Mailchimp helpdesk

Mailchimp helpdesk Nederland

Je bent hier: Home » E-mail specialist » Mailchimp Expert » Mailchimp helpdesk Nederland

Mailchimp helpdesk Nederland

7 minuten

Mailchimp heeft een helpdesk waar je gebruik van kunt maken als je een betaalde versie van Mailchimp gebruikt. Maar die is niet toegankelijk voor mensen die een gratis versie van Mailchimp gebruiken en die is niet in het Nederlands.Mailchimp helpdesk Nederland

Mailchimp hulp in het Nederlands

Als je de gratis versie van Mailchimp gebruikt kun je wel een uur Mailchimp hulp bij mij inkopen.

Dan werk je zelf in je eigen Mailchimp account terwijl ik met je meekijk. En daarna snap je wat het probleem was en dan doe je het voor eens en voor altijd goed.

Soms is het gewoon te ingewikkeld om er zelf uit te komen met behulp van een kennisbank of een blog.

Soms heb je gewoon behoefte aan iemand die naar het probleem kijkt en die je kan uitleggen wat er niet goed gaat of waarom iets niet gaat zoals je dat wilt.

Deze hulp vind je hier en meestal op korte termijn.

Geef een man een vis en hij heeft eten voor één dag. leer een man vissen en hij heeft eten voor heel zijn leven.

CHINEES SPREEKWOORD

Mailchimp Expert

Sinds januari 2015 ben ik door Mailchimp erkend als expert.

Hoe ik jou met Mailchimp kan helpen lees je op de pagina Mailchimp expert. Zowel als je het zelf wilt doen als wanneer je het wilt uitbesteden.


Mailchimp helpdesk Nederland

Mailchimp coaching is uur een-op-een Mailchimp hulp. Online met vergadersoftware Google Meet.

Snel en makkelijk: je leert alleen wat je op dit moment nodig hebt.

Met Google Meet kan ik meekijken op jouw scherm en zien wat jij doet. Hierdoor kan ik je precies vertellen hoe je een probleem Mailchimp kunt oplossen of gewoon hoe je iets moet doen.


Mailchimp coachingReview schrijven

Mailchimp helpdesk

Mailchimp coaching is een-op-een en duurt maximaal een uur. En dat is vaak precies genoeg om je probleem op te lossen. Online met schermdelen.

Meekijken met wat je doet

Dat betekent dat ik met je mee kan kijken en kan zien wat jij doet. Zo kan ik je vertellen “hoe het moet”.

Dit is een snelle en praktische manier om te leren wat je moet weten of om problemen waar je tegenaan loopt op te lossen.

Anna Raymannn

Anna Raymann: Alle lof voor Judith

Alle lof voor Judith, die me elke keer weer super helpt wanneer ik tegen problemen aanloop. Ze staat altijd voor je klaar en weet zelfs een digibeet als ik nog te leren hoe ik het de volgende keer zelf kan doen.

Wat is Mailchimp hulp?

Je krijgt een vraaggestuurd uur hand on Mailchimp coaching en jij bepaalt de inhoud van dit uur. We werken online met vergadersoftware Meet en ik ga je helpen met het onderwerp waar jij moeite mee hebt. Ik ben een erkende Mailchimp specialist.


Mailchimp hulp aangepast aan jouw vragen over Mailchimp

Deze Mailchimp coaching is geen standaardcursus waarbij iedereen hetzelfde leert. Waarschijnlijk heb je zelf al iets geprobeerd en daarvan geleerd, dus dat heb je niet meer nodig. Daarom bepaal jij de inhoud van de cursus en de lesstof. We werken met vergadersoftware Google Meet zodat we onze schermen kunnen delen en met elkaar kunnen meekijken. Ik kan je dus ook dingen voordoen.

Je leert precies waar je nu behoefte aan hebt.

€67,50 excl. btw

Jouw Mailchimp hulp op maat

Samen gaan we een uur lang in op jouw problemen en jouw uitdagingen als het om Mailchimp gaat. Je kunt dit uur hier reserveren. Misschien kan het zelfs vandaag nog want ook nu we allemaal thuis moeten blijven gaat deze Mailchimp cursus gewoon door.


