E-mail automation funnels

E-mail automation funnels laten maken: een serie e-mails die elkaar opvolgen en die aansluiten bij de interesses van je lezers. Zodat je je lezers geleidelijk aan de voordelen van je dienst kunt laten zien. En de kans dat ze uiteindelijk je klant worden enorm toeneemt.

En dat is niet je enige voordeel: doordat je dezelfde e-mails telkens weer opnieuw verstuurt naar telkens andere mensen, kun je heel goed zien hoe een e-mail presteert. Het wordt glashelder welke e-mails je moet verbeteren. En daardoor gaat je funnel als geheel steeds beter presteren.


E-mail automation funnels laten maken

Het laten maken van e-mail automation kun je aan me uitbesteden als je werkt met Mailchimp of met MailerLite. Door deze beide e-mail platforms ben ik erkend als expert.

Contact


E-mail automation funnels laten maken

Hieronder kun je een afbeelding zien van hoe een e-mail automation funnel eruit kan zien. Doordat iedere volgende e-mail een reactie is op een vorige e-mail zorg je ervoor dat mensen uitsluitend e-mails krijgen over onderwerpen waar ze werkelijk in geïnteresseerd zijn. En dat zie je terug in het aantal offertes of afspraken die je kunt maken.

E-mail automation funnel
E-mail automation funnel

Contact


Automation Workflow

5,0 rating
17 september 2018

Een paar weken gelden van Judith een duidelijk uitleg gekregen hoe zo’n workflow te maken. Vandaag samen met haar de door mij gemaakt workflow doorgenomen en hij was helemaal in orde en heeft ze gelijk wat handige tips/tricks doorgeven voor de volgende keer. Uitleg van een paar weken gelden was dus helemaal top anders was het me niet gelukt. Ik ga haar zeker weer benaderen als ik met andere vragen zit omtrent MailChimp

Somatic De Fysioclub

Ik vind het super zoals Judith na een paar mailwisselingen en telefoontjes zich verdiept in de materie om er dan een passende MailChimp oplossing bij te bedenken en gelijk ook voor me inricht.

Niet te benauwd om kennis te delen en voortvarend te werk gaat.

En op de vraag “Wanneer denk je er aan te kunnen beginnen?” het antwoord te krijgen “Dat doe ik vanmiddag even” is toch wat iedere ondernemer wil :)

Tijmen van Steeg, Keukenervaringen
Tijmen van Steeg
E-mail automation funnels was last modified: by

Contact

E-mail automation funnels was last modified: by