Mailchimp expert biedt hulp

Mailchimp expert
Mailchimp expert biedt hulp

Nieuwsbrief in spam

  • Hoor je van je abonnees en je klanten dat ze je nieuwsbrief niet ontvangen?
  • Zie je in je statistieken een grafiek die ineens scherp daalt?
  • Of heb je een andere reden om te vermoeden dat het grootste deel van je nieuwsbrieven in de spamfilters komt?

Je zou gelijk kunnen hebben. Begin eens met te lezen over de meestvoorkomende oorzaken waardoor nieuwsbrieven in de spamfilters komen. Kijk eens of je in die artikelen iets herkent dat je zelf doet, want dan kun je je probleem oplossen.

Deliverability
Lees hier over de mogelijke oorzaken

Onderzoek naar de oorzaak

Maar als je de oorzaak niet kunt vinden, dan kan ik je helpen met het opsporen van de oorzaak. Deze hulp bestaat uit een deliverability test.

Ik ga dan een nieuwsbrief zoals jij ‘m gewoonlijk maakt versturen naar een speciaal geselecteerde lijst met adressen waarvan bekend is door welke spamfilters ze beschermd worden.


Daarna kan ik zien

  • of je nieuwsbrieven aankomen
  • en waar ze aankomen: in spam, in een reclamefolder etc.

Vervolgens kan ik de oorzaak nagaan en je vertellen wat je zou moeten doen om het probleem te verhelpen.

statistiek als je nieuwsbrief in de spamfilters komt
Statistiek als je nieuwsbrief in de spamfilters komt

Alleen deze nieuwsbrief

Belangrijk: dit onderzoek vertelt je wat je in deze ene nieuwsbrief fout hebt gedaan. Maar als je je mailinglijst verwaarloosd hebt dan kan dit er ook een oorzaak van zijn dat je nieuwsbrief in de spamfilters komt. Het onderzoek laat deze oorzaak niet zien. Dus als je denkt dat dit een oorzaak kan zijn, vertel me dit dan direct.


Verhelp je probleem

Neem contact met me op als je je probleem hiermee voor eens en voor altijd wilt verhelpen. Dan ga ik je eerst een paar vagen stellen om zeker te weten dat dit onderzoek zinvol is. Contact opnemen schept dus nog geen verplichtinggen.

De prijs van dit onderzoek is 97,50 excl. btw.

Contact

Snel, accuraat en oh zo duidelijk!

5,0 rating
8 januari 2019

Ik ben geweldig geholpen met het vinden van het probleem, dat een leek als ik met geen mogelijkheid voor elkaar zou krijgen. Alle stappen die je moet zetten worden duidelijk aangegeven, waardoor het juiste resultaat niet kan missen.
Dank je wel Judith!

Titia ten Bosch van Atelier Averana
Wat is een Mailchimp expert

Een MailChimp expert is iemand die door MailChimp erkend is als expert op het gebied van de software van MailChimp. Een MailChimp expert is uitgebreid door MailChimp gescreend. En alleen als de mensen van MailChimp het werk van de kandidaat goed genoeg vinden, komt de kandidaat in aanmerking voor een expert label.

Zo is dat ook met mij gegaan. Een MailChimp expert heeft zichzelf dus niet tot expert verklaard: een MailChimp expert is door MailChimp als expert erkend.

Expertise

MailChimp is heel erg uitgebreid, meestal is een MailChimp expert hierdoor expert op een deelgebied van MailChimp. Op welk gebied iemand expertise heeft kun je zien in het profiel in de expert directory.

Mijn expertise gebieden zijn: het goed inrichten van een account, het geven van Mailchimp training en e-mailstrategie: strategisch mailen.

Mailchimp expert biedt hulp was last modified: by

Terug naar de inhoudsopgave

Mailchimp expert biedt hulp was last modified: by