Mailchimp expert mailchimp badges

Mailchimp laten doen

Je bent hier: Home » E-mail specialist » Mailchimp Expert » Mailchimp laten doen

Mailchimp laten doen

Jouw Mailchimp nieuwsbrieven zijn bij mij in goede handen, want ik ben een erkende Mailchimp specialist in de Mailchimps experts directory.

Ik kan niet alleen nieuwsbrieven voor je maken, ik maak ook nieuwsbrieven voor je die technisch complex zijn.

Zoals bijvoorbeeld extreem lange nieuwsbrieven die we gedeeltelijk naar de mailbox sturen en die gedeeltelijk online gelezen worden.

Of nieuwsbrieven met stukjes erin die alleen voor geselecteerde lezers zichtbaar zijn.

En als je net start met e-mailmarketing richt ik je account goed voor je in zodat je goed van start gaat.

Of laat je Automation workflow instellen.

Uitbesteden

Mailchimp laten doen is een van de betere manieren om te zorgen voor goede e-mailmarketing. Technisch in orde en strategisch effectief.

Extra opties

Eventueel laat je je nieuwsbrieven maken met extra opties zoals: extreem lange nieuwsbrieven, een juridische screening als je over gezondheid schrijft, of met voorwaardelijke of dynamische content.

Mailchimp starten

Als je je e-mailmarketing zelf gaat doen, dan zijn er heel veel zaken die slechts eenmalig gedaan hoeven te worden.

En eigenlijk is het zonde van je tijd en je energie als je deze zaken zelf gaat doen. Want dat is veel puzzelen.

Mailchimp starten kun je uitbesteden.

Automation in laten stellen

Als een Automation workflow eenmaal draait, dan draait hij.

Je moet natuurlijk nog wel naar de statistieken kijken om te zien of je iets kunt optimaliseren, maar het echte technische werk is gedaan.

Juist omdat dit eenmalig gedaan moet worden leent dit zich er uitstekend voor om uit te besteden.

En eigenlijk is het zonde van je tijd en je energie als je deze zaken zelf gaat doen. Want dat is veel puzzelen.

Mailchimp starten kun je uitbesteden.


UitbestedenReview schrijven

Mailchimp uitbesteden

Mailchimp laten doen


Als je Mailchimp wilt laten doen gaan we eerst praten:

 • Over jouw vak: wat doe je precies?
 • Heb je een duidelijke doelgroep die bestaat uit mensen die hetzelfde willen? Of kunnen we je mailinglijst beter gaan indelen in groepen mensen die hetzelfde willen?
 • Hoe vaak wil je gaan mailen waarom denk je dat deze frequentie een goed idee is?
 • Heb je een duidelijk plan of moeten we een plan maken?
 • Wat is het doel van je nieuwsbrief?

Al deze zaken zijn van belang als je ook werkelijk iets wilt bereiken met e-mailmarketing.

Neem contact met op, dan gaan we hierover praten en ontdekken of e-mailmarketing laten doen voor jou een passende oplossing is. En dan krijgen we gelijk ook helder of het in jouw situatie ook zinvol is om workflows in te zetten.

Regelmaat

Mailchimp laten doen betekent het laten maken van je nieuwsbrieven. Als dit om handmatig gemaakte nieuwsbrieven gaat kan dit alleen als je dit op regelmatige basis wilt laten doen.

Maar als je niet van plan bent om elke week of elke maand een nieuwsbrief te laten maken, ook dan kun je gerust contact met me opnemen want ik kan oplossingen voor je bedenken die jij niet eens kunt dromen. Want ik ken het platform en dus weet ik ook allerlei mogelijkheden om het handig te gebruiken.Gave

Judith beschikt over de gave zich in te leven in de onderwerpen en je hoeft haar niet te vragen met je mee te denken: dit doet ze uit zichzelf al. Bovendien beschikt ze over het inzicht om e.e.a. zo aan te passen dat het zeer helder leesbaar wordt voor de doelgroep.

Zoek je iemand om je nieuwsbrief voor je in elkaar te zetten en dat op een pro-actieve manier doet? Ik beveel je Judith van harte aan!

Claudia van Wezel, Praktijk de Groeisprong
Claudia van Wezel
Mailchimp laten doen was last modified: by


Mailchimp uitbesteden

Extra opties en oplossingen


juridische screening nieuwsbrieven

Juridische screening

Als je over gezondheid schrijft

Want als je over gezondheid of wittere tanden schrijft heb je met een inwikkelde wetgeving die niet mals is.

voorwaardelijke en dynamische content

Voorwaardelijke content

Gericht mailen

Als je echt gericht wilt mailen dan is voorwaardelijke of dynamische content de oplossing.

extreem lange nieuwsbrieven

Extreem lang

Lange nieuwsbrieven

Korte stukjes naar de mailbox, de rest op de archiefpagina. Netjes, zodat mensen naadloos verder kunnen lezen.


