Mailchimp expert biedt hulp

Training Mailchimp individueel

Training Mailchimp individueel

Individuele training Mailchimp in Heiloo bij Alkmaar

Een individuele training voor jou alleen. Deze privé workshop Mailchimp geef ik in Heiloo bij Alkmaar. En omdat deze training Mailchimp alleen voor jou is, maak ik ‘m op maat zodat je leert wat jij moet leren. En wat je al weet hoeven we niet te behandelen. Bij een individuele training kun jij de inhoud bepalen. 


Training Mailchimp voor jou alleen

Heiloo ligt bij Alkmaar en daar heb ik een eigen ruimte waar ik regelmatig workshops geef. Deze workshops geef ik in blokken van twee uur. In 2,5 uur kun je veel leren, maar dit is niet genoeg tijd om je alles over Mailchimp te leren. Als je een beginner bent en nog niets weet over Mailchimp, dan is 2,5 uur erg krap. Je kunt dan beter een hele dag komen, 2 x 2,5 uur met een pauze tussen de blokken.

Je neemt zelf een laptop mee en je gebruikt een gedeelde internetverbinding, daarom kan een VPN een goed idee zijn.


Privé workshop MailChimp

Als je een privé workshop wilt reserveren, neem dan contact met me op, dan prikken we een datum en een tijd.

Tarief

Een individuele cursus Mailchimp van 2,5 uur kost je slechts 185 euro excl. btw, vooruit te voldoen.

Naar de agenda

185 euro excl. btw voor 2,5 uur

Lees hier de annuleringsvoorwaarden. Hier vind je het privacybeleid en hier de Algemene Voorwaarden


Inspiratie

Als je precies weet waar je training over moet gaan, dan gaan we dat gewoon doen. Maar misschien weet je gewoon nog te weinig over Mailchimp om te kunnen bedenken hoe je het systeem goed in zou kunnen zetten. In dat geval vind je hier onder een beetje inspiratie over waar je training over zou kunnen gaan.


Mailchimp voor starters, lees meer
Mailchimp voor starters
Mailchimp voor starters

Als je nog helemaal niets met Mailchimp hebt gedaan, behalve misschien een account aanmaken en concluderen dat het heel moeilijk is, dan heb ik 2 oplossingen voor je.

 1. Je kunt een Mailchimp startpakket inkopen. Dan zet ik alles voor je klaar, inclusief een template. Daarna krijg je een les van een uur om te leren hoe je nieuwe teksten en afbeeldingen in je template kunt zetten.
 2. Maar je liever precies weet hoe alles werkt, dan kun je ook een training inkopen. Maar je moet dan zoveel leren dat een training van 1 blok niet genoeg is. Je hebt dan 2 blokken van 2,5 uur nodig.

Mailchimp hele dag

We werken van 10 tot 12.30 uur, dan dan we lunchen in restaurant Keuken met Karakter (dat ligt op 50 meter afstand) en na de lunch werken we van 13.30 tot 16.00 uur.

Als je dit wilt reserveer dan een hele dag. Volg deze link naar mijn agenda.

Tarief incl. koffie, thee, lunch en de mogelijkheid om achteraf nagekomen vragen te stellen en feedback op je eerste nieuwsbrief: 450 euro excl. btw voor 1 persoon.

Met dit pakket kom je uitstekend beslagen ten ijs want we gaan het niet alleen hebben over je nieuwsbrief, maar ook over het goed beheren van je mailinglijst.

Hele dag reserveren

Mailchimp is heel erg uitgebreid. Je gaat daarom die delen van Mailchimp leren die precies passen bij de manier waarop jij Mailchimp wilt gaan gebruiken.

Hier vind je het privacybeleid en de Algemene Voorwaarden. Hier vind je de annuleringsvoorwaarden.

Segmenten, groepen en tags

Segmenten, groepen en tags

Groepen, segmenten en tags
Groepen, segmenten en tags

Groepen en tags zijn in MailChimp dé manieren om abonnees te managen zonder dat je dubbele adressen in je account krijgt te staan. Maar dan moet je wel weten hoe je dit aan moet pakken. Op deze middag gaan we hierop in.

Segmenten

Segmenteren is een geweldig manier om gericht te mailen en in te spelen op omstandigheden en specifieke interesses van je abonnees.

Tags

Met tags kun je informatie over je abonnees vastleggen om die informatie te gebruiken voor gerichte persoonlijke e-mails.

