Eenvoudige marketing

Eenvoudige marketing

Dit bericht is voor het laatst bijgewerkt op

Eenvoudige marketing is marketing die jij begrijpt. Geen ingewikkeld gedoe, maar 10 simpele dingen die jijzelf gekozen hebt en die je telkens opnieuw herhaalt. Effectieve dingen uiteraard.

Acties waar je het nut van inziet, omdat het volkomen logisch is dat die acties klanten gaan opleveren.

Simpele dingen

Eenvoudige marketing heeft niets magisch. Geen spannende lanceringen die voor een wonder moeten zorgen en geen ingewikkeld psychologisch gedoe. Niets dat je eigenlijk niet begrijpt maar dat wel veel geld kost en waarover je ook niet zeker weet of je het wel ziet zitten.

Ook geen nieuwe uitvindingen en nauwelijks nieuwe spectaculaire inzichten. In plaats daarvan een paar simpele dingen die hun waarde al lang bewezen hebben.

Wat voor simpele dingen dan?

Nu wil je natuurlijk weten wat voor simpele dingen. Maar die kan ik je niet zomaar vertellen. Want de simpele dingen die jij gaat doen zijn niet voor iedereen simpel. Ze zijn speciaal voor jou simpel, omdat ze gebaseerd zijn op jouw sterke punten. Ze zijn gebaseerd op de dingen die jij graag doet.

Vaardigheden en voorkeuren die je uitstekend kunt inzetten voor je marketing, maar die je nog niet op die manier herkend hebt.

Ervine heeft haar kracht omarmd

Zo blij met Judith...

5,0 rating
10 september 2019

Jaren geleden heb ik Judith online ontmoet om hulp te vragen met het programma Mailchimp. Nieuwsbrieven wilde ik versturen maar ik had geen idee hoe. Van het een kwam het ander ze hielp me slimmer te worden in de opmaak, gaf me tips voor mijn website en nog veel meer. Wat ik heel fijn vond was haar inzicht in mijn vragen, ze snap gelijk wat je bedoelt. Haar antwoorden op regelmatige vragen waren supersnel. Ik kon haar niet meer missen en heb haar dat ook regelmatig laten weten.
Wat ik erg verwaarloosd had was mijn marketing plan, er was eigenlijk helemaal geen plan, en daar wilde ik nu eens echt aan gaan werken.
Wie kan mij daar beter bij helpen als Judith, maar ze woont zo ver weg. Toch een planning gemaakt en de afspraak stond. Pfft ik woon in Duitsland en zag op tegen de afstand. Maar wat was ik die snel vergeten toen ik eenmaal bij haar was. Wat een resoluut mens, en ja hoor we hebben de dag goed besteed, erg hard gewerkt aan mijn zwakke plekken. Het was zeer intensief voor beiden, ik geloof dat ik 10 kilo afgevallen ben maar dan niet in gewicht maar in verlichting.
Ik kan nu veel dingen loslaten die nutteloos waren maar die me veel tijd gekost hebben. Nu werk ik met een concreet plan op mijn lijf geschreven en wat ik ook snap. Dat ik zelf ook veel sterke punten had, was me ontschoten. Zij kon me overtuigen dat ze er wel degelijk waren en wees me op deze nog beter in te zetten. Daar werd ik vrolijk van en wist, Judith ondersteunt me komende weken hierbij en ik begin het ook nog leuk te vinden.
We hebben heerlijk samen geluncht en zijn arm in arm terug gelopen, wat een leuk mens is Judith een mensenmens, heel duidelijk met veel kennis en gevoel. Er is me veel duidelijk geworden. Daarom ben ik zo blij met Judith…omdat dit plan gaat lukken !!

Poetsendoejezo, Nijmegen

Eenvoudige marketing en je sterke punten

Als het niet “vanzelf” lukt met marketing, dan kun je daar heel onzeker van worden. En dan ga je van alles proberen. Dingen die anderen doen. Maar die anderen zijn anderen. En er is niet één manier die werkt. Er zijn een heleboel manieren die werken.

Daarom moet je niet gaan doen wat anderen doen. Je hebt veel meer aan een methode die gebaseerd is op jouw sterke punten.

En doordat de methode gebaseerd is op jouw sterke punten en echt bij je past, zul je het ook volhouden! Omarm je kracht en stop met aanmodderen.


Dit bericht is voor het laatst bijgewerkt op


Gratis: de 5 geheimen van klanten krijgen

5 geheimen

De 5 geheimen van klanten krijgen. Je leest ze in deze serie.

Marketing voor dienstverleners

GET CLIENTS NOW!™ is een handelsmerk van Wings for Business LLC, en wordt onder licentie gebruikt. www.getclientsnow.com


Eenvoudige marketing was last modified: by

Auteursrecht afbeelding: Henri Van Ham

Eenvoudige marketing was last modified: by

Over Judith de Vries

Ik kan je helpen meer klanten te krijgen. Erkend als expert door MailChimp en MailerLite. Yoast SEO en Hubspot gecertificeerd. Licentiehouder van het 28-dagen marketingprogramma Get Clients Now!™.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *