MailerLite expert Judith de Vries

MailerLite expert

Je bent hier: Home » E-mail specialist » MailerLite expert » Pagina 3

MailerLite expert: uitbesteden

Mailerlite uitbesteden

MailerLite laten doen

Mooie nieuwsbrieven zijn natuurlijk fijn, maar ik kan meer voor je betekenen. Ik kan een nieuwsbrief ook technisch goed maken waardoor hij de spamfilters niet triggert en ik kan je ook helpen met het opzetten van een goede strategie.

Het maakt niet uit wat je precies wilt met MailerLite, want ik ben een erkende MailerLite expert, dus ik weet precies wat je met dit platform kunt doen. Neem daarom contact op en vertel me wat je wilt doen!

Je kunt je nieuwsbrieven laten maken, of Automation workflows laten instellen, MailerLite laten inrichten, maar ook een RSS nieuwsbrief laten instellen.

Extra opties

Als je je e-mailmarketing aan me wilt uitbesteden kun je daar extra opties bij inkopen zoals een juridische screening (als je over gezondheid schrijft) .

Ondertussen houd ik ook een oogje op de kwaliteit van je lijsten en ik kijk of ik kansen zie om je open rate en je click rate te verhogen.Ervaringen van anderen


winde vandegaer

Winde Vandegaer: een expert met engelengeduld

Social media zijn niet mijn ding, mailings versturen ook zeker niet mijn specialiteit. De drempel die ik moest overwinnen om me aan een nieuw platform te wagen was hoog, maar met Judith’s engelengeduld en gemoedelijke sfeer liep dat helemaal los. Op geen enkel moment voelde ik me onzeker om weer maar eens een vraag te … Lees verder Winde Vandegaer: een expert met engelengeduld

David de Boer

David de Boer: Meerdere automations in MailerLite

Paytium is mijn WordPress plugin waarmee mensen betalingen op hun website kunnen ontvangen. De plugin kan steeds meer, en ik merkte dat mijn gebruikers dat niet altijd doorhadden. Daarom wilde ik ze graag gericht informeren over alle mogelijkheden, maar alleen als ze daar zelf interesse in hadden. Judith heeft voor mij een uitgebreid email marketing … Lees verder David de Boer: Meerdere automations in MailerLite

Judith minicursus MailChimp

Judith de Vries

Get Clients Now!™ facilitator

Ik kan je helpen met marketing: Mailchimp expert, MailerLite expert, Get Clients Now!™ facilitator en SEO gecertificeerd.

MailerLite coachMailerLite expert was last modified: by
Pages ( 3 of 5 ): « Vorige12 3 45Volgende »