Mailchimp expert partner badge

Mailchimp Expert

Je bent hier: Home » E-mail specialist » Mailchimp Expert


Als Mailchimp expert en Mailchimp partner help ik je met Mailchimp. Ik kan je Mailchimp cursussen bieden, of coaching. Maar Mailchimp uitbesteden kan ook. Dan weet je zeker dat je een professionele nieuwsbrief hebt. En als je e-mails in spam komen onderzoek ik voor je wat hier de oorzaak van is.


Mailchimp expertReview schrijven

Mailchimp expert Nederland

Het maakt niet uit of je je e-mailmarketing zelf wilt doen of dat je het wilt laten doen, in beide gevallen kan ik je helpen.

Op deze pagina vind je een overzicht van mijn diensten en ingangen naar meer informatie over diensten die bij je passen.

MailChimp erkenningen: Mailchimp heeft een expert directory. In deze expert directory vind je profielen van mensen die door Mailchimp erkend zijn als expert op het gebied van hun software.

Als Nederlandse Mailchimp specialist heb ik daar natuurlijk ook een profiel.

Mailchimp uitbesteden

Op regelmatige basis je nieuwsbrieven laten maken.

Hierbij kun je ook het beheer en het onderhoud van je audience uitbesteden.

Mailchimp training

Ik ben een erkende Mailchimp trainer en ik bied cursussen voor Mailchimp beginners, maar ook voor mensen die veel meer willen met hun e-mailmarketing.

En je kunt bij mij ook terecht voor een uur coaching als je ergens in vast loopt.

Mailchimp helpdesk

Een “vraag maar raak” uur waarin we ingaan op jouw manier van Mailchimp gebruiken en de problemen en uitdagingen die jij daarbij tegenkomt.

Afleveringsproblemen

Als je nieuwsbrief niet in de mailbox aankomt of als je nieuwsbrief in spam komt, dan kan ik onderzoeken wat hier de oorzaak van is.

Gratis tips op het Mailchimp blog

Je vindt hier ook een groot blog waarin ik alle mogelijke vraagstukken en problemen en hoe je het doet heb beschreven.

Mailchimp Expert


Mailchimp expert mailchimp badges

Mailchimp uitbesteden

Mailchimp uitbesteden is een uitstekend idee als je liever doet waar je goed in bent.

Of als je tijd wilt besparen en zekerheid wilt hebben dat je e-mailmarketing in goede handen is van een erkende en gecertificeerde e-mail expert.

Mailchimp uitbesteden betekent dat je op regelmatige basis nieuwsbrieven laat maken.


Nieuwsbrieven maken

Mailchimp uitbesteden betekent dat je je nieuwsbrieven op regelmatige basis laat maken.

Audience management

En je kunt ook het beheer van je audiences uit handen geven.

Startpakket

Maar je kunt er ook voor kiezen om je account eenmalig goed in te laten richten.

Funnels

Automation laten instellen is ook iets dat je beter kunt laten doen.

En je kunt een workflow ook laten optimaliseren zodat hij beter gaat presteren.

Frank Schuurman

Frank Schuurman: deskundige vakvrouw

Judith ervaar ik als een deskundige vakvrouw wat betreft MailChimp. Zij denkt met je mee en heeft oog voor belangrijke details. Als iets niet direct lukt zoekt ze naar alternatieven wat uiteindelijk leidt tot een professionele opmaak van de nieuwsbrieven en bijvoorbeeld de aanmeldformulieren. Bovendien is het heel plezierig samenwerken met haar. Frank Schuurman, Op … Lees verder Frank Schuurman: deskundige vakvrouw

belinda simmelink

Belinda Simmelink: craftswoman

Judith has been taking care of the layout & design of our monthly internal e-mail newsletter by means of Mailchimp for more than four years now, even before I joined the company. I have come to know Judith as a true craftswoman in this field. With every edition, she tirelessly points out possible areas for … Lees verder Belinda Simmelink: craftswoman


Mailchimp helpdesk Nederland

Doe je je e-mailmarketing zelf maar heb je een probleem dat je niet zelf op kunt lossen. Dan kan de Mailchimp helpdesk een uitkomst zijn. Een uurtje hulp kan wonderen doen. Lees hier meer >>
eva de jong

Eva de Jong: dankbaar

Judith helpt me elke keer als ik vastloop met Mailchimp door met veel geduld mij door het Mailchimp labyrinth te loodsen. Al drie jaar en vandaag op 5 mei had ik de gelegenheid om haar voor het eerst te ontmoetten in Heiloo op die mooie plek tussen aan de rand van het park. Ik ben … Lees verder Eva de Jong: dankbaar


Mailchimp expert trainingenMailchimp trainingen

Als erkende Mailchimp trainer kan ik je leren wat je weten moet of wat je weten wilt. Ook e-mailstrategie en funnels.

Lees verder op de pagina over de Mailchimp trainingen.

Je vindt daar trainingen voor beginners en voor gevorderden. Maar alle trainingen zijn persoonlijk voor jou.

Van een uur coaching tot een complete dag training waarin je een geavanceerde workflow leert maken.


