Home » E-mail specialist
e-mail specialist

E-mail specialist

E-mail specialist

Een e-mail specialist is iemand die heel veel weet over e-mailmarketing, e-mailstrategie en over een goede aflevering van je nieuwsbrief. En die dat niet alleen zelf vindt, maar die dat liefst ook door anderen heeft laten bevestigen. En dan niet zomaar “anderen”, maar mensen die het weten kunnen. En gecertificeerd uiteraard.

Strategisch mailen is mailen met een vooraf gesteld doel, zodat je weet waar je naartoe werkt.

Waar ik je mee kan helpen

juridische screening e-mail specialist

Juridische screening

Als je over gezondheid schrijft heb je te maken met verschillende wetten. Dit kan snel fout gaan. Daarom heb ik afspraken gemaakt waardoor mijn klanten die hun nieuwsbrieven door mij laten maken, hier een juridische screening bij kunnen inkopen.

Aflevering nieuwsbrief

Aflevering van je nieuwsbrief

Onderzoek of je nieuwsbrief netjes in de mailbox aankomt, want dat is niet vanzelfsprekend. En als je nieuwsbrief in spam blijkt te komen, dan help ik je deze situatie te veranderen.

Mailchimp Omnivore waarschuwing

Mailchimp heeft intelligente software: Mailchimp Omnivore. Ik kan je uitleggen wat de oorzaak van het probleem is en wat je eventueel kunt doen om het probleem te verhelpen.

E-mail specialist

Natuurlijk geef ik ook cursussen en je kunt me zelfs inhuren voor een uurtje hulp. Als je hiernaar zoekt, ga dan naar de pagina Mailchimp expert of MailerLite expert.

Ik ben als e-mail specialist erkend door zowel Mailchimp als MailerLite.

Judith de Vries

Judith de Vries

Helpt met marketing

Mailchimp PRO partner, MailerLite expert, Get Clients Now!™ facilitator en ook nog goed in SEO.

Scroll naar boven