Mailerlite expert

MailerLite expert

Je bent hier: Home » E-mail specialist » MailerLite expert

MailerLite expert

MailerLite hulp van een MailerLite expert: ik vind MailerLite hét e-mailplatform voor dienstverleners. Enerzijds biedt dit platform precies de features die een dienstverlener nodig heeft, terwijl het platform anderzijds uiterst betaalbaar is.

Werk je met MailerLite of wil je met dit platform gaan werken? Dan heb je een mooi platform te pakken.

Hulp van MailerLite expert

Werken met dit platform is niet zo moeilijk want het platform is behoorlijk intuïtief. Maar anderzijds: als je leuke strategieën wilt implementeren dan heb je er niet genoeg aan dat het platform intuïtief werkt, want je hebt dan ook een goede strategie nodig.

MailerLite expert directory

Ik ben door MailerLite erkend als expert. Dat betekent dat MailerLite tevreden over me is en me een profiel gegeven heeft in de expert directory van MailerLite. En een badge voor op deze website.

MailerLite hulp

Als je hulp wilt met dit systeem of als je je e-mailmarketing wilt uitbesteden, dan ben je hier aan het juiste adres.

MailerLite coaching

MailerLite coaching is een uur hulp en jij bepaalt waar die hulp over gaat.

Strategie training

MailerLite heeft erg mooie strategische mogelijkheden, maar die moet je wel weten te gebruiken. Dit kan ik je leren.

Uitbesteden

De makkelijkste manier is: uitbesteden. Dan heb je er zelf het minste werk aan. Als je je e-mailmarketing met MailerLite aan me wilt uitbesteden kun je daar ook extra opties bij inkopen. Zoals een juridische screening als je over gezondheidschrijft. Of dynamische content.

Spam onderzoek

Als je het vermoeden hebt dat je e-mail in spam komt en je hebt geen idee hoe dat komt, dan kan ik een spamonderzoek voor je doen. Kijk even op de pagina over het spamonderzoek, want daar staan duidelijke voorbeelden van situaties waarin het zeker is dat een e-mail naar de spamfilters gaat.


Reviews

Hier kun je lezen hoe anderen mijn diensten ervaren hebben.

En je vind hier ook een groot blog met uitleg over MailerLite, e-mailstrategie, een goede aflevering van je nieuwsbrief en meer.


MailerLite coaching

Mailerlite coaching

Mailerlite coach

Als MailerLite coach help ik je met je uitdagingen met MailerLite want MailerLite is wel heel gemakkelijk voor gewone nieuwsbrieven. Maar MailerLite heeft ook uiterst complexe mogelijkheden waar je gemakkelijk in vast kunt lopen.

Als jij ergens in vastloopt of als je gewoon eens wilt praten over de geweldige strategische mogelijkheden van MailerLite, dan kun je hier een uur in mijn agenda reserveren.


Als er iets niet lukt

Is er iets waardoor het niet lukt met MailerLite? Heb je een probleem waar je niet uit komt?

Of wil je iets speciaals of bijzonders? Heb je misschien een ingewikkeld workflow in gedachten die je zelf wilt maken maar weet je niet of dat wel kan? En weet je zeker niet hoe het moet?

Dan kan een uurtje coaching wonderen doen, want ik weet het wel.

We gaan doen waar je nu behoefte aan hebt.

Hoe het werkt

  • Klik op de button “reserveren” en zet een afspraak in mijn agenda op een tijd die ook in jouw agenda past.
  • Daarna kom je op een betaalpagina waar je met iDEAL of MisterCash kunt betalen.
  • We werken met vergadersoftware Google Meet. Je kunt hier lezen hoe Google Meet werkt.
  • En daarna weet je wat je weten wilt.

Zo eenvoudig kan het zijn!


Voor wie is MailerLite coaching?

