Home » Mailchimp blog » Mailchimp audiences

Emails: Mailchimp audiences

Mailchimp audiences: dat zijn de adressen die je verzameld hebt. En niet alleen je huidige abonnees, maar ook de abonnees die je ooit had en die zich hebben afgemeld of die gecleaned zijn. Een audience is dus een mailinglijst, ook wel een e-maillijst genoemd.

divider

Mailchimp audiences

divider

Mailchimp audiences

Alles wat je weten wilt over deze adressenlijst, zoals bijvoorbeeld wat de sterren betekenen, hoe je de taal instelt en nog veel meer kun je in deze rubriek vinden.

divider

Begrijpen hoe een audience werkt is belangrijk. Zeker als je je e-mailmarketing zelf doet is het beslist de moeite waard je in de werking hiervan te verdiepen.

divider

De Mailchimp formulieren zijn voor veel mensen het stiefkindje van Mailchimp: ze kijken er nooit naar omdat ze denken dat ze de formulieren niet gebruiken.

divider

Dat is niet zo, de formulieren van Mailchimp zijn je bedrijfscorrespondentie. En die stuurt Mailchimp naar je lezers. Ook als je een formulier op je website hebt staan. En dat is genoeg reden om eens te kijken wat Mailchimp precies rondstuurt.

divider

Mailchimp audiences

Deze rubriek over Mailchimp audiences is groot, daarom heb ik ‘m voor je in stukjes gehad om makkelijker te kunnen vinden wat je zoekt. De subrubrieken vind je hieronder.

divider

Nog meer over Mailchimp vind je in de hoofdrubrieken. En als je nog iets anders zoekt dan e-mailmarketing, kijk dan in de rubriek over marketing. Want hoewel e-mailmarketing prachtig en effectief is, moet je het natuurlijk wel plaatsen in een systeem.

divider

Mailchimp Pro Partner badge

divider

Verwijderd contact weer toevoegen aan Mailchimp

Verwijderd contact weer toevoegen in Mailchimp

Waar statistieken al niet goed voor zijn. Ik krijg zomaar cadeau: verwijderd contact weer toevoegen in Mailchimp. En dat is waar, dat is een probleem. Als je een contact verwijdert terwijl dat niet moest, dan heb je een flink probleem. Ik ga hier vertellen over de manieren waarop je dit probleem eventueel kunt oplossen.

ik kan geen adressen uploaden

Ik kan geen adressen uploaden

Ik kan adressen niet uploaden, maar ik heb geen importverbod. Het lukt gewoon niet. Dat is iets dat ik regelmatig hoor. Ik ken het probleem en ik begrijp ook hoe dit probleem ontstaan is. In dit artikel ga ik je stap voor stap uitleggen hoe je het probleem oplost. De oplossing is misschien een beetje eng op uit te voeren. Maar een andere weg is er niet. Lees hier of je herkent wat ik hier beschrijf en los het op.

werken met Mailchimp audiences

Werken met Mailchimp audiences

Als je werkt met Mailchimp dan moet je ook leren werken met Mailchimp audiences. En dat loopt vaak uit in “gehannes met lijsten” omdat je niet weet hoe het moet. Toch is werken met Mailchimp audiences niet zo verschrikkelijk moeilijk. Maar alles begint bij een goede inrichting van je account en als je dat niet …

Werken met Mailchimp audiences Lees verder »

waarom 1 audience in mailchimp

Waarom 1 audience in Mailchimp?

Waarom 1 audience in Mailchimp? Hier leg ik de structuur van een Mailchimp account uit. En als je dat begrijpt, dan begrijp je ook waarom je bij Mailchimp alle adressen in hetzelfde audience plaatst. Want met de extra’s die Mailchimp biedt zou dit niet anders kunnen. Want jij denkt dat het lastig is, maar er …

Waarom 1 audience in Mailchimp? Lees verder »