MailerLite expert

MailerLite expert
MailerLite expert

MailerLite expert helpt

Werk je met MailerLite of wil je met dit platform gaan werken? Dan heb je een mooi platform te pakken. Werken met dit platform is niet zo moeilijk want het platform is behoorlijk intuïtief. Maar anderzijds: e-mailmarketing is een vak en het is waarschijnlijk niet jouw vak want anders was hier niet gekomen.

Ik kan je een rondleiding in MailerLite aanbieden met daarbij natuurlijk de nodige tips, of je kunt je nieuwsbrieven in MailerLite laten maken. Of strategische funnels.


MailerLite expert

Ik ben een erkende MailerLite expert. Je kunt een MailerLite expert herkennen doordat zo iemand een profiel heeft in de expert directory van MailerLite.


Inhoud

Als je hulp wilt met dit systeem of als je je e-mailmarketing wilt uitbesteden, dan ben je hier aan het juiste adres.

Heb jij een heel ander idee over wat ik voor je zou kunnen doen? Neem dan ook gewoon contact op, want praten kan geen kwaad.


Je kunt hier een account aanmaken of er eens rondsnuffelen.


Reviews MailerLite

Heel praktisch

5,0 rating
7 januari 2019

Wat een fijne manier van werken! Je kunt gewoon thuis achter je computer blijven zitten en Judith helpt je met al je vragen. Door het delen van je scherm vertelt zij wat je moet doen en waar je alles kunt vinden, heel praktisch. En doordat je het dan zelf al hebt gedaan, onthoudt je veel meer. En op deze manier kun je specifiek vragen wat voor jou van toepassing is.
Judith stelt regelmatig vragen en geeft tips over dingen waar je zelf nog helemaal niet over hebt nagedacht maar wel heel waardevol blijken. Echt heel fijn.
Judith heeft me geweldig op weg geholpen met mijn e-mailmarketing.

Marianne Bodenstaff, Huishouden op Orde

Meerdere automations in MailerLite

5,0 rating
19 november 2018

Paytium is mijn WordPress plugin waarmee mensen betalingen op hun website kunnen ontvangen. De plugin kan steeds meer, en ik merkte dat mijn gebruikers dat niet altijd doorhadden. Daarom wilde ik ze graag gericht informeren over alle mogelijkheden, maar alleen als ze daar zelf interesse in hadden.
Judith heeft voor mij een uitgebreid email marketing systeem opgezet, meerdere geautomatiseerde reeksen die ingeschakeld worden als abonnee’s interesse tonen in een bepaalde mogelijkheid van mijn product. Wil iemand bijvoorbeeld meer weten over periodieke betalingen? Dan krijgen ze geautomatiseerd een informatieve reeks daarover.
Dit heeft Judith allemaal gedaan in MailerLite, een alternatief op MailChimp wat ikzelf veel gebruikersvriendelijker vindt.
Wat ik fijn vond aan Judith is dat ze enorm zelfstandig werkt. Als er iets moest gebeuren, ging ze zelf contact opnemen met MailerLite, in plaats van dat aan mij te vragen. Daarnaast heeft ze op basis van mijn bestaande content (blog posts en de handleiding) de content geschreven voor de emails. Dat heeft mij enorm veel tijd bespaard.
Een aanrader!

David van Paytium

Contact

Op het blog kun je ook een categorie vinden over MailerLite.


MailerLite verwerkingsovereenkomst

Als je MailerLite gebruikt voor je e-mailmarketing dan moet je een verwerkingsovereenkomst met ze afsluiten. Hier vind je deze verwerkingsovereenkomst.


Gratis tips voor MailerLite

Gratis tips voor MailerLite plus een checklist voor je nieuwsbrief kun je hier meenemen.


MailerLite expert was last modified: by