Mailchimp expert biedt hulp

Automation funnels
Mailchimp Automation funnels

Mailchimp Automation funnels

Mailchimp Automation funnels laten maken: een serie e-mails die elkaar opvolgen en die aansluiten bij de interesses van je lezers. Zodat je je lezers geleidelijk aan de voordelen van je dienst kunt laten zien. Waardoor de kans dat ze uiteindelijk je klant worden enorm toeneemt.

En dat is niet je enige voordeel: doordat je dezelfde e-mails telkens weer opnieuw verstuurt naar telkens andere mensen, kun je heel goed zien hoe een e-mail presteert. Het wordt glashelder welke e-mails je moet verbeteren. En daardoor gaat je funnel als geheel steeds beter presteren.


Mailchimp Automation funnels laten maken

Het laten maken van e-mail automation kun je aan me uitbesteden als je werkt met Mailchimp of met MailerLite. Door deze beide e-mail platforms ben ik erkend als expert.

Contact


Mailchimp automation funnels laten maken

Met Mailchimp Automation kun je mensen ook vragen over welk onderwerp ze meer willen weten. En door hun antwoord start er een nieuwe Automation workflow. Realiseer je eens wat dat betekent als mensen geinteresseerd zijn in je aanbod maar nog twijfelen of treuzelen met kopen!

Contact


Automation Workflow

5,0 rating
17 september 2018

Een paar weken gelden van Judith een duidelijk uitleg gekregen hoe zo’n workflow te maken. Vandaag samen met haar de door mij gemaakt workflow doorgenomen en hij was helemaal in orde en heeft ze gelijk wat handige tips/tricks doorgeven voor de volgende keer. Uitleg van een paar weken gelden was dus helemaal top anders was het me niet gelukt. Ik ga haar zeker weer benaderen als ik met andere vragen zit omtrent MailChimp

Somatic De Fysioclub

Ik vind het super zoals Judith na een paar mailwisselingen en telefoontjes zich verdiept in de materie om er dan een passende MailChimp oplossing bij te bedenken en gelijk ook voor me inricht.

Niet te benauwd om kennis te delen en voortvarend te werk gaat.

En op de vraag “Wanneer denk je er aan te kunnen beginnen?” het antwoord te krijgen “Dat doe ik vanmiddag even” is toch wat iedere ondernemer wil :)

Tijmen van Steeg, Keukenervaringen
Tijmen van Steeg
Mailchimp expert biedt hulp was last modified: by
Wat is een Mailchimp expert

Wat is een Mailchimp expert

Een MailChimp expert is iemand die door MailChimp erkend is als expert op het gebied van de software van MailChimp. Een MailChimp expert is uitgebreid door MailChimp gescreend. En alleen als de mensen van MailChimp het werk van de kandidaat goed genoeg vinden, komt de kandidaat in aanmerking voor een expert label.

Zo is dat ook met mij gegaan. Een MailChimp expert heeft zichzelf dus niet tot expert verklaard: een MailChimp expert is door MailChimp als expert erkend.

Expertise

MailChimp is heel erg uitgebreid, meestal is een MailChimp expert hierdoor expert op een deelgebied van MailChimp. Op welk gebied iemand expertise heeft kun je zien in het profiel in de expert directory.

Mijn expertise gebieden zijn: het goed inrichten van een account, het geven van Mailchimp training en e-mailstrategie: strategisch mailen.

Mailchimp expert biedt hulp was last modified: by

Contact

Mailchimp expert biedt hulp:
Mailchimp Automation funnels maken

Terug naar de inhoudsopgave


Mailchimp expert biedt hulp was last modified: by