Voordelen van deze Mailchimp helpdesk

Je hoeft je niet aan te passen aan het leertempo van anderen en je bent geen tijd kwijt aan onderwerpen die je al lang al weet. Deze cursus kost je geen reistijd. Hij kost je maar een uur want we komen direct ter zake.

Maar omdat een uur niet van elastiek is, is het wel handig als je een duidelijk onderwerp bij de kop neemt.

En wees realistisch. Als je een ingewikkelde workflow wilt maken met een splitsing in je audience terwijl je nog nooit een Automation gemaakt hebt en niet weet hoe je een audience moet splitsen, dan gaat dat niet in een uur lukken. Je kunt dan beter direct kiezen voor een complete cursus waarin je leert hoe je dit allemaal aanpakt.

lynn hoogendoorn

Lynn Hoogendoorn: Zelden zulke vlotte en goede service tegengekomen!

In één woord? Gewoon 1000% top. Okay, dat waren 3 woorden. Als je met je handen in het haar zit omdat je al enige tijd aan het ploeteren bent, ondanks alle gevraag om je heen, dan is het gewoon heerlijk een specialist tegen te komen die de regie neemt. En zegt dat je dit of … Lees verder Lynn Hoogendoorn: Zelden zulke vlotte en goede service tegengekomen!


Mailchimp hulp online

In de agenda krijg je ruimte om te vertellen waar je coaching over moet gaan. Hoeveel tijd je nodig hebt hangt af van wat je al kunt en van wat je wilt leren. Maar in een uur kun je heel veel leren.


Mailchimp coaching reserveren

Hier vind je een link naar mijn agenda waar je een datum en een tijd voor je coaching kunt reserveren.

€67,50 excl. btw voor een uur Mailchimp coaching.

Je kunt betalen met iDEAL of Bancontact en hier vind je het privacybeleid en de Algemene Voorwaarden. De annuleringsvoorwaarden vind je onderaan deze pagina onder de gele balk.

Mailchimp op maat is prepaid. Nadat je een datum en een tijd hebt gekozen ga je naar een betaalpagina. Je reservering is pas definitief als je betaald hebt.

Reserveren

Mailchimp helpdesk Nederland was last modified: by

€67,50

annuleringsvoorwaarden


Judith Skype sessie
Judith minicursus MailChimp

Zo zie je me tijdens een les met vergadersoftware


Mailchimp helpdesk Nederland was last modified: by

Hoeveel coaching heb je nodig?

Als je al met MailChimp werkt en nu iets wilt dat je niet eerder hebt gedaan, dan heb je een heldere vraag. Waarschijnlijk heb je dan aan 1 uur coaching genoeg om te weten wat je weten moet.

We gaan dan een uur de diepte in en dat kost je €67,50 excl. btw. In mijn agenda kun je een datum en een tijd kiezen die ook goed in jouw agenda passen.

Let op: dit is vraaggestuurde hulp. Als je nog niets weet over Mailchimp weet je waarschijnlijk ook niet wat je precies moet vragen. Dan is een cursus Mailchimp een betere oplossing.


Veiligheid en AVG

Bij deze online Mailchimp coaching gebruiken we vergadersoftware. Met deze software kan ik niet in je computer kijken en kan ik niet in je Mailchimp account. Ik kan alleen de schermen van je pc zien die jij me wilt laten zien.

Ik krijg hierdoor geen toegang tot je data, daarom is een verwerkingsovereenkomst niet nodig.


Is Mailchimp coaching niet de oplossing voor je?

Kijk dan verder op deze pagina’s.

Mailchimp Expert

Sinds januari 2015 ben ik door Mailchimp erkend als expert.

Hoe ik jou met Mailchimp kan helpen lees je op de pagina Mailchimp expert. Zowel als je het zelf wilt doen als wanneer je het wilt uitbesteden.

Lees hier meer >> Mailchimp Expert

Mailchimp trainingen

Een Mailchimp training spaart enorm veel tijd vertellen mijn klanten me. En dat is natuurlijk ook zo, want hoeft niets meer uit te zoeken en je kunt alle beginnersfouten overslaan. Je leert direct wat je weten moet. We doen dit een-op-een, want jouw e-mailmarketing is niet hetzelfde als dat van anderen.

