Gratis Mailchimp cursus

Gratis Mailchimp cursus

Je bent hier: Home » E-mail specialist » Mailchimp Expert » Gratis Mailchimp cursus


Gratis Mailchimp cursus met de inline editor. De inline editor is beschikbaar voor alle versies van Mailchimp. Dus als jij ‘m nog niet in je account hebt, kijk dan morgen nog een keer want dan heb je ‘m waarschijnlijk wel.

GRATIS!

Gratis Mailchimp cursus met de  inline editor

De inline editor maakt het heel gemakkelijk om mooie, strakke nieuwsbrieven te maken. In de kopafbeelding kun je dat zien.

Er staan een aantal nieuwsbrieven “voorgekookt” klaar, maar als jouw kleur hier niet bij staat is er geen man overboord want je kunt de kleuren gewoon wijzigen.

Gratis Mailchimp cursus inline editor voor starters

Deze Mailchimp inline editor geeft strakkere resultaten, hij makkelijk in het gebruik en veel minder gevoelig voor fouten. Ik vind ‘m daarom erg geschikt voor Mailchimp starters.

Hiermee bedoel ik niet dat je helemaal niets fout kunt doen, want dat kan natuurlijk altijd. Ik bedoel hiermee dat bij de inline editor allerlei noodzakelijke zaken niet meer verstopt staan.

Alt-tekst

Er zijn dingen die je moet doen als je een nieuwsbrief maakt, zoals bijvoorbeeld het invullen van een alt-tekst bij een afbeelding. Maar dat doet bijna niemand, want niemand ziet het linkje dat je moet aanklikken voor je die alt-tekst kunt invullen.

Plakvenster

Ik denk ook aan het plakvenster dat je bij Mailchimp drag-en-drop beslist moet gebruiken als je tekst plakt. Want als je dat niet doet, dan plak je opmaak mee. Maar niemand weet dat dit moet, dus niemand doet het.

Met deze inline editor zijn deze problemen opgelost. Ik verwacht dat je nu gemakkelijk ziet wat je moet doen. En als je dat dan ook gewoon doet, dan gaat alles goed.


Gratis Mailchimp cursus

Voor je gemak heb ik een gratis Mailchimp cursus gemaakt over deze inline editor. Ik ben enthousiast.

Voor meer tips over Mailchimp ga je naar de handleiding Mailchimp. En als je zo’n gratis cursus niet ziet zitten, dan heb ik ook echte Mailchimp cursussen voor je. Een-op-een voor de prijs van een groepscursus. Wat wil je nog meer?

Haal de gratis Mailchimp cursus nu direct op en ga aan de slag!


gratis mailchimp cursus inline editor


Judith de Vries

Judith de Vries

Gecertificeerde Mailchimp expert

Mailchimp erkend sinds januari 2015

Alternatieven

Mailchimp coaching

Mailchimp coaching

Een uur een-op-een Mailchimp coaching.

Basiscursus Mailchimp

Basiscursus Mailchimp

Direct goed leren wat je weten moet.


Om goede Mailchimp hulp te kunnen bieden ben ik Mailchimp expert geworden.

""
Gratis Mailchimp cursus was last modified: by