Caroline Schaay

Caroline Schaay: Dankbaar voor de geweldige begeleiding

Ik heb een fantastische goede middag gehad met Judith. Als eerste kwam ik voor het opzetten van het RSS nieuwsbrieven systeem, dat was al heel snel geregeld. Daarnaast heeft Judith me ook nog geholpen met allerlei achterstallige chaos op te ruimen in mijn mailing systeem waardoor ik nu gemakkelijk verder kan. Ik ben heel dankbaar … Lees verder Caroline Schaay: Dankbaar voor de geweldige begeleiding


Mailchimp Expert strategisch mailen


E-mail strategie

Als we het over e-mail strategie hebben, dan hebben we het natuurlijk niet alleen over het analyseren van je e-mails. Je analyseert je e-mail in relatie tot de doelen die je vooraf hebt gesteld.

E-mailstrategie begint daarom met het stellen van doelen en vervolgens ga je er aan werken die doelen bereikbaar te maken. Als je hier hulp bij wilt, dan kan ik je deze hulp bieden als je je Mailchimp laat doen. Maar ik kan e-mailstrategie ook verwerken in een training.


Aflevering van je nieuwsbrief


Spamfilters of Omnivore

Als je problemen krijgt dan ontdek je dit vaak doordat je merkt dat je nieuwsbrief niet is aangekomen of doordat je kennismaakt met Mailchimp Omnivore. Omnivore is intelligente software van Mailchimp waarmee Mailchimp zorgt dat nieuwsbrieven afgeleverd kunnen worden.

Maar je kunt problemen ook ontdekken doordat je nieuwsbrief nauwelijks geopend wordt. En dat kan komen doordat je nieuwsbrief naar spam gaat. Kijk eens naar deze grafiek, want misschien herken je iets.

Als zoiets gebeurt dan komt bijna altijd doordat je zelf iets verkeerd gedaan hebt. En dat is goed nieuws, want dat betekent dat de problemen te verhelpen zijn.

statistiek spamfilters

Als je deze grafiek herkent kan ik je helpen en onderzoeken wat de oorzaak is en je vertellen wat de oplossing is.

Goed nieuws: waarschijnlijk heb je iets verkeerd gedaan dat dit veroorzaakt heeft.


Titia ten Bosch

Titia ten Bosch: Snel, accuraat en oh zo duidelijk!

Ik ben geweldig geholpen met het vinden van het probleem, dat een leek als ik met geen mogelijkheid voor elkaar zou krijgen. Alle stappen die je moet zetten worden duidelijk aangegeven, waardoor het juiste resultaat niet kan missen. Dank je wel Judith!


Review schrijven


Blog Mailchimp expert

Wat je verder nog op deze website kunt vinden over MailChimp is een uitgebreid blog met tips waar je echt iets aan hebt.

Een blog is in chronologische volgorde geschreven, dus daar staat alles door elkaar en het is dan een beetje gokken of je vindt wat je zoekt. Ik heb daarom ook een MailChimp handleiding gemaakt. Daarin heb ik de blogposts logisch bij elkaar gezet zodat je de antwoorden die je nodig hebt gemakkelijk kunt vinden.

Als ik iets voor je kan doen, laat het me dan weten want ik help je graag.


Nieuw op het Mailchimp blog


Mailchimp additional contacts

Mailchimp additional contacts

Mailchimp addiotional contacts inkopen kan soms goedkoper zijn dan upgraden naar een groter aantal contacten. Maar let goed op wat je doet.

Als je werkt met additional contact blocks moet je goed opletten wanneer het voordeliger voor je is om “gewoon” te upgraden.

beveiliging van je mailchimp account

Beveiliging van je Mailchimp account

Je Mailchimp account is beveiligd met e-mail codes of sms-jes.

Dat kan heel vervelend zijn als je het account met meer mensen gebruikt. Daar is iets aan te doen en daar kun je keuzes in maken. Je kunt hier lezen wat je hierover zou moeten weten.

Adresvelden voor een fysiek adres

Adresvelden voor een fysiek adres

De adresvelden in Mailchimp staan in een Amerikaans format. Hier lees je waar dit blok toe dient en hoe je hoe het ook anders kan.

Mailchimp tags verwijderen

Mailchimp tags verwijderen

Heb je een wildgroei aan Mailchimp tags in je account? Hier kun je lezen hoe je overtollige tags kunt verwijderen.

Linkjes naar eerdere nieuwsbrieven

Linkjes naar eerdere nieuwsbrieven

Je kunt linkjes naar eerdere nieuwsbrieven in je nieuwsbrief plaatsen. Of je zet ze op je Mailchimp bedankpagina. Dat doe je met een merge tag.


Mailchimp en de GDPR of AVG


Mogelijk heb je vragen over MailChimp en de GDPR.

In juli 2020 heeft de Europese rechtbank het Privacy Shield afgekeurd. Mailchimp moest daar natuurlijk iets mee. Je kunt hier lezen hoe Mailchimp hiermee is omgegaan.

Het was aanvankelijk nodig om een Data Processing Agreement te sluiten met Mailchimp. Maar dit is met ingang van 15 mei 2019 veranderd. Je moet wel even de Terms lezen en kijk of je het daarmee eens bent. Je kunt de Terms hier vinden.


Judith de Vries

Judith de Vries

Gecertificeerde Mailchimp expert

Mailchimp erkend sinds januari 2015

Nederlandse Mailchimp expert in de Mailchimp experts directory

Mailchimp partner
Mailchimp Expert was last modified: by
Pages ( 1 of 2 ): 1 2Volgende »