Je leert:

 • waarom het beter is te werken met een groep of een tag dan te werken met een extra lijst
 • hoe je een groep maakt en wanneer je hiervoor moet kiezen
 • hoe je naar een groep, tag of segment kunt mailen
 • en hoe je een Automation workflow kunt triggeren die uitsluitend verstuurt naar de groep van je keuze
 • hoe je segmenten zinvol kunt gebruiken
 • en hoe je tags handig kunt inzetten
Template maken

Mailchimp template maken

Wat je kunt maken
Templates: wat je kunt maken

We gaan deze middag een Mailchimp template maken en we gaan diep in op de kenmerken van een goed template.

Een goed template is méér dan alleen mooi. Een goed template is:

 • mooi
 • technisch in orde waardoor er niets in zit dat de spamfilters triggert
 • responsive: goed leesbaar op ieder device

Een goed template is een investering die zichzelf heel snel terug betaalt en als je het eenmaal hebt kun je het telkens opnieuw gebruiken.

MailChimp template maken
 • Deze workshop is niet geschikt voor mensen die een custom template willen leren maken. We gaan iets moois maken van het responsive design dat MailChimp aanbiedt.

Als dit je niet weet wat een custom template is, dan is deze workshop juist geschikt voor jou!

Het je altijd al graag een mooi template willen hebben? Dan is dit je kans!

Het is niet nodig dat je iets weet over codes en andere moeilijke dingen want dat heb je hier niet bij nodig.

Workshop MailChimp template maken: inhoud
 • Je gaat een template maken zoals jij dat leuk vindt
 • een template dat zowel desktop als mobiel goed leesbaar is
 • en waarbij er niets in het design zit dat de spamfilters triggert

Hieronder vind je een aantal templates om je te inspireren, want jij gaat natuurlijk iets heel anders maken dat jij leuk vindt. En ik ga je daarbij helpen.

Van RSS naar e-mail

Van RSS naar e-mail

RSS de snelle nieuwsbrief
RSS: makkelijk, snel en mooi

Je tijdbesparing kan oplopen tot 13 werkdagen per jaar!

RSS nieuwsbrieven
RSS nieuwsbrieven

Workshop RSS naar e-mail: de RSS feed van je blog gebruiken om volautomatisch nieuwsbrieven te maken waar je zelf niets meer aan hoeft te doen.

Workshop RSS naar e-mail: de makkelijkste nieuwsbrief

Een RSS nieuwsbrief is de makkelijkste nieuwsbrief omdat je ‘m maar één keer hoeft te maken. Daarna zorgt Mailchimp ervoor dat er nieuwe teksten in komen. Die nieuwe teksten haalt hij van je blog.

Een RSS naar e-mail nieuwsbrief verstuurt zichzelf volgens een vast ritme dat jij bepaalt. Bijvoorbeeld eens per maand of eens per week. Als jij dat zo instelt, dan doet Mailchimp dat, tenzij je geen nieuwe blogposts hebt gepubliceerd. In dat geval is er geen nieuwe content, dus dan verstuurt hij niets.

Een RSS naar e-mail nieuwsbrief is ideaal voor ondernemers die regelmatig blogposts plaatsen of die van plan zijn dit te gaan doen. Je tijdbesparing kan oplopen tot wel 13 werkdagen per jaar!

Workshop RSS naar e-mail: de snelste nieuwsbrief

Een RSS nieuwsbrief  is een nieuwsbrief die gemaakt wordt van de RSS feed van je website. Een RSS feed is een lelijk ding dat je beslist niet rond wilt sturen. Maar een RSS nieuwsbrief die gemaakt is van de feed kan er prachtig uitzien. En doordat je er zelf niets meer aan hoeft te doen, kun je enorm veel tijd besparen door RSS voor je e-mail marketing te gebruiken.

Hieronder kun je een aantal voorbeelden van RSS nieuwsbrieven zien.

Workshop RSS naar e-mail

Een dergelijke RSS nieuwsbrief gaan we deze middag maken. Hiervoor heb je nodig:

 • een website met een RSS feed (als je niet zeker bent of het kan met jouw website, vraag het me dan, dan test ik het even voor je)
 • en een Mailchimp account

Met deze RSS nieuwsbrief ben ik in één middag klaar met je e-mailmarketing! Daarna hoef je alleen regelmatig een blogpost te plaatsen en Mailchimp doet de rest.

Als je eerst meer wilt lezen over dit type nieuwsbrief, dan heb ik een paar artikelen voor je. Je kunt deze artikelen hier vinden.


Leuke en leerzame samenwerking

5,0 rating
5 april 2019

Ik vond het super leerzaam, ik wist niet van alle mogelijkheden van Mailchimp en die heeft Judith me haarfijn uitgelegd. Tijd tekort voor alle mogelijkheden maar we hebben er heel veel uitgehaald waar ik nu mee verder kan.

