E-mailmarketing uitbesteden

Nieuwsbrieven laten maken

E-mailmarketing uitbesteden zodat je hier zelf minder tijd aan kwijt bent. Eventueel met een juridische screening (als je over gezondheid schrijft).

E-mailmarketing uitbesteden

E-mailmarketing laten doen

E-mailmarketing laten doen betekent het laten maken van je nieuwsbrieven. Dit kan alleen als je dit op regelmatige basis wilt laten doen.


Extra opties


Mailchimp expert ook voor Mailchimp audiences

E-mailmarketing uitbesteden

E-mailmarketing is een vak net als ieder ander specialisme. En net als bij ieder ander vak heb je te maken met valkuilen waar amateurs gemakkelijk in vallen terwijl professionals die valkuilen weten te herkennen. En dan heb ik het nog niet gehad over het beheer van je mailinglijst.

Neem contact met me op als je e-mailmarketing wilt laten doen. We gaan dan eerst eens praten:

  • Over jouw vak: wat doe je precies?
  • Heb je een duidelijke doelgroep die bestaat uit mensen die hetzelfde willen? Of kunnen we je mailinglijst beter gaan indelen in groepen mensen die hetzelfde willen?
  • Hoe vaak wil je gaan mailen waarom denk je dat deze frequentie een goed idee is?
  • Heb je een duidelijk plan of moeten we een plan maken?

Al deze zaken zijn van belang als je ook werkelijk iets wilt bereiken met e-mailmarketing.

Neem contact met op, dan gaan we hierover praten en ontdekken of e-mailmarketing laten doen voor jou een passende oplossing is. En dan krijgen we gelijk ook helder of het in jouw situatie ook zinvol is om workflows in te zetten.

E-mailmarketing laten doen betekent het laten maken van je nieuwsbrieven. Dit kan alleen als je dit op regelmatige basis wilt laten doen.

Mailchimp expert ook voor Mailchimp audiences

Judith, mijn steun en toeverlaat!

5,0 rating
11 december 2018

Judith mijn steun en toeverlaat, wat ben ik blij met haar! Mijn nieuwsbrief, geweldig opgemaakt in Mailchimp, ziet er altijd gelikt uit. Haar is geen vraag teveel, haar antwoorden zeer gedetailleerd. En daarbij ook razendsnel. Nogmaals ik ben zelfs erg blij met Judith.

Poetsendoejezo, Ervine

Contact


Nieuwsbrieven laten maken

Extra opties

Als je je nieuwsbrieven door mij laat maken dan kun je daar eventueel de volgende opties bij inkopen. Dit zijn zaken die ik niet zelf doe, maar die ik zo nodig vind dat ik ze je graag wil aanbieden. Als je kiest voor deze opties dan wordt dat deel van het werk gedaan door een ander die hiervoor gekwalificeerd is.

Juridische screening (als je over gezondheid schrijft)

Juridische screening

Als gevolg van een samenwerking tussen mij en een jurist kun je voor een laag bedrag een juridische screening bij me inkopen. Hoe en wat precies kun je lezen op de pagina over de juridische screening.

Engelstalige redactie (native speaker)

Engelstalige nieuwsbrieven

Engels: Engelstalige nieuwsbrieven laten maken door een native speaker en een MailChimp expert. Voor internationale Engelstalige nieuwsbrieven  heb ik een informeel samenwerkingsverband met een native speaker. Zij zijn bereid je teksten te corrigeren en te redigeren.
Sylvana Dagostini
Engels: Sylvana Dagostini
Voor Engelstalige nieuwsbrieven werk ik samen met Sylvana Dagostini.Sylvana Dagostini is een Canadese virtual assistant.Zij woont in Canada en ze is bereid je Engelstalige nieuwsbrieven te corrigeren en te redigeren.
Moedertaal
Besef dat ook als je goed Engels spreekt en schrijft, het nog steeds je moedertaal niet is. En je kunt wel denken dat je Engels goed genoeg is om de redactie te doen, maar er is toch een verschil tussen een native speaker die de puntjes op de i zet en een Nederlander die de tekst redigeert.
Kosten
Voor het redigeren van internationale nieuwsbrieven in het Engels kan ik je geen exacte prijsopgave doen, want de prijs hangt af van de kwaliteit van jouw Engels en van de lengte van je tekst.Als je wilt weten wat dit gaat kosten, stuur me dan een Engelse tekst die jij geschreven hebt als voorbeeld. Ze gaat er dan even naar kijken en daarna kan ze je vertellen wat dit gaat kosten.
Dit is een extra optie die je kunt inkopen als je je nieuwsbrieven door mij laat maken. Je kunt deze optie niet inkopen als je je nieuwsbrieven zelf wilt maken.
E-mailmarketing uitbesteden was last modified: by
Duitstalige redactie (native speaker)

Duitstalige nieuwsbrieven

Duits: nieuwsbrieven in het Duits voor Nederlandse ondernemers die zich op de Duitse markt richten. Als je je op de Duitse markt richt wil je natuurlijk graag dat je nieuwsbrieven en andere teksten in perfect Duits geschreven zijn.

