Mailerlite

Werk je met MailerLite of wil je met dit platform gaan werken? Dan heb je een mooi platform te pakken.

Werken met MailerLite is niet zo moeilijk want het platform is behoorlijk intuïtief. Maar anderzijds: e-mailmarketing is een vak en het is waarschijnlijk niet jouw vak want anders was hier niet gekomen.

MailerLite

Als je hulp wilt met dit systeem of als je je e-mailmarketing wilt uitbesteden, dan ben je hier aan het juiste adres. Wat ik voor je kan doen:

  • het inrichten van je account in de kleuren van je huisstijl
  • op regelmatige basis nieuwsbrieven maken
  • Automation workflows voor je inrichten (dit zijn nieuwsbrieven die automatisch verzonden worden naar aanleiding van een trigger)
  • en e-mailstrategie

Als je behoefte hebt aan één van deze diensten, neem dan contact met me op want dan gaan we er even over praten. Ik hoop van je te horen.

 

Je kunt hier een account aanmaken of er eens rondsnuffelen.

Meerdere automations in MailerLite

19 november 2018

Paytium is mijn WordPress plugin waarmee mensen betalingen op hun website kunnen ontvangen. De plugin kan steeds meer, en ik merkte dat mijn gebruikers dat niet altijd doorhadden. Daarom wilde ik ze graag gericht informeren over alle mogelijkheden, maar alleen als ze daar zelf interesse in hadden.Judith heeft voor mij een uitgebreid email marketing systeem opgezet, meerdere geautomatiseerde reeksen die ingeschakeld worden als abonnee’s interesse tonen in een bepaalde mogelijkheid van mijn product. Wil iemand bijvoorbeeld meer weten over periodieke betalingen? Dan krijgen ze geautomatiseerd een informatieve reeks daarover.Dit heeft Judith allemaal gedaan in MailerLite, een alternatief op MailChimp wat ikzelf veel gebruikersvriendelijker vindt.Wat ik fijn vondt aan Judith is dat ze enorm zelfstandig werkt. Als er iets moest gebeuren, ging ze zelf contact opnemen met MailerLite, in plaats van dat aan mij te vragen. Daarnaast heeft ze op basis van mijn bestaande content (blog posts en de handleiding) de content geschreven voor de emails. Dat heeft mij enorm veel tijd bespaard.Een aanrader!

David van Paytium

Gratis checklist voor nieuwsbrieven

checklist voor nieuwsbrieven

Gratis meenemen

We gebruiken MailerLite om je de checklist en de aanvullende tips toe te sturen. Door dit formulier te versturen ga je ermee akkoord dat we je gegevens naar dit platform sturen in overeenstemming met de privacy waarborgen van dit platform.

Ons privacybeleid

Kwalificaties

Mijn artikelen over MailerLite kun je hier vinden.

Mailerlite was last modified: by