José van Babyslofje-online.nl

Ik kan iedereen aanbevelen om een cursus bij Judith te volgen!

5,0 rating
12 maart 2019

Judith heeft mij enorm goed geholpen om ons Mailchimp account zo efficiënt mogelijk in te zetten in ons marketingplan. Ze kan enorm goed passend advies geven, luistert goed naar jouw wensen en legt helder uit. Ik kan iedereen aanbevelen om een cursus bij Judith te volgen!

Robin Driehuijs - Andalusië Fietsreizen

Cursus mailchimp

4,0 rating
7 maart 2019

Prettig manier van lesgeven, praktisch gericht.

Act4you

Tijdens én na de workshop

4,0 rating
6 januari 2019

Niet alleen tijdens de workshop was Judith zeer deskundig en behulpzaam, maar toen ik daarna nog een vraag had heeft ze me snel en duidelijk via de mail geholpen, zodat ik gelijk weer verder kon! SUPER!

Christine de Vries, Shodo

Dankbaar voor de geweldige begeleiding.

5,0 rating
16 november 2018

Ik heb een fantastische goede middag gehad met Judith. Als eerste kwam ik voor het opzetten van het RSS nieuwsbrieven systeem, dat was al heel snel geregeld. Daarnaast heeft Judith me ook nog geholpen met allerlei achterstallige chaos op te ruimen in mijn mailing systeem waardoor ik nu gemakkelijk verder kan. Ik ben heel dankbaar voor haar deskundige begeleiding en geduld.
Ik heb nu eindelijk zin om er mee aan de slag te gaan. :-)
Ik kan iedereen Judith de Vries aanraden.

Caroline Schaay

Wat is een Mailchimp expert?

Een MailChimp expert is iemand die door MailChimp erkend is als expert op het gebied van de software van MailChimp. Een MailChimp expert is uitgebreid door MailChimp gescreend. En alleen als de mensen van MailChimp het werk van de kandidaat goed genoeg vinden, komt de kandidaat in aanmerking voor een expert label.

Zo is dat ook met mij gegaan. Een MailChimp expert heeft zichzelf dus niet tot expert verklaard: een MailChimp expert is door MailChimp als expert erkend.

Expertise

MailChimp is heel erg uitgebreid, meestal is een MailChimp expert hierdoor expert op een deelgebied van MailChimp. Op welk gebied iemand expertise heeft kun je zien in het profiel in de expert directory.

Mijn expertise gebieden zijn: het goed inrichten van een account, het geven van Mailchimp training en e-mailstrategie: strategisch mailen.

Mailchimp expert biedt hulp was last modified: by
Als je moet annuleren

Annulering

Annuleren van een gereserveerde training of cursus kan kosteloos tot uiterlijk drie weken voor de dag van de training. Annulering tot één week voor de dag van de cursus of training kost je 50% van de overeengekomen prijs in verband met de voorbereidingen die dan al gemaakt zijn.

Bij annulering in de week vóór een training of cursus of op de dag zelf, ben je het gehele overeengekomen cursusbedrag verschuldigd. In deze situaties van drie weken tot aan de training mag je ook iemand (bijvoorbeeld een collega of partner) in jouw plaats sturen.

Mailchimp expert biedt hulp was last modified: by

Naar de agenda


Willibrordus Business Centrum

Training Mailchimp individueel

Willibrordus Business Centre Heiloo
Willibrordus Business Centrum Heiloo

Willibrordus Business Centrum Heiloo

Landgoed

Het Willibrordus Business Centrum is een bruisend business centrum waar veel zzp′ers gevestigd zijn. Het ligt op een landgoed waar je vrij kunt rondwandelen.

dierenparkje op het terrein van Willibrordus

Herten op het landgoed

Auto

Bezoekers kunnen aan de voorzijde van het gebouw parkeren. Als daar geen plaats is, dan onder de bogen door rijden, daar is veel meer parkeerruimte.

parkeerplaats workshop MailChimp

Dit is de parkeerruimte aan de achterzijde op het terrein van Willibrordus

Openbaar vervoer

Heiloo is goed bereikbaar met de trein en Willibrordus Business Centrum ligt op loopafstand van station Heiloo.

Kantoor workshop ruimte

Cursusruimte

Mailchimp expert biedt hulp was last modified: by

Naar de agenda

185 euro excl. btw voor 2,5 uur

Hier vind je het privacybeleid en hier de Algemene Voorwaarden.En de annuleringsvoorwaarden vind je hier.


Naar de inhoudsopgave


Mailchimp expert biedt hulp bij Mailchimp
met een individuele training Mailchimp

Gratis checklist


Mailchimp expert biedt hulp was last modified: by
Mailchimp expert biedt hulp was last modified: by