MailerLite expert

MailerLite funnels

Strategische funnels

Ik vind MailerLite strategisch heel erg sterk, met name om de prachtige en slimme funnels die je er kunt maken.

Strategische funnels laten maken

Strategische funnels laten maken kan je heel veel opleveren.

Een funnel is een serie e-mails die automatisch start doordat je lezer iets doet: inschrijven, of op een link klikken, of nog iets anders. Een funnel hoeft daarom maar eenmaal gemaakt te worden en kan dan altijd blijven verzenden zodra je lezer de funnel triggert.

E-mail automation funnel
Strategische funnels

Met een strategische funnel zorg je ervoor dat je altijd en uitsluitend e-mails verstuurt die je lezer ook echt graag wil lezen. Want je lezer regelt de verzending als het ware zelf. Hierdoor sluit de e-mail altijd aan bij de wensen en de behoeften van je lezer.

Contact

Je gaat naar de contactpagina


Review

Heel praktisch

5,0 rating
7 januari 2019

Wat een fijne manier van werken! Je kunt gewoon thuis achter je computer blijven zitten en Judith helpt je met al je vragen. Door het delen van je scherm vertelt zij wat je moet doen en waar je alles kunt vinden, heel praktisch. En doordat je het dan zelf al hebt gedaan, onthoudt je veel meer. En op deze manier kun je specifiek vragen wat voor jou van toepassing is.
Judith stelt regelmatig vragen en geeft tips over dingen waar je zelf nog helemaal niet over hebt nagedacht maar wel heel waardevol blijken. Echt heel fijn.
Judith heeft me geweldig op weg geholpen met mijn e-mailmarketing.

Marianne Bodenstaff, Huishouden op Orde

Meerdere automations in MailerLite

5,0 rating
19 november 2018

Paytium is mijn WordPress plugin waarmee mensen betalingen op hun website kunnen ontvangen. De plugin kan steeds meer, en ik merkte dat mijn gebruikers dat niet altijd doorhadden. Daarom wilde ik ze graag gericht informeren over alle mogelijkheden, maar alleen als ze daar zelf interesse in hadden.
Judith heeft voor mij een uitgebreid email marketing systeem opgezet, meerdere geautomatiseerde reeksen die ingeschakeld worden als abonnee’s interesse tonen in een bepaalde mogelijkheid van mijn product. Wil iemand bijvoorbeeld meer weten over periodieke betalingen? Dan krijgen ze geautomatiseerd een informatieve reeks daarover.
Dit heeft Judith allemaal gedaan in MailerLite, een alternatief op MailChimp wat ikzelf veel gebruikersvriendelijker vindt.
Wat ik fijn vondt aan Judith is dat ze enorm zelfstandig werkt. Als er iets moest gebeuren, ging ze zelf contact opnemen met MailerLite, in plaats van dat aan mij te vragen. Daarnaast heeft ze op basis van mijn bestaande content (blog posts en de handleiding) de content geschreven voor de emails. Dat heeft mij enorm veel tijd bespaard.
Een aanrader!

David van Paytium

Contact

Je gaat naar de contactpagina


Terug naar de inhoudsopgave


MailerLite expert was last modified: by