Mailchimp expert biedt hulp

Mailchimp expert en mailchimp partner

MailChimp erkenningen: MailChimp heeft een expert directory. In deze expert directory vind je profielen van mensen die door MailChimp erkend zijn als expert op het gebied van hun software. Mijn profiel kun je daar ook vinden.


MailChimp erkenningen

Ik ben een door MailChimp erkende expert op verschillende deelgebieden waar je hieronder meer over kunt lezen.


Mailchimp partner

Mailchimp heeft ook partners en ik ben er eentje van. Sinds de zomer van 2018.


E-mailstrategie: 30 januari 2017

Denk bij e-mailstrategie aan:

  • Algemene strategieën: doelgroepgerichte selectie bij het aanmeldproces, alternatieven bij het afmeldproces en segmentatie en gericht mailen
  • Maar denk ook aan strategieën om e-mailmarketing in te zetten om specifieke producten te verkopen en op te volgen naar aanleiding van activiteit van de bezoekers van je website op een specifieke pagina
  • En aan strategieën om meer informatie over je lezers te krijgen en deze informatie ook vast te leggen voor later gebruik

E-mailstrategie is meestal niet algemeen maar specifiek voor jouw bedrijf. Het betekent dat je gaat nadenken over elk aspect van je e-mailmarketing:

  • Is er iets te verbeteren?
  • Hoe kun je het optimaliseren?

En naarmate je je strategie serieuzer gaat nemen zal je strategie steeds specifieker worden want je leert van de response van je doelgroep.


Trainer, 17 mei 2016

Een erkende MailChimp trainer is geeft volgens MailChimp goede trainingen over hun software.

Ik ben sinds 17 mei 2016 erkend als trainer en ik geef al sinds 2012 cursussen.


Template designer, 18 augustus 2015

Een MailChimp template designer kan templates maken, dat zal duidelijk zijn.

Maar wat veel mensen niet beseffen is dat een goed template niet alleen mooi moet zijn. Er zijn twee zaken die veel belangrijker zijn dan de vraag of een template er mooi uitziet.

Deze twee belangrijke punten zijn:

  • usability ofwel gebruikersvriendelijkheid
  • deliverability ofwel: komt je nieuwsbrief wel aan in de inbox?

Op 18 augustus 2015 bevestigde MailChimp me als als één van hun erkende template designers. Dit label heb ik weer in moeten leveren toen ik erkend werd m.b.t. e-mailstrategie, want een expert mag niet meer dan maximaal 3 labels hebben. Ik moest dus kiezen.


Setup expert, 16 januari 2015

Het werk van een MailChimp setup expert is het inrichten van je MailChimp account zodat het account voldoet aan jouw behoeften, aan de eisen die MailChimp stelt én zodat alles werkt en je nieuwsbrieven goed in de inbox aan komen.

Ik ben een erkende MailChimp setup expert sinds 16 januari 2015.


MailChimp erkenningen

Ik heb lang exclusief met MailChimp gewerkt, want  over dit platform weet ik echt veel en ik denk dat specialisatie nodig is om de mogelijkheden van een platform echt dóór en dóór te leren kennen. Sinds november 2018 werk ik ook als expert met MailerLite.

Naast mijn erkenningen van MailChimp als setup expert en trainer, heb ik ook opleidingen gevolgd, o.a. op het gebied van e-mailmarketing.

Terug naar de inhoudsopgave

Mailchimp expert biedt hulp was last modified: by