Home » MailerLite blog » MailerLite Classic

Emails: MailerLite Classic

MailerLite heeft vanaf 22 maart 2022 nieuwe versies: 3 stuks. Maar de oude MailerLite blijft ook bestaan en gaat MailerLite Classic heten.

divider

MailerLite Classic

divider

MailerLite Classic

En sommige functies in MailerLite Classic zijn naar betaalde versies van de nieuwe MailerLite gegaan. Er is dus een overlap.

divider

Bijvoorbeeld de unsubscribe builder. Deze builder is beschikbaar in MailerLite Classic, maar in de nieuwe MailerLite vanaf Advanced.

divider

In deze rubriek verzamel ik functies die overlappen en die niet in elke nieuwe versie beschikbaar zijn.

divider

rss in mailerlite

RSS in MailerLite

Een RSS kan je enorm veel tijd besparen en een RSS in MailerLite is bijzonder gemakkelijk te maken. In dit artikel lees je stap voor stap hoe je een RSS maakt in MailerLite: van het vinden van de feed tot het instellen van de groepen die je nieuwsbrief gaan ontvangen. En van de vormgeving tot …

RSS in MailerLite Lees verder »

Handleiding voor MailerLite Classic

Handleiding MailerLite Classic

Handleiding MailerLite Classic: MailerLite is een platform dat je kunt gebruiken voor je e-mailmarketing. Het platform werkt prettig en intuïtief. Ik vind het een erg fijn platform. In dit artikel bespreek ik alle punten die belangrijk zijn om er iets over te weten. Denk hierbij aan hoe je het platform gebruikt en wat het kost, …

Handleiding MailerLite Classic Lees verder »