MailerLite coaching is voor jou natuurlijk, want daarom ben je op deze pagina gekomen. Ik ben een erkende MailerLite expert en ik kan je helpen met welke vragen over MailerLite je ook maar hebt. En door we een-op-een werken heeft zo’n uur heel veel focus waardoor je in no time weet wat je weten wilt.

Deze vraaggestuurde Mailerlite coaching is een persoonlijke een-op-een cursus die je volgt op jouw tijd.

Reserveren vanuit België en btw verleggen

Annuleringsvoorwaarden

65 euro

excl. btw

MailerLite expert was last modified: by

Veiligheid en AVG

Bij deze coaching gebruiken we vergadersoftware. Met deze software kan ik niet in je computer kijken en kan ik niet in je account. Ik kan alleen de schermen van je pc zien die jij me wilt laten zien.

Ik krijg hierdoor geen toegang tot je data, daarom is een verwerkingsovereenkomst niet nodig.


Waardering: 5 uit 5.

Hulp bij MailerLite

Het was weer zoals vaker, top om bijgewerkt te worden door Judith!

Ervine, Poetsendoejezo
Ervine

Waardering: 5 uit 5.

MailerLite coaching

Excellent support!

Judith weet waar ze over spreekt, denkt mee, is to the point en lost zaken super snel op. Als je weinig tijd hebt en snel de juiste antwoorden wil dan is dit the place to be!

Marc Vanschoenwinkel
MailerLite expert was last modified: by

Waardering: 5 uit 5.

MailerLite coaching

In no time een funnel gebouwd

Judith heeft mij op een fantastische wijze geholpen met het maken van mijn eerste echte funnel.
Judith weet precies waar ze het over heeft en heeft mij op een zeer plezierige wijze geholpen met haar kennis en kunde. Ik kon ook altijd bij haar terecht met mijn vragen. Kortom Judith is the go to person als het gaat om alle e-mailmarketing kwesties. Judith enorm bedankt voor je hulp and I’ll be back!

Ryan de Kom, Whitehouse Decorations
MailerLite expert was last modified: by

Waardering: 5 uit 5.

Mailerlite coaching

De impasse doorbroken!

Judith heeft ons fantastisch op weg geholpen met mailerlite. Haar hulp ging verder dan training op maat. Toen we vastliepen met de goedkeuringsprocedure, en in een impasse terecht kwamen, heeft ze ons kunnen helpen die te doorbreken. Het is fijn op haar te kunnen rekenen als het nodig is!

Anja Slabbekoorn
MailerLite expert was last modified: by

Waardering: 5 uit 5.

MailerLite coaching

Ik begrijp wat ik doe

Van nature heb ik geen gevoel voor programma’s als Mailerlite. Judith heeft mij hierin wegwijs gemaakt. Nu begrijp ik wat ik aan het doen ben. Ik kan er mee ‘spelen’ en heb er zelfs plezier in. Ik kan Judith van harte aanbevelen.

Hanneke
MailerLite expert was last modified: by


E-mailstrategie

Mailerlite strategie

MailerLite strategie training

MailerLite heeft prachtige mogelijkheden om complexe workflows te bouwen die je uiteindelijk veel op zullen leveren en tijd besparen. Maar daarvoor moet je goed weten wat je doet en een goed plan hebben.

Als je wilt leren hoe je dat kunt doen, dan ben je hier aan het juiste adres. En alles in gewoon helder Nederlands.

I.v.m. corona kunnen alle trainingen ook online met vergadersoftware Meet. Dit doen we in blokken van anderhalf uur met een pauze tussen de blokken.

Strategisch mailen met MailerLite

Linktrigger

Linktrigger maakt het je mogelijk om onopvallend mensen in te delen naar interesses. Daar merken ze zelf gewoonlijk niet. Maar als je doet, dan kun je meer sturen over hetzelfde onderwerp naar mensen die daar aantoonbare interesse in hebben.

Maar met behulp van linktrigger kun je mensen ook de mogelijkheid geven zich af te melden voor e-mails over een specifiek onderwerp, terwijl ze gewoon op de lijst blijven staan voor andere onderwerpen.