Lees hier meer >> Mailchimp trainingen

Om goede hulp met Mailchimp te kunnen bieden ben ik Mailchimp partner geworden.


""
Annulering training met Google Meet

Annuleren als je kiest voor werken met Google Meet

Annuleren van een gereserveerde training kan kosteloos tot uiterlijk één week voor de dag van de cursus of training. Bij annulering in de week vóór een training of cursus of op de dag zelf, ben je het gehele overeengekomen cursusbedrag verschuldigd, maar je mag iemand (bijvoorbeeld een collega of partner) in jouw plaats sturen.

Mailchimp helpdesk Nederland was last modified: by


Reviews voor de Mailchimp helpdesk NederlandEen uur Mailchimp hulp

Een uur Mailchimp hulp is niet alleen een gemakkelijke oplossing. Het is ook een snelle oplossing die je enorm veel uitzoekwerk en tijd bespaart.

Met Mailchimp hulp op maat hoef je geen tijd te besteden aan het leren van zaken die voor anderen van belang zijn, maar die er voor jou niet toe doen. En ik weet precies wat werkelijk belangrijk is en wat niet.


Aardige woorden van klanten


Danielle Hermeler: haar gewicht in goud waard

Judith is haar gewicht in goud waard! Dat was het 1ste wat in me opkwam nadat ze me had geholpen om mijn weg te vinden in Mailchimp. Mailchimp is een prachtig marketingprogramma, maar tegelijkertijd ook vrij complex. Hoe fijn is het dan dat Judith een echte Mailchimp kenner is! Daarnaast heeft Judith een hele prettige geruststellende manier van uitleggen én oplossen. Vanaf nu is Judith mijn ‘go to’ als ik vastloop of vragen heb. Goud waard dus!

Saskia Ouwehand

Saskia Ouwehand: praktische adviezen

Judith heeft me geweldig geholpen met stroomlijnen van een nieuwsbrief en voorbereiden van een correcte verzending. Ze heeft me op het goede spoor gezet en praktische adviezen gegeven. Ze kent de valkuilen van providers en draagt goede oplossingen aan. Zeer aan te bevelen!

eva de jong

Eva de Jong: Adressen uploaden in Mailchimp

Zoals altijd heeft Judith mij weer gered en geholpen om super snel structuur en overzicht te creëren in mijn Mailchimp bestand. Zij heeft gelukkig heel veel geduld en dat is heel fijn!
Dank je wel lieve Judith!

Sandra Keus

Sandra Keus: your go-to person!

Zodra ik ergens niet uitkom op het gebied van Mailchimp, dan is er maar één iemand die me gelijk te binnen schiet: Judith de Vries. Ze reageert snel op email, is heel duidelijk in haar communicatie en weet overal een antwoord op. Als je met een Mailchimp probleem zit, dan is Judith your go-to person! … Lees verder Sandra Keus: your go-to person!

Lotty Rothuizen

Lotty Rothuizen: eindeloos geduldig

Niet normaal meer hoe efficiënt VA Judith de Vries werkt! Snel, nauwkeurig en nog een geestig mens ook… (en eindeloos geduldig met al mijn Mailchimpgesodemieter)… heldin.

Rob Scipio

Rob Scipio: had ik dat maar eerder geweten …

Ik ben gepensioneerd en doe vrijwilligerswerk waarbij ik incidenteel met Mailchimp te maken heb. Bij een triviaal probleem met vervelende consequenties heb ik eerst vruchteloos zelf lopen zoeken naar een oplossing. Na enig zoekwerk op internet kwam ik in een review voor Judith de zin tegen: “Had ik dat maar eerder geweten, dan was ik … Lees verder Rob Scipio: had ik dat maar eerder geweten …

Barbara Schieke

Barbara Schieke: heeel blij!

Ik had een vervelend probleem, waarbij er gegevens spontaan van mijn mailinglijst verdwenen. Nadat ik mijn vraag al tevergeefs ergens anders had neergelegd, kwam ik bij Judith terecht. Judith reageert heel snel. Zij zocht net zolang door tot ze het probleem gevonden had, en opgelost. En daar ben ik heeeel blij mee. Judith bedankt! Barbara … Lees verder Barbara Schieke: heeel blij!