Wat is voorwaardelijke content

Voorwaardelijke content

Voorwaardelijke content is content die slechts voor een deel van je lezers zichtbaar is: het deel van je lezers dat aan de voorwaarden voldoet. De rest van je lezers zit een minimale witregel of een alternatieve tekst.

Wat is het probleem als je nieuwsbrief lang is?

Extreem lange nieuwsbrieven

Een erg lange nieuwsbrief kan zo zwaar zijn dat de servers ‘m niet meer af willen leveren. Maar ook voor mensen kan een nieuwsbrief zo lang zijn dat ze er niet aan beginnen om ‘m te lezen.

Beide problemen hebben dezelfde oplossing: stuur een intro van ieder onderwerp naar de mailbox en stuur je lezers met een “lees meer”-link naar de archiefpagina van Mailchimp waar ze ‘m verder kunnen lezen. Dat kan op een mooie manier zodat ze op de archiefpagina precies uitkomen op het punt waar ze met lezen gebleven waren.

Craftswoman

Judith has been taking care of the layout & design of our monthly internal e-mail newsletter by means of Mailchimp for more than four years now, even before I joined the company. I have come to know Judith as a true craftswoman in this field.

With every edition, she tirelessly points out possible areas for improvement, and she thinks proactively about how to increase our open rate or reader experience. Thanks to Judith’s coding skills, our readers are now seamlessly directed from compact articles in email to complete articles online by means of anchor links.

Judith is clear, flexible, responsive and above all extremely skilled. She has written a blog, check-list or how-to about each topic. If you are looking for a partner in the field of email marketing, then I highly recommend Judith & Virtueel Present!

Belinda Simmelink
Mailchimp laten doen was last modified: by

Deskundige vakvrouw

Judith ervaar ik als een deskundige vakvrouw wat betreft MailChimp. Zij denkt met je mee en heeft oog voor belangrijke details.

Als iets niet direct lukt zoekt ze naar alternatieven wat uiteindelijk leidt tot een professionele opmaak van de nieuwsbrieven en bijvoorbeeld de aanmeldformulieren. Bovendien is het heel plezierig samenwerken met haar.

Frank Schuurman, Op zoek naar mijn toekomstige beroep
Frank Schuurman
Mailchimp laten doen was last modified: byMailchimp laten doen


Classic Automations en Customer Journeys

Classic Automations

Lineaire series waarbij B altijd volgt op A. Dit kan een eenvoudige “welkom” serie zijn, maar het kan ook een cursus zijn.

Of misschien is het een salesfunnel en wil je mensen die gekocht hebben van de rest van de funnel uitsluiten.

Deze workflows kun je laten maken, maar ik heb ook een cursus voor je.

Customer Journeys

Ingewikkelde workflows met complexe vertakkingen.

Met deze workflows kun je prachtig inspelen op het gedrag van je lezers, zodat je lezers het gevoel hebben hoogst persoonlijke e-mails te krijgen.

Als dit interessant voor je is, neem dan contact met me op.


Product specifieke mail

Judith heeft me al een aantal keren geholpen om Mailchimp op een juiste manier in te richten. De laatste maal was het echt een ingewikkelde toestand, maar nu krijgt toch iedereen een product specifieke mail afgeleverd. En dat bewijst zich bij mij in een hoop positieve reacties van klanten :-)

Tijmen van Steeg, Ongedierte bestrijden
Tijmen van Steeg
Mailchimp laten doen was last modified: by


Optimalisatie

Als een workflow eenmaal draait, dan gaat hij daar gewoon mee door. Je zou daardoor de indruk kunnen krijgen dat hij geen aandacht meer nodig heeft. Maar dan mis je wel kansen.

Juist doordat dezelfde e-mails keer op keer verzonden worden, kun je ze optimaliseren en verbeteren. En dan worden je resultaten ook beter.
Mailchimp laten starten

Mailchimp starten kun je uitbesteden


Als je met Mailchimp gaat starten dan zijn er een heleboel dingen die eenmalig gedaan moeten worden.

Denk hierbij aan allerlei instellingen, een sjabloon maken, inrichten en klaarzetten, het netjes opmaken maken van bedrijfscorrespondentie die Mailchimp namens jou gaat versturen, automatische vertalingen controleren etc.