Dat zijn allebei vormen van strategisch mailen met MailerLite, want je zorgt er op deze manier voor dat je alleen e-mails stuurt die mensen graag willen ontvangen.

E-mails herhalen

Als je niet zoveel nieuwe content maakt en je graag wilt dat je oude content goed gelezen wordt, dan maak je van je oude content een paar worklfows die op elkaar aansluiten en als je lezers alles gelezen hebben, dan begin je weer opnieuw.

Dat klinkt misschien gek, maar daar genoeg tijd tussen neemt dan zien je lezers helemaal niet dat ze je e-mail eerder hebben gelezen.

Dynamische content

En je kunt content die je herhaalt ook nog “opleuken” door er dynamische contentblokken in te zetten.

Bijvoorbeeld een blok dat je door je hele workflow heen zichtbaar maakt vanaf 5 weken voor Kerst. En dat je de rest van het jaar verbergt.

Of laat een specifiek blok zien vlak voor Moederdag, om maar iets anders te noemen.

700 euro

Aangepaste annulerings- voorwaarden

Aangepaste annulerings- voorwaarden

MailerLite expert was last modified: by

Met dynamische content in MailerLite kun je als het ware toveren. Maar dit vraagt wel een uiterst goed georganiseerd account van je, want anders gaat het beslist mis. Je moet weten wat je doet en hoe je het doen moet.


E-mailstrategie met MailerLite

Als je een MailerLite strategietraining wilt, kom dan een dag naar Heiloo. Dan ga ik je leren wat je moet doen om zoiets goed en strak te regisseren. En dan gaan we een workflow maken waar je niet eens van kunt dromen.

En waarschijnlijk heb je hier eigen ideeën over. Die kunnen misschien ook wel. Vertel gewoon wat je wilt en dan help ik je met het bedenken hoe dat zou kunnen.


Inbegrepen bij deze strategietraining

De praktijk leert dat de vragen niet tijdens de training, maar na de training bij je naar boven borrelen. Daarom krijg je bij deze training ook nazorg.

  • Voorbespreking: dit is een training op maat waarin jij precies gaat leren wat voor jou belangrijk is. Daarom hebben we een voorbespreking zodat ik weet wat ik je leren moet.
  • Samenvatting: je krijgt een beknopte samenvatting van de zaken die je geleerd hebt.
  • E-mailsupport: en je krijgt bij een dagtraining 14 dagen e-mailsupport over de behandelde stof. In die 2 weken kun je alle nagekomen vragen stellen.
  • Lunch: we gaan lunchen in restaurant Keuken met Karakter. Dit restaurant ligt op loopafstand op het landgoed waar mijn kantoor is. Of we bestellen een heerlijke lunch die we laten bezorgen. Afhankelijk van de situatie m.b.t. corona.
  • Koffie en thee: en natuurlijk zijn koffie en thee tijdens de training ook inbegrepen.
Waar doen we deze e-mail strategie training?

Ik heb een kantoor in Heiloo in het Willibrordus Business Centrum. En dat is geen kantorenpakhuis, maar een Nationaal Monument.

Hier gaan we dat doen. En op het terrein staat een leuk restaurant waar we gaan lunchen.

In mijn kantoor staan 2 tafels tegen elkaar aan met een plexiglas scherm tussen ons in. Over deze Corona maatregelen kun je hier meer lezen.

Willibrordus Business Centrum Training Mailchimp
Willibrordus Business Centrum
MailerLite expert was last modified: by


Uitbesteden

Mailerlite uitbesteden

MailerLite laten doen

Mooie nieuwsbrieven zijn natuurlijk fijn, maar ik kan meer voor je betekenen. Ik kan een nieuwsbrief ook technisch goed maken waardoor hij de spamfilters niet triggert en ik kan je ook helpen met het opzetten van een goede strategie.