Karin de Knegt

Karin de Knegt: opnieuw heel goed geholpen

Opnieuw heel goed geholpen bij mijn vragen over marketing en het gebruik van MailChimp door Judith de Vries VA.

Joop Nefkens

Joop Nefkens: helder,snel, betrokken en bereikbaar!

De vakkennis van Judith is voor ons de sleutel tot het succes van e-mailing met MailChimp! Helder, snel, betrokken en bereikbaar! Wat een verademing als je een vraag, probleem of idee hebt en je krijgt ook nog, vrijwel direct, een antwoord.

Selma Smid

Selma Smid: Judith is ontzettend goed in wat ze doet

Judith is ontzettend goed in wat ze doet en heeft ons bedrijf al meerdere malen geholpen. Ze staat snel voor je klaar en probeert je op alle mogelijke manieren te helpen. Het was een hele fijne samenwerking en ik ga haar zeker aanbevelen als iemand een Mailchimp expert nodig heeft! Heel erg bedankt Judith Selma … Lees verder Selma Smid: Judith is ontzettend goed in wat ze doet

cindy collier

Cindy Collier: een aanrader

Judith heeft mij op een snelle, gestructureerde manier verder geholpen met het instellen van MailChimp en de koppeling met Facebook. Ze is echt een kei in haar vak! Een aanrader.

Joyce Dunnewold

Joyce Dunnewold: het is fijn dat ik Judith snel kan benaderen

Judith is fantastisch. Al langere tijd lees ik haar blogs, waardoor mijn kennis van MailChimp enorm gegroeid is. Regelmatig lees ik dingen waarvan ik denk “oh, kan dat ook?” of “laat ik dat ook eens proberen”. Inmiddels kan ik me goed redden met MailChimp, maar natuurlijk loop ik ook wel eens tegen een probleem aan. … Lees verder Joyce Dunnewold: het is fijn dat ik Judith snel kan benaderen

Karin de Knegt

Karin de Knegt: Snel en vakkundig

Toen ik vastliep met het ontwerpen van mijn nieuwsbrief, kwam ik Judith via Google tegen … wat een geluk! Judith heeft mij geweldig geholpen! Ze reageert heel snel en vakkundig op de vragen die je stelt. En prettig ook om naderhand nog een bericht te ontvangen met de vraag of “Alles gelukt?” Veel betrokkenheid en … Lees verder Karin de Knegt: Snel en vakkundig

Mailchimp helpdesk

Mirjam, super tevreden

Super tevreden ben ik met onze Expert Judith. Bij elk klein of groot probleem helpt zij je uit de brand. Altijd met een vriendelijke toon en uitgebreide info zodat je ook begrijpt wat je verkeerd gedaan hebt.

Mailchimp helpdesk

Willie: heel prettig en handig

Ik kwam er niet uit en bedacht, misschien is er een helpdesk ergens, even Googlen en ik kwam bij Judith uit die mij prompt “te woord stond” en uit de brand hielp. Vlot, vriendelijk en ook nog eens navraag doen of het gelukt was. Heel prettig en handig.

Mailchimp helpdesk

Jeroen: Waar deze expert haar waarde toont

Een probleem en ik kom niet verder. Ben al uren aan het zoeken waar het aan ligt. Op dat soort momenten is dat gewoon heel vervelend. Dankzij Judith was ik binnen een half uur weer aan de gang. En dat is volgens mij waar deze expert haar waarde toont. Dank. Jeroen Jeroen: Waar deze expert … Lees verder Jeroen: Waar deze expert haar waarde toont

Nog meer reviews vind je op de pagina met klant recensies. En als je nog geen Mailchimp account hebt, dan kun je er hier kosteloos eentje aanmaken.Op het Mailchimp blog

Natuurlijk is deze coaching voor Mailchimp erg handig. Maar er zijn ook zaken die zo belangrijk zijn dat ik ze voor iedereen toegankelijk op het blog heb gezet.

""

Op de volgende pagina’s kun je reserveren en betalen.


Judith minicursus MailChimp

Judith de Vries

Get Clients Now!™ facilitator

Ik kan je helpen met marketing: Mailchimp expert, MailerLite expert, Get Clients Now!™ facilitator en SEO gecertificeerd.

Mailchimp helpdesk Nederland was last modified: by
Pages ( 1 of 3 ): 1 23Volgende »