Cultuur

En ook niet onbelangrijk: je wilt geen culturele blunders begaan. Duitsland is een ander land dan Nederland. Wat in Nederland heel gewoon en gangbaar is, is in Duitsland vaak anders dan je verwacht.

In Nederland is het bijvoorbeeld aan te raden om de afstand tussen jou en je klant in je nieuwsbrief zo snel mogelijk te overbruggen door je klant te tutoyeren. Maar als je je op de Duitse markt richt doe je daar beslist géén goed aan.

Dit lijken kleinigheden, maar ze kunnen er de oorzaak van zijn dat je plannen de mist in gaan en niet de resultaten hebben die je graag wilt.

Cultuurverschil

Met o.a. dit cultuurverschil heb je natuurlijk niet alleen te maken als je je richt op de Duitse markt, maar ook als je je richt op Zwitserland of Oostenrijk.

Omdat het mijn bedoeling is je zo goed mogelijk te ondersteunen, werk ik samen met native speaker en bevoegd docent Duits Tina Märgner.

Zij is bereid je Duitstalige nieuwsbrieven te corrigeren en te redigeren.


Wil je meer weten over Tina? Ga dan even naar haar website.

Haar website kan interessant voor je zijn, want ze verzorgt ook (spoed)cursussen Duits voor ondernemers.

Tina

Tina Märgner

Hoe het werkt

Jij levert de teksten aan

Tina Märgner corrigeert en redigeert je teksten. Ze trekt aan de bel als je dreigt een culturele blunder te begaan. En ze doet suggesties hoe het anders aan te pakken

Ik zorg dat je teksten goed uit de verf komen in keurig verzorgde nieuwsbrieven

En als je nieuwsbrief klaar is, leest Tina ‘m nog even door om, als dat nodig is, nog een puntje op de i te zetten

Zo kun jij er zeker van zijn dat je nieuwsbrieven in perfect Duits gesteld zijn en dat je geen culturele blunders begaat waarmee je mogelijke klanten voor het hoofd zou stoten.

Hoe lang duurt dat allemaal?

Hoeveel tijd dit in beslag neemt zal je reuze meevallen, maar anderzijds: Tina en ik leveren maatwerk en kwaliteit gaat vóór snelheid.

Als je vooraf aan ons laat weten wanneer je je teksten gaat aanleveren en als je je daar ook aan houdt, dan zitten Tina en ik paraat en dan is een nieuwsbrief heel snel klaar.

Als je niet precies kunt vertellen wanneer je je teksten gaat aanleveren kan het zijn dat we eerst een andere opdracht af moeten maken, maar ook dan zullen we je snel van dienst zijn.

E-mailmarketing uitbesteden was last modified: by

Contact


Nieuwsbrieven laten maken
Wat is een Mailchimp expert

Een MailChimp expert is iemand die door MailChimp erkend is als expert op het gebied van de software van MailChimp. Een MailChimp expert is uitgebreid door MailChimp gescreend. En alleen als de mensen van MailChimp het werk van de kandidaat goed genoeg vinden, komt de kandidaat in aanmerking voor een expert label.

Zo is dat ook met mij gegaan. Een MailChimp expert heeft zichzelf dus niet tot expert verklaard: een MailChimp expert is door MailChimp als expert erkend.

Expertise

MailChimp is heel erg uitgebreid, meestal is een MailChimp expert hierdoor expert op een deelgebied van MailChimp. Op welk gebied iemand expertise heeft kun je zien in het profiel in de expert directory.

Mijn expertise gebieden zijn: het goed inrichten van een account, het geven van Mailchimp training en e-mailstrategie: strategisch mailen.

E-mailmarketing uitbesteden was last modified: by

Terug naar de inhoudsopgave


Mailchimp expert ook voor Mailchimp audiences

E-mailmarketing uitbesteden, met dank aan Teguh Mujiono voor het beeld in de uitgelichte afbeelding.

E-mailmarketing uitbesteden was last modified: by