Het maakt niet uit wat je precies wilt met MailerLite, want ik ben een erkende MailerLite expert, dus ik weet precies wat je met dit platform kunt doen. Neem daarom contact op en vertel me wat je wilt doen!

Je kunt je nieuwsbrieven laten maken, of Automation workflows laten instellen, MailerLite laten inrichten, maar ook een RSS nieuwsbrief laten instellen.

Extra opties

Als je je e-mailmarketing aan me wilt uitbesteden kun je daar extra opties bij inkopen zoals een juridische screening (als je over gezondheid schrijft) .

Ondertussen houd ik ook een oogje op de kwaliteit van je lijsten en ik kijk of ik kansen zie om je open rate en je click rate te verhogen.Waardering: 5 uit 5.

Een expert met engelengeduld

Social media zijn niet mijn ding, mailings versturen ook zeker niet mijn specialiteit. De drempel die ik moest overwinnen om me aan een nieuw platform te wagen was hoog, maar met Judith’s engelengeduld en gemoedelijke sfeer liep dat helemaal los. Op geen enkel moment voelde ik me onzeker om weer maar eens een vraag te stellen. Ze begeleidt je helemaal op jouw niveau en tempo.
Bovendien heeft ze me heel wat aangeleerd en me heel wat tips&tricks bijgebracht, zodat ik het werk nu ook zelf kan doen!
Ben je op zoek naar een Mailerlite of Chimpmail expert? Dan ben je bij Judith is goede handen!

Winde, Ananda Yogacentrum Antwerpen
MailerLite expert was last modified: by

Waardering: 5 uit 5.

MailerLite uitbesteden

Meerdere automations in MailerLite

Toon meer

Paytium is mijn WordPress plugin waarmee mensen betalingen op hun website kunnen ontvangen. De plugin kan steeds meer, en ik merkte dat mijn gebruikers dat niet altijd doorhadden. Daarom wilde ik ze graag gericht informeren over alle mogelijkheden, maar alleen als ze daar zelf interesse in hadden.

Judith heeft voor mij een uitgebreid email marketing systeem opgezet, meerdere geautomatiseerde reeksen die ingeschakeld worden als abonnee’s interesse tonen in een bepaalde mogelijkheid van mijn product. Wil iemand bijvoorbeeld meer weten over periodieke betalingen? Dan krijgen ze geautomatiseerd een informatieve reeks daarover.

Dit heeft Judith allemaal gedaan in MailerLite, een alternatief op MailChimp wat ikzelf veel gebruikersvriendelijker vindt.

Wat ik fijn vondt aan Judith is dat ze enorm zelfstandig werkt. Als er iets moest gebeuren, ging ze zelf contact opnemen met MailerLite, in plaats van dat aan mij te vragen. Daarnaast heeft ze op basis van mijn bestaande content (blog posts en de handleiding) de content geschreven voor de emails. Dat heeft mij enorm veel tijd bespaard.

Een aanrader!

David de Boer, Paytium
David de Boer
MailerLite expert was last modified: by


Nieuw op het Mailerlite blog

Op het blog kun je ook een categorie vinden over MailerLite. De subcategorieën vind je hier ook zodat je snel kunt inzien wat ik over je onderwerp geschreven heb.

Hier vind je de nieuwste artikelen op het Mailerlite blog:


custom fields in mailerlite

Custom fields en variabelen in MailerLite

In MailerLite kun je natuurlijk de voornaam van je abonnee zetten als variabele.

Maar MailerLite heeft veel meer variabelen. En er zijn ook custom fields waarmee je je eigen variabelen kunt maken.

0 comments
starten voor je er klaar voor bent

Starten voor je er klaar voor bent

Starten voor je er klaar voor bent is starten voordat alles perfect is. Gewoon beginnen terwijl de verf nog nat is. Want ook zonder website, social media kanalen of logo kun je klanten bedienen.

