Home » E-mail specialist
e-mail specialist

E-mail specialist

E-mail specialist

Een e-mail specialist is iemand die heel veel weet over e-mailmarketing, e-mailstrategie en over een goede aflevering van je nieuwsbrief. En die dat niet alleen zelf vindt, maar die dat liefst ook door anderen heeft laten bevestigen. En dan niet zomaar “anderen”, maar mensen die het weten kunnen. En gecertificeerd uiteraard.

Strategisch mailen is mailen met een vooraf gesteld doel, zodat je weet waar je naartoe werkt.

Waar ik je mee kan helpen

e-mail lijsten

E-mail lijsten

Concentreer je op het opbouwen van een gezonde mailinglijst. Dan zullen meer mensen je aanbod zien en naar je website klikken om te kopen.

e-mail campagnes optimaliseren

E-mail campagnes optimaliseren

E-mail campagnes helpen je bij het opbouwen van relaties en behouden van relaties met je klanten en prospects. Het optimaliseren van je campagnes helpt om meer te verkopen.

E-mail automation

Automatiseren

Geautomatiseerde campagnes worden vanzelf keer op keer verzonden naar mensen voor wie de inhoud relevant is.

nieuwsbrief in spam onderzoek

Nieuwsbrief in spam

Onderzoek of je nieuwsbrief netjes in de mailbox aankomt en als dat zo is: waar komt hij dan aan? Komt hij misschien in spam?

Mailchimp Omnivore

Hulp met Mailchimp Omnivore

Mailchimp heeft intelligente software: Mailchimp Omnivore. Ik kan je uitleggen wat de oorzaak van het probleem is en wat je eventueel kunt doen om het probleem te verhelpen.

Bulk e-mails: Mailchimp en MailerLite

Mailchimp Expert

Sinds januari 2015 ben ik door Mailchimp erkend als expert.

Hoe ik jou met Mailchimp kan helpen lees je op de pagina Mailchimp expert. Zowel als je het zelf wilt doen als wanneer je het wilt uitbesteden.

Lees verder Mailchimp Expert

MailerLite expert

Als officiële MailerLite expert kan ik je helpen met MailerLite. Op deze pagina vind je hoe ik je kan helpen: een uur coaching, of verhuizen naar MailerLite en je kunt je nieuwsbrieven ook laten maken, Automations in laten stellen of een project uitbesteden. MailerLite is AVG proof en de data draaien op Europese servers. Hier…

Lees verder MailerLite expert

Aanvullend

Daarnaast kan ik je helpen met aanvullende diensten: een onderzoek als je het vermoeden hebt dat je nieuwsbrieven in spam komen, een juridische screening als je over gezondheid schrijft en hulp met Mailchimp Omnivore.

Nieuwsbrief in spam

Een nieuwsbrief in spam onderzoek is een onderzoek naar de aflevering van je nieuwsbrief. Dit is zinvol als je denkt dat je nieuwsbrief in spam komt of als je denkt of weet dat hij helemaal niet afgeleverd wordt. Ik doe een technisch onderzoek naar de aflevering van je nieuwsbrief. Dit kan voor ieder platform. ……

Lees verder Nieuwsbrief in spam

Mailchimp Omnivore warning

Een Mailchimp Omnivore warning is een zaak die je serieus moet nemen. Want als je een bericht van Omnivore krijgt dan heb je een probleem. En als je hier niets mee doet, dan mag je verwachten dat je binnenkort niet meer kunt mailen. Maar het ergste is: daar mag je blij om zijn. Want als…

Lees verder Mailchimp Omnivore warning

Juridische screening nieuwsbrieven

Een juridische screening van je nieuwsbrieven is een optie die je kunt inkopen als je je nieuwsbrieven door mij laat maken. Hierover heb ik afspraken gemaakt met een jurist. Deze optie is alleen beschikbaar als je je nieuwsbrieven door mij laat maken. Dit kan zowel als je Mailchimp gebruikt als wanneer je MailerLite gebruikt. Lees…

Lees meer Juridische screening nieuwsbrieven

Natuurlijk geef ik ook cursussen en je kunt me zelfs inhuren voor een uurtje hulp. Als je hiernaar zoekt, ga dan naar de pagina Mailchimp expert of MailerLite expert.

Judith de Vries

Judith de Vries

Helpt met marketing

Mailchimp PRO partner, MailerLite expert, Get Clients Now!™ facilitator en ook nog goed in SEO.