified: by