MailerLite expert

MaiLerLite nieuwsbrieven
MailerLite NIeuwsbrieven

E-mailmarketing uitbesteden

Heb je geen tijd meer om je nieuwsbrieven zelf te maken? Geen probleem, je kunt dit ook laten doen.

Ritme en regelmaat

Als je het laten maken van nieuwsbrieven wilt uitbesteden omdat je daar tijd mee wilt besparen, dan is ritme en regelmaat belangrijk. Je wint geen tijd als je dit eenmalig uitbesteedt.

In het begin moet ik jou nog leren kennen, ik moet leren hoe jij het wilt en dan win je dus geen tijd. Maar hoe langer we samenwerken, hoe beter ik weet wat je wilt. En geleidelijk aan raken we zo op elkaar ingespeeld dat alles vanzelf gaat.

Als je het laten maken van je nieuwsbrieven in MailerLite wilt uitbesteden, neem dan contact met me op.

Contact

Je gaat naar de contactpagina


RSS nieuwsbrieven

En als je een blog bijhoudt (aanrader!) dan kan het ook eenvoudiger. Ik kan eenmalig een RSS nieuwsbrief voor je maken en instellen.

Een RSS nieuwsbrief is een nieuwsbrief die gemaakt wordt van de feed van je blog. Anders gezegd: je hoeft er zelf helemaal niets aan te doen. Hij maakt zichzelf en hij stuurt zichzelf rond. Enorm tijdbesparend!

Zeker als je geen tijd meer hebt om je e-mailmarketing zelf te doen maar ook geen groot budget hebt, dan is dit een fantastische en kostenbesparende mogelijkheid. Ik stel het systeem eenmalig in en daarna krijg je een les van een uur met vergadersoftware en te leren hoe je je nieuwsbrief moet beheren. En dan is mijn aandeel klaar. Het systeem doet de rest.

Contact

Je gaat naar de contactpagina


Terug naar de inhoudsopgave


MailerLite expert was last modified: by