E-mailmarketing starten

E-mailmarketing starten kan een snelle start zijn als je het account waarmee je gaat werken in orde laat maken. Er zijn een heleboel dingen die maar eenmaal gedaan hoeven te worden en waar je daarna nooit meer naar om hoeft te kijken. 

Denk hierbij aan:

 • de instellingen van je account
 • en het opmaken van een template
 • maar ook het inrichten van je mailinglijst en het opmaken van de bedrijfscorrespondentie die het platform van je keuze namens jou gaat versturen

En als deze zaken gedaan zijn, dan zijn ze klaar en dan kun je ze vergeten. Er is geen enkele reden waarom jij je hiermee bezig zou moeten houden of zou moeten weten hoe dat precies moet, want als het klaar is hoef je er nooit meer iets mee te doen.

E-mailmarketing snel starten met startpakket

Voor mensen die snel en gemakkelijk willen starten heb ik een e-mailmarketing startpakket. Dit startpakket houdt in dat ik alles doe wat maar eenmaal gedaan hoeft te worden:

 • accountinstellingen in orde maken
 • bedrijfscorrespondentie opmaken
 • een inschrijfformulier op je website (op voorwaarde je WordPress gebruikt en anders even overleggen met je webbouwer)
 • adressenlijst importeren
 • een opgemaakt template waar je keer-op-keer een nieuwsbrief mee kunt maken

 

E-mailmarketing starten

Je kunt een startpakket inkopen voor een gewone nieuwsbrief. Gewoon zo’n nieuwsbrief die je zelf ook regelmatig van anderen ontvangt. Met prachtige opmaak natuurlijk. Ik zorg voor die mooie opmaak en als jij de nieuwsbrief wilt gaan versturen zet je nieuwe afbeeldingen en nieuwe tekst in je template en je verstuurt je nieuwsbrief.

Je nieuwsbrief handmatig maken

Als je deze variant kiest maak je iedere keer opnieuw een unieke nieuwsbrief in een template dat ik voor je heb klaargezet. Hoe je tekst en afbeeldingen kunt wijzigen leer ik je. Voor deze les gebruiken we vergadersoftware die het ons mogelijk maakt het scherm van de pc te delen.

 

RSS nieuwsbrief: snel en gemakkelijk

En ditzelfde kan ook voor een RSS nieuwsbrief. Een RSS-nieuwsbrief is een makkelijke nieuwsbrief. Met een RSS-nieuwsbrief gaat MailChimp of MailerLite zelfstandig naar je blog. Hij kijkt of je iets gepubliceerd hebt en als dat zo is maakt hij er een nieuwsbrief van. En als je niets gepubliceerd hebt dan doet hij niets.

Dit is de allergemakkelijkste manier om regelmatig een nieuwsbrief rond te sturen. Hoe een RSS-nieuwsbrief eruitziet kun je hieronder zien door de spoilers hieronder te openen.

AllesWP

Onderwerp: MailChimp starten RSS

Judith van VirtueelPresent.nl verzorgt voor ons de nieuwsbrieven die via MailChimp lopen. Zij is Mailchimp expert en is een lopende encyclopedie als het gaat om settings, do’s en don’ts en weet razendsnel perfecte nieuwsbrieven op te zetten. Topwerk!

AllesWP, AllesWP
AllesWP
E-mailmarketing starten was last modified: by
Atelier Engelhard

Atelier Marjolijn Engelhard

Stoppen met roken

makkelijkste nieuwsbrief stoppen met roken

Beweeg en beleef

Annemarie van Doorn Beweeg en Beleef

AllesWP

template alleswp

 

Goede adviezen, kwaliteit en service!

1 november 2018

Judith doet niet alleen het afgesproken werk snel en vakkundig – ze geeft goede tips en adviezen – een fijne sparringpartner en mentor voor de dienstverlenende zzp-er.

Ann van den Assem | Je keuzes voluit leven | Oud zeer de baas

Duidelijke uitleg, Judith weet veel!

30 september 2018

Judith weet duidelijk veel van haar vakgebied. Ze kan het goed uitleggen, is to-the-point en ook duidelijk in wat belangrijk is en wat niet en waar je aandacht naar uit zou moeten gaan.

Jocelyn Vlaar ToHealth!

Snelle starten met e-mailmarketing

Nadat ik je account voor je heb ingericht krijg je les per Skype om te leren hoe “het moet” met je nieuwsbrief. Dit startpakket is enorm tijdbesparend want alles dat maar eenmaal gedaan hoeft te worden doe ik voor je.

Snelle start met e-mailmarketing

 • een compleet ingericht account
 • de bedrijfscorrespondentie die je platform naar aanleiding van acties van je abonnees gaat versturen netjes opgemaakt
 • een inschrijfformulier op je website
 • een template dat je telkens opnieuw kunt gebruiken of een RSS nieuwsbrief, allebei met netjes vertaalde kop- en voetteksten
 • een Skype-les waardoor je weet wat je daarna moet doen

 

 

Veiligheid en AVG

Als je net met je bedrijf begonnen bent en nog helemaal geen adressen hebt, dan hoeven we geen verwerkingsovereenkomst te sluiten.

Maar als je al een adressenlijst hebt en je wilt dat ik die adressenlijst voor je in je mailinglijst zet, dan sluiten we vooraf een verwerkingsovereenkomst.

 

Recensies

Stellar Belastingsadviseurs
Marjolijn Engelhard
Marjolijn Engelhard

Onderwerp: virtuele assistentie. Deze review heeft Marjolijn me gegeven via LinkedIn. 

Als je in sneltempo een zelf in elkaar geknutselde website wil opplussen naar een professionele website met goede PR dan moet je bij Judith de Vries zijn. In korte tijd heeft ze mij door de digitale jungle heengeleid, zodanig dat die jungle ineens een redelijk overzichtelijk plantsoen blijkt te zijn.

Judith heeft daarbij een nieuwe theme op mijn website marjolijnengelhard.nl gezet en de CSS aangepast naar mijn wensen.

Daarnaast heeft ze een “Makkelijke nieuwsbrief” opgezet en mij geleerd hoe ik die kan beheren. En dit alles op een heldere wijze en met een prettige manier van communiceren. Een absolute aanbeveling.

Marjolijn Engelhard, Atelier Marjolijn Engelhard
Marjolijn Engelhard

Marjolijn Engelhard

E-mailmarketing starten was last modified: by
AllesWP
AllesWP

Onderwerp: MailChimp starten RSS

Judith van VirtueelPresent.nl verzorgt voor ons de nieuwsbrieven die via MailChimp lopen. Zij is Mailchimp expert en is een lopende encyclopedie als het gaat om settings, do’s en don’ts en weet razendsnel perfecte nieuwsbrieven op te zetten. Topwerk!

AllesWP, AllesWP
AllesWP
E-mailmarketing starten was last modified: by
Rinze Heininga

 

E-mailmarketing starten hoeft niet moeilijk te zijn!

Snelle start met e-mailmarketing startpakket pakket: door erkende expert

E-mailmarketing starten was last modified: by