MailerLite expert

Werk je met MailerLite of wil je met dit platform gaan werken? Dan heb je een mooi platform te pakken. Werken met MailerLite is niet zo moeilijk want het platform is behoorlijk intuïtief. Maar anderzijds: e-mailmarketing is een vak en het is waarschijnlijk niet jouw vak want anders was hier niet gekomen.

MailerLite expert

Ik ben een erkende MailerLite expert. Je kunt een MailerLite expert herkennen doordat zo iemand een profiel heeft in de expert directory van MailerLite.

Hulp met MailerLite

Als je hulp wilt met dit systeem of als je je e-mailmarketing wilt uitbesteden, dan ben je hier aan het juiste adres.

E-mailmarketing starten

Nieuwsbrieven laten maken

E-mail automation funnels

Starten met e-mailmarketing

E-mailmarketing starten

Snel starten met e-mailmarketing

E-mailmarketing starten kan een snelle start zijn als je het account waarmee je gaat werken in orde laat maken. Er zijn een heleboel dingen die maar eenmaal gedaan hoeven te worden en waar je daarna nooit meer naar om hoeft te kijken.

Toon meer over snel starten met e-mailmarketing

MailerLite expert was last modified: by

Nieuwsbrieven laten maken

E-mailmarketing uitbesteden

Nieuwsbrieven laten maken

Ergens tijdens de groei van je bedrijf heb je geen tijd meer om je nieuwsbrieven zelf te maken. Dan kun je het maken van je nieuwsbrieven ook uitbesteden. Professionele nieuwsbrieven, responsive, verzorgd en aantrekkelijk, als je dat wilt incl. lijstmanagement. Hierbij blijft je account gewoon op jouw naam staan, je hoeft alleen het werk niet meer zelf te doen.

Met extra opties:

  • Engelstalige redactie
  • Duitstalige redactie
  • Of een juridische screening als je over gezondheid schrijft

Toon meer over nieuwsbrieven laten maken

MailerLite expert was last modified: by

E-mail automation funnels

E-mail automation funnels laten maken

Geautomatiseerde marketing

Je wilt je marketing automatiseren en daarvoor heb je één of meerdere workflows nodig. Je weet niet hoe het moet of je vindt het veel te veel werk. In dat geval kun je deze workflows laten maken. Dit is een eenmalige dienst want als je workflows draaien is het klaar.

Laat meer zien over e-mail marketing funnels

MailerLite expert was last modified: by

 

Je kunt hier een account aanmaken of er eens rondsnuffelen.

Meerdere automations in MailerLite

19 november 2018

Paytium is mijn WordPress plugin waarmee mensen betalingen op hun website kunnen ontvangen. De plugin kan steeds meer, en ik merkte dat mijn gebruikers dat niet altijd doorhadden. Daarom wilde ik ze graag gericht informeren over alle mogelijkheden, maar alleen als ze daar zelf interesse in hadden. Judith heeft voor mij een uitgebreid email marketing systeem opgezet, meerdere geautomatiseerde reeksen die ingeschakeld worden als abonnee’s interesse tonen in een bepaalde mogelijkheid van mijn product. Wil iemand bijvoorbeeld meer weten over periodieke betalingen? Dan krijgen ze geautomatiseerd een informatieve reeks daarover. Dit heeft Judith allemaal gedaan in MailerLite, een alternatief op MailChimp wat ikzelf veel gebruikersvriendelijker vindt. Wat ik fijn vondt aan Judith is dat ze enorm zelfstandig werkt. Als er iets moest gebeuren, ging ze zelf contact opnemen met MailerLite, in plaats van dat aan mij te vragen. Daarnaast heeft ze op basis van mijn bestaande content (blog posts en de handleiding) de content geschreven voor de emails. Dat heeft mij enorm veel tijd bespaard. Een aanrader!

David van Paytium

Op het blog kun je ook een categorie vinden over MailerLite.

MailerLite verwerkingsovereenkomst

Als je MailerLite gebruikt voor je e-mailmarketing dan moet je een verwerkingsovereenkomst met ze afsluiten. Hier vind je deze verwerkingsovereenkomst.

Gratis tips voor MailerLite

Gratis tips voor MailerLite plus een checklist voor je nieuwsbrief kun je hier meenemen.

Judith de Vries

 

Over Judith de Vries

Marketing voor eenpersoons dienstverlenende bedrijven:

  • erkende Mailchimp expert
  • erkende Mailerlite expert
  • SEO Yoast gecertificeerd
  • Inbound marketing gecertificeerd

MailerLite expert was last modified: by
MailerLite expert was last modified: by