Als je je e-mailmarketing zelf gaat doen maar het opstarten graag kwijt zou willen, dan kun je dit project ook aan me uitbesteden. En dan doe je de rest daarna zelf.

Mailchimp starten kun je uitbesteden en daar zitten een paar grote voordelen aan. Want als ik voor het eerst in een account kom vind ik daar vaak een wildgroei aan lijsten ofwel audiences.


Mailchimp starten kun je uitbesteden

Een wildgroei aan audiences zie ik niet alleen als een eenpersoonsbedrijf Mailchimp zelf heeft opgezet. Ik tref dit ook vaak aan als een bureau Mailchimp voor een klant heeft opgezet.

Wildgroei aan audiences

Mailchimp is gemaakt om alle adressen op dezelfde lijst te zetten en in te delen met groepen, segmenten en tags. En als je dat ook zo doet, dan ontstaat er een datarijk publiek.

Maar als je voor ieder e-book en iedere serie die je wilt aanbieden een nieuwe lijst maakt, dan ontstaat er iets heel anders:

 • Als je iedereen tegelijk wilt mailen moet je een heleboel nieuwsbrieven maken
 • Of je hebt telkens handmatig werk doordat je adressen van de ene lijst naar de andere lijst moet verhuizen.

Gevolgen van een wildgroei aan lijsten

De gevolgen van een wildgroei aan lijsten zijn:

 • Je zit veel sneller aan 2000 contacten omdat dubbele adressen in je account hebt staan.
 • Of als je een betaalde versie van Mailchimp hebt betaal je veel meer dan nodig is.
 • En vooral: je kunt afmeldingen niet goed verwerken. Want mensen melden zich af van de ene lijst maar ze staan nog op de andere lijst dus je mailt ze net zo vrolijk weer.
 • Maar je weet ook niet precies wat je lezers doen, want als je meerdere audiences gebruikt, dan hebben je lezers ook meerdere profielen en meerdere activity feeds.

Als je meerdere audiences gebruikt weet je dus eigenlijk wat er precies gebeurt en dan kun je ook geen goede e-mail strategie uitzetten. Je adressen verspreiden over meerdere audiences is een dure en inefficiënte oplossing.


Judith maakt waar wat ze zegt

Judith maakt waar wat ze zegt, denkt creatief mee en blijft trouw aan wat ze zeker weet. Geeft helder advies en laat je ook de ruimte.

Ze is lekker scherp en heeft humor wanneer het nodig is. Heel prettig samenwerken en eindelijk heb ik eens prima nieuwsbrieven die nog hardstikke goed gelezen worden ook!

Rinze Heininga, Havingness.nu
Mailchimp laten doen was last modified: by


Mailchimp starten kun je uitbesteden

Mailchimp starten kun je ook aan me uitbesteden. Dan richt ik je account in, in overeenstemming met hoe Mailchimp gemaakt is en hoe je Mailchimp zou moeten gebruiken.

 • Alle adressen op dezelfde lijst.
 • Ingedeeld met groepen, segmenten en tags zodat je iedereen tegelijk kunt mailen of kunt mailen naar een deel van je lijst, net wat je wilt.
 • Geen gehannes met het verhuizen van adressen van de ene lijst naar de andere lijst.
 • En zo houd je de kosten ook laag.
Soepel en positief

Onze eerste mailing met Mailchimp. Wij moesten van vooraf aan beginnen. En wat liep dat met Judith soepel en positief!

Met onze input en aangeleverd materiaal heeft Judith onze eerste mailing in elkaar gezet. Volledig in overleg.

Judith luistert goed en levert precies het product zoals wij dat wilden. Na de opvolgende cursus kunnen wij nu zelf mailings in elkaar zetten en versturen.

Judith is zonder twijfel een Mailchimp-PRO!

Ze beheerst Mailchimp van A tot Z. Ze stuurt het proces bijzonder strak en professioneel aan. Erg tevreden!!

Wouter Koeman, Stellar Belastingadviseurs
Mailchimp laten doen was last modified: byReview schrijven

Heb ik je deze vorm van Mailchimp hulp gegeven? Dan kun je hier iets neerzetten over je ervaring.


Ben je per ongeuk op deze pagina gekomen en wil je eigenlijk iets heel anders? Hier vind je alles over Mailchimp, dus je vindt daar ook wat je zoekt.

Judith de Vries

Judith de Vries

Gecertificeerde Mailchimp expert

Mailchimp erkend vanaf januari 2015

""


Mailchimp laten doen was last modified: by