MailerLite expert Judith de Vries

MailerLite expert

Je bent hier: Home » E-mail specialist » MailerLite expert

MailerLite expert

MailerLite hulp van een MailerLite expert: ik vind MailerLite hét e-mailplatform voor dienstverleners. Enerzijds biedt dit platform precies de features die een dienstverlener nodig heeft, terwijl het platform anderzijds uiterst betaalbaar is.

Werk je met MailerLite of wil je met dit platform gaan werken? Dan heb je een mooi platform te pakken.

Hulp van MailerLite expert

Werken met dit platform is niet zo moeilijk want het platform is behoorlijk intuïtief. Maar anderzijds: als je leuke strategieën wilt implementeren dan heb je er niet genoeg aan dat het platform intuïtief werkt, want je hebt dan ook een goede strategie nodig.


MailerLite hulp

Als je hulp wilt met dit systeem of als je je e-mailmarketing wilt uitbesteden, dan ben je hier aan het juiste adres.

MailerLite coaching

MailerLite coaching is een uur hulp en jij bepaalt waar die hulp over gaat.

Uitbesteden

De makkelijkste manier is: uitbesteden. Dan heb je er zelf het minste werk aan. Als je je e-mailmarketing met MailerLite aan me wilt uitbesteden kun je daar ook extra opties bij inkopen. Zoals een juridische screening als je over gezondheidschrijft. Of dynamische content.

Spam onderzoek

Als je het vermoeden hebt dat je e-mail in spam komt en je hebt geen idee hoe dat komt, dan kan ik een spamonderzoek voor je doen. Kijk even op de pagina over het spamonderzoek, want daar staan duidelijke voorbeelden van situaties waarin het zeker is dat een e-mail naar de spamfilters gaat.

MailerLite expert directory

Ik ben door MailerLite erkend als expert. Dat betekent dat MailerLite tevreden over me is en me een profiel gegeven heeft in de expert directory van MailerLite. En een badge voor op deze website.


Reviews

Hier kun je lezen hoe anderen mijn diensten ervaren hebben.

En je vind hier ook een groot blog met uitleg over MailerLite, e-mailstrategie, een goede aflevering van je nieuwsbrief en meer.


MailerLite expert: coaching of uitbesteden

MailerLite coaching

Als je MailerLite zelf doet en een beetje vast loopt, dan kan ik je daar doorheen helpen. In gewoon helder Nederlands. Als dit het soort hulp is dat je zoek, lees dan verder >>

MailerLite uitbesteden

En je kunt MailerLite ook uitbesteden. Zoiets moet je niet doen omdat je het vandaag heel erg druk hebt. Want als je het gaat uitbesteden dan moeten jij en ik op elkaar ingespeeld raken. Dat gaat gerust snel want ik heb er veel ervaring mee, maar heeft wel langer nodig dan een enkele nieuwsbrief.

Als je je MailerLite nieuwsbrieven op regelmatige basis wilt laten maken, lees dan verder >>


Wat klanten ervaren hebben


Ervine

Ervine: hulp bij Mailerlite

Het was weer zoals vaker, top om bijgewerkt te worden door Judith!

winde vandegaer

Winde Vandegaer: een expert met engelengeduld

Social media zijn niet mijn ding, mailings versturen ook zeker niet mijn specialiteit. De drempel die ik moest overwinnen om me aan een nieuw platform te wagen was hoog, maar met Judith’s engelengeduld en gemoedelijke sfeer liep dat helemaal los. Op geen enkel moment voelde ik me onzeker om weer maar eens een vraag te … Lees verder Winde Vandegaer: een expert met engelengeduld

Marc Vanschoenwinkel: Excellent support!

Judith weet waar ze over spreekt, denkt mee, is to the point en lost zaken super snel op. Als je weinig tijd hebt en snel de juiste antwoorden wil dan is dit the place to be!

Ryan de Kom: In no time een funnel gebouwd

Judith heeft mij op een fantastische wijze geholpen met het maken van mijn eerste echte funnel. Judith weet precies waar ze het over heeft en heeft mij op een zeer plezierige wijze geholpen met haar kennis en kunde. Ik kon ook altijd bij haar terecht met mijn vragen. Kortom Judith is the go to person … Lees verder Ryan de Kom: In no time een funnel gebouwd

Anja Slabbekoorn: De impasse doorbroken!

Judith heeft ons fantastisch op weg geholpen met MailerLite. Haar hulp ging verder dan training op maat. Toen we vastliepen met de goedkeuringsprocedure, en in een impasse terecht kwamen, heeft ze ons kunnen helpen die te doorbreken. Het is fijn op haar te kunnen rekenen als het nodig is!

David de Boer

David de Boer: Meerdere automations in MailerLite

Paytium is mijn WordPress plugin waarmee mensen betalingen op hun website kunnen ontvangen. De plugin kan steeds meer, en ik merkte dat mijn gebruikers dat niet altijd doorhadden. Daarom wilde ik ze graag gericht informeren over alle mogelijkheden, maar alleen als ze daar zelf interesse in hadden. Judith heeft voor mij een uitgebreid email marketing … Lees verder David de Boer: Meerdere automations in MailerLite

Nieuw op het Mailerlite blog

Op het blog kun je ook een categorie vinden over MailerLite. De subcategorieën vind je hier ook zodat je snel kunt inzien wat ik over je onderwerp geschreven heb.

Hier vind je de nieuwste artikelen op het Mailerlite blog:

custom fields in mailerlite

Custom fields en variabelen in MailerLite

In MailerLite kun je natuurlijk de voornaam van je abonnee zetten als variabele.

Maar MailerLite heeft veel meer variabelen. En er zijn ook custom fields waarmee je je eigen variabelen kunt maken.

0 reacties
MailerLite websites

MailerLite websites

Starten voor je er klaar voor bent is starten voordat alles perfect is. Gewoon beginnen terwijl de verf nog nat is. Want ook zonder website, social media kanalen of logo kun je klanten bedienen.

salesfunnel met dynamische content

Salesfunnel met dynamische content

Een salesfunnel met dynamische content: je laat je aanbod alleen zien aan mensen die nog niet gekocht hebben.

Lees nog meer op het MailerLite blog >>

Hier vind je de website van MailerLite.

Wil je ook MailerLite?

Heb je nog geen account? Je kunt kosteloos een account aanmaken en dan kun je daar gelijk even rondsnuffelen om te zien of het iets voor je is.

Overigens: MailerLite is sowieso kosteloos tot 1000 abonnees of tot je betaalde features wilt. En de prijs is laag en blijft ook laag als je veel abonnees krijgt.

Overigens: MailerLite is sowieso kosteloos tot 1000 abonnees of tot je betaalde features wilt. En de prijs is laag en blijft ook laag als je veel abonnees krijgt.

Judith minicursus MailChimp

Judith de Vries

Get Clients Now!™ facilitator

Ik kan je helpen met marketing: Mailchimp expert, MailerLite expert, Get Clients Now!™ facilitator en SEO gecertificeerd.

MailerLite coach
MailerLite expert was last modified: by
Pages ( 1 of 5 ): 1 2345Volgende »