MailerLite expert

Mailerlite erkenning

MailerLite expert: ik kreeg een vreselijk moeilijke opdracht om ingewikkelde workflows te maken met marketing automation in MailerLite. Die opdracht leek zo uitdagend, dat ik ‘m beslist wilde hebben. Maar ik twijfelde ook of ik dit wel zou kunnen. Een beetje stretchen is natuurlijk niet verkeerd en het is beste manier om te groeien. Ik kreeg de opdracht en dat heb ik geweten.

Dit vroeg van me heel goed en logisch na te denken. Want hoewel ik eerder met dit platform had gewerkt, was dit toch een platform waar ik niet aan gewend was. Daarnaast moest ik de content schrijven. En content schrijven vind ik voor mezelf al heel moeilijk. Schrijven over een onderwerp waar ik helemaal niet zoveel over weet is nog veel moeilijker. En dan ging het ook nog een plugin en hoe je die plugin gebruikt. Nou, ga er maar aan staan.

De klant vertelde me daarna dat dit platform ook een expert directory had. En wie niet waagt die niet wint. Dus ik heb geprobeerd een erkenning te krijgen. Zo ben ik in november 2018 een erkende MailerLite expert geworden.

MailerLite expert

Als erkende expert kan ik goed werken met de software van MailerLite. Maar niet alleen dat, voor je als expert erkend wordt moet je ook aantonen het e.e.a. voor weten over e-mailstrategie. En daar weet ik ook het nodige van.

Van de kant van MailerLite levert het niets  anders op dan een profiel op hun website waardoor ik makkelijker gevonden kan worden door mensen die met dit systeem werken en die hier hulp bij willen. Maar verder niets bijzonders.

Experts worden niet als expert geboren. Ze worden expert doordat hun opdrachten ze daartoe dwingen. En dat vind ik vreselijk leuk!


Heel praktisch

5,0 rating
7 januari 2019

Wat een fijne manier van werken! Je kunt gewoon thuis achter je computer blijven zitten en Judith helpt je met al je vragen. Door het delen van je scherm vertelt zij wat je moet doen en waar je alles kunt vinden, heel praktisch. En doordat je het dan zelf al hebt gedaan, onthoudt je veel meer. En op deze manier kun je specifiek vragen wat voor jou van toepassing is.
Judith stelt regelmatig vragen en geeft tips over dingen waar je zelf nog helemaal niet over hebt nagedacht maar wel heel waardevol blijken. Echt heel fijn.
Judith heeft me geweldig op weg geholpen met mijn e-mailmarketing.

Marianne Bodenstaff, Huishouden op Orde

Meerdere automations in MailerLite

5,0 rating
19 november 2018

Paytium is mijn WordPress plugin waarmee mensen betalingen op hun website kunnen ontvangen. De plugin kan steeds meer, en ik merkte dat mijn gebruikers dat niet altijd doorhadden. Daarom wilde ik ze graag gericht informeren over alle mogelijkheden, maar alleen als ze daar zelf interesse in hadden.
Judith heeft voor mij een uitgebreid email marketing systeem opgezet, meerdere geautomatiseerde reeksen die ingeschakeld worden als abonnee’s interesse tonen in een bepaalde mogelijkheid van mijn product. Wil iemand bijvoorbeeld meer weten over periodieke betalingen? Dan krijgen ze geautomatiseerd een informatieve reeks daarover.
Dit heeft Judith allemaal gedaan in MailerLite, een alternatief op MailChimp wat ikzelf veel gebruikersvriendelijker vindt.
Wat ik fijn vond aan Judith is dat ze enorm zelfstandig werkt. Als er iets moest gebeuren, ging ze zelf contact opnemen met MailerLite, in plaats van dat aan mij te vragen. Daarnaast heeft ze op basis van mijn bestaande content (blog posts en de handleiding) de content geschreven voor de emails. Dat heeft mij enorm veel tijd bespaard.
Een aanrader!

David van Paytium

Hulp nodig?

Als je hulp nodig hebt, lees dan verder op mijn dienstenpagina over dit platform, daar vind je mijn aanbod.

En ik heb natuurlijk ook een categorie op het blog over dit leuke platform. Dat is nog maar een kleintje, maar dat zal in de loop van de tijd vanzelf goed komen.

MailerLite expert was last modified: by