Mailchimp starten

Mailchimp starten

Mailchimp starten met een vliegende start

Als je gaat starten met één van de nieuwe versies van Mailchimp dan is het essentieel dat je account goed is ingericht met groepen en tags. Want Mailchimp heeft het aantal lijsten dat je kunt gebruiken sterk gereduceerd.

Dat is niet erg, want als je account goed is ingericht met groepen en tags dan heb je geen extra lijsten nodig.

En zelfs als je Mailchimp Free gebruikt kun je mensen meerdere weggevers aanbieden én zorgen dat ze alleen de weggever krijgen die ze besteld hebben. Dat kan ik allemaal keurig voor je in orde maken.

Mailchimp starten: een vliegende start

Een vliegende start met Mailchimp

We gaan eerst praten over de manier waarop je Mailchimp wilt gaan gebruiken, zodat ik helderheid krijg hoe het account aan je wensen en behoeften moet worden aangepast.

En dan maak ik het account voor je in orde

 • de instellingen van je account
 • en het vastzetten van kleuren en lettertypes in het template
 • maar ook het inrichten van je mailinglijst en het opmaken van de bedrijfscorrespondentie die het platform van je keuze namens jou gaat versturen
 • eventueel het uploaden van een adressenlijst
 • de groepen en tags die je nodig hebt
 • waar moet je verder aan denken om AVG-proof te werken

En als deze zaken gedaan zijn, dan zijn ze klaar en dan kun je ze vergeten. Er is geen enkele reden waarom jij je hiermee bezig zou moeten houden of zou moeten weten hoe dat precies moet, want als het klaar is hoef je er nooit meer iets mee te doen.

Mailchimp expert ook voor Mailchimp audiences

Mailchimp snel starten met startpakket

Voor mensen die snel, gemakkelijk en vooral ook goed met Mailchimp willen starten heb ik een Mailchimp startpakket. Ik alles doe wat maar eenmaal gedaan hoeft te worden:

 • accountinstellingen in orde maken
 • bedrijfscorrespondentie opmaken
 • een landingspagina om inschrijvingen te verzamelen
 • adressenlijst importeren
 • een opgemaakt template waar je keer-op-keer een nieuwsbrief mee kunt maken
Mailchimp landingspagina
Mailchimp landingspagina
Mailchimp expert ook voor Mailchimp audiences

Mailchimp starten

Het maakt niet uit of je start met Mailchimp Free, Essential, Standard of Premium: ik zorg dat je account goed is ingericht zodat jij alles gemakkelijk kunt gebruiken en je mensen kunt mailen alsof ze op aparte lijsten staan. Ik maak als het ware zoveel lijsten voor je als je maar wilt zonder dat je hoeft te upgraden.

Mailchimp expert ook voor Mailchimp audiences

Mailchimp starten met iedere versie van Mailchimp

Dit startpakket is beschikbaar voor iedere versie van Mailchimp.

Ik leer je hoe je iedere keer opnieuw een unieke nieuwsbrief maakt in een template dat ik voor je heb klaargezet. Hoe je tekst en afbeeldingen kunt wijzigen leer ik je. Voor deze les gebruiken we vergadersoftware die het ons mogelijk maakt het scherm van de pc te delen.

Contact

Mailchimp expert ook voor Mailchimp audiences

Goede adviezen, kwaliteit en service!

4,0 rating
1 november 2018

Judith doet niet alleen het afgesproken werk snel en vakkundig – ze geeft goede tips en adviezen – een fijne sparringpartner en mentor voor de dienstverlenende zzp-er.

Ann van den Assem | Je keuzes voluit leven | Oud zeer de baas

Duidelijke uitleg, Judith weet veel!

5,0 rating
30 september 2018

Judith weet duidelijk veel van haar vakgebied. Ze kan het goed uitleggen, is to-the-point en ook duidelijk in wat belangrijk is en wat niet en waar je aandacht naar uit zou moeten gaan.

Jocelyn Vlaar ToHealth!
Mailchimp expert ook voor Mailchimp audiences

Snel en goed starten met Mailchimp

Nadat ik je account voor je heb ingericht krijg je les per Skype om te leren hoe “het moet” met je nieuwsbrief. Daarna kun je zelf met Mailchimp aan de slag en je hebt alle beginnersfouten overgeslagen.

Snelle start met e-mailmarketing

Een compleet ingericht account.

De bedrijfscorrespondentie die Mailchimp naar aanleiding van acties van je abonnees gaat versturen netjes opgemaakt.

Een landingspagina om inschrijvingen te verzamelen.

Een template dat je telkens opnieuw kunt gebruiken of een RSS nieuwsbrief, allebei met netjes vertaalde kop- en voetteksten.

Een les met vergadersoftware waardoor je weet wat je daarna moet doen en waarbij je tips krijgt voor je e-mailstrategie.

Contact

Mailchimp expert ook voor Mailchimp audiences

Mailchimp starten: veiligheid en AVG

Als je net met je bedrijf begonnen bent en nog helemaal geen adressen hebt, dan hoeven we geen verwerkingsovereenkomst te sluiten.

Maar als je al een adressenlijst hebt en je wilt dat ik die adressenlijst voor je ga uploaden, dan sluiten we vooraf een verwerkingsovereenkomst.

Contact


Wat is een Mailchimp expert

Een MailChimp expert is iemand die door MailChimp erkend is als expert op het gebied van de software van MailChimp. Een MailChimp expert is uitgebreid door MailChimp gescreend. En alleen als de mensen van MailChimp het werk van de kandidaat goed genoeg vinden, komt de kandidaat in aanmerking voor een expert label.

Zo is dat ook met mij gegaan. Een MailChimp expert heeft zichzelf dus niet tot expert verklaard: een MailChimp expert is door MailChimp als expert erkend.

Expertise

MailChimp is heel erg uitgebreid, meestal is een MailChimp expert hierdoor expert op een deelgebied van MailChimp. Op welk gebied iemand expertise heeft kun je zien in het profiel in de expert directory.

Mijn expertise gebieden zijn: het goed inrichten van een account, het geven van Mailchimp training en e-mailstrategie: strategisch mailen.

Mailchimp starten was last modified: by
Mailchimp expert ook voor Mailchimp audiences

Terug naar de inhoudsopgave

Mailchimp starten: met dank aan 123rf.com voor het beeld in de uitgelichte afbeelding.

Mailchimp starten was last modified: by