0 comments
salesfunnel met dynamische content

Salesfunnel met dynamische content

Een salesfunnel met dynamische content: je laat je aanbod alleen zien aan mensen die nog niet gekocht hebben.

Lees nog meer op het MailerLite blog >>Hier vind je de website van MailerLite.

Wil je ook MailerLite?

Heb je nog geen account? Je kunt kosteloos een account aanmaken en dan kun je daar gelijk even rondsnuffelen om te zien of het iets voor je is.

Overigens: MailerLite is sowieso kosteloos tot 1000 abonnees of tot je betaalde features wilt. En de prijs is laag en blijft ook laag als je veel abonnees krijgt.

Overigens: MailerLite is sowieso kosteloos tot 1000 abonnees of tot je betaalde features wilt. En de prijs is laag en blijft ook laag als je veel abonnees krijgt.


MailerLite coach


Annuleringsvoorwaarden coaching

In de afspraakbevestiging vind je een link waarmee je de afspraak kunt annuleren of verzetten. Je kunt de afspraak kosteloos annuleren of verzetten tot 24 uur voor aanvang van de training. Als je dit binnen 24 uur voor  aanvang van de training doet, dan bereken ik de gereserveerde tijd en dan moet je je nieuwe reservering opnieuw betalen. Als je afspraak annuleert en geen nieuwe datum wilt, dan krijg je je geld terug minus 5 euro administratiekosten. 

MailerLite expert was last modified: by
Annuleringsvoorwaarden dagtraining

Aangepaste annuleringsvoorwaarden

Het Corona-virus raakt ons allemaal, dus ook de nare gevolgen vangen we samen op. Als je door angst, verkoudheid, snotteren, hoesten liever niet komt uit veiligheid voor je zelf en voor ons, geef een seintje en we annuleren in overleg zonder kosten. Als de wereld weer ‘terug naar normaal’ is, geldt de onderstaande regeling pas weer.

Annulering, normale voorwaarden

Annuleren van een gereserveerde training kan kosteloos tot uiterlijk drie weken voor de dag van de training. Annulering tot één week voor de dag van de training kost je 50% van de overeengekomen prijs in verband met de voorbereidingen die dan al gemaakt zijn.

Bij annulering in de week vóór een training of op de dag zelf, ben je het gehele overeengekomen cursusbedrag verschuldigd. In deze situaties van drie weken tot aan de training mag je ook iemand (bijvoorbeeld een collega of partner) in jouw plaats sturen.

MailerLite expert was last modified: by


Kwalificaties

Hier kun je lezen wat ik zoal heb gedaan om MailerLite expert te worden.

Hubspot

Hubspot Inbound

Hubspot Inbound is een grote cursus over alle aspecten van het aantrekken van klanten en klantgericht werken.

end user awaresness

End user awareness

End user awareness is een cursus over veilig omgaan met je spullen: met je telefoon, met laptop en met welk device dan ook.

Open Source Intelligence

OSINT

Open Source Intelligence ofwel OSINT gaat over de informatie die wij zelf overal op het web plaatsen en hoe riskant dat kan zijn.

phishing e-mails

Phishing e-mails

Phishing e-mails was een verdiepingscursus. Want als je weet hoe hackers phishing e-mails maken, dan begrijp je ook waardoor je eigen e-mails evt. de spamfilters triggeren.

Hubspot

Hubspot e-mail

Hubspot e-mailmarketing is een grote cursus over alle aspecten van e-mail marketing. Het waarom het hoe en het technische deel komen allemaal aan bod.

zoekmachine biedt gouden kansen

Technische e-mail

E-mail marketing heeft een technische kant: hoe zorg je dat je e-mails in de mailbox aankomen? En hoe zorg je dat ze niet in spam komen?

Onweerstaanbare e-mail marketing 2013

E-mail marketing

Dit was mijn eerste cursus e-mailmarketing. Aartjan van Erkel was mijn leraar en Aartjan hield zich al in 2007 bezig met schrijven voor Internet.

MailerLite expert was last modified: by