Home » MailerLite blog » Nieuwe MailerLite » vanaf Growing Business

Emails: vanaf Growing Business

In MailerLite Growing Business krijg je alles wat je ook krijgt in MailerLite Free. Plus een paar extra zaken. Wat je extra krijgt beschrijf ik hier. MailerLite Growing Business is een van de 4 nieuwe versies van MailerLite en het is de goedkoopste betaalde versie. Naast deze 4 nieuwe versies bestaat de oude versie ook nog. Dat is MailerLite Classic. Deze oude blijft werken, naast de nieuwe versies.

divider

MailerLite Growing Business

divider

Vanaf MailerLite Growing Business

Vanaf MailerLite Growing Business krijg je bijvoorbeeld een integratie met Stripe. En hierdoor kun je MailerLite landingspagina’s gebruiken om te iets te verkopen. Denk hierbij aan je boek of aan een betaalde e-mailserie.

divider

En dit is ook de eerste versie waarin een van RSS naar e-mail nieuwsbrief beschikbaar is. Erg handig als je bloggen als marketingstrategie hebt.

divider

Ook Auto-Resend is beschikbaar vanaf Growing Business. 

divider

Dit zijn echt wel dingen die je nodig hebt of die je zoveel tijd besparen dat je leven er een stuk gemakkelijker door wordt. En deze versie is echt niet zo duur dat je dit hiervoor zou moeten laten.

divider

Hier kun je nog meer lezen over de verschillende versies van MailerLite. En als je al weet dat deze versie eigenlijk niet genoeg is, lees dan verder bij MailerLite Advanced. Advanced heeft net een tandje meer dan Growing Business.

divider

MailerLite multilingual

MailerLite multilingual

Als je een internationaal audience hebt dan heb je een meertalige nieuwsbrief nodig. Om dit te kunnen doen moet je op je formulier vragen naar de voorkeurstaal. Want MailerLite weet niet vanzelf wat de taal van je lezer is. Je moet dit dus strak regisseren en heel goed voorbereiden. Maar als je dat klaar hebt, dan heeft MailerLite een leuke optie om het je gemakkelijk te maken: dynamische content.

salesfunnel met dynamische content

Salesfunnel met dynamische content

Een salesfunnel met dynamische content: je laat je aanbod alleen zien aan mensen die nog niet gekocht hebben. Dat kan met MailerLite heel gemakkelijk, je moet alleen even weten hoe je het doet. Voor de duidelijkheid: je hoeft niet beslist dynamische content te gebruiken als je een salesfunnel wilt. Het kan ook zonder. Maar maar …

Salesfunnel met dynamische content Lees meer »

rss in mailerlite

RSS in MailerLite

Een RSS kan je enorm veel tijd besparen en een RSS in MailerLite is bijzonder gemakkelijk te maken. In dit artikel lees je stap voor stap hoe je een RSS maakt in MailerLite: van het vinden van de feed tot het instellen van de groepen die je nieuwsbrief gaan ontvangen. En van de vormgeving tot …

RSS in MailerLite Lees meer »

btw bij MailerLite betalen

Btw bij MailerLite betalen?

Bij MailerLite betaal je btw, tenzij je aangeeft dat je een bedrijf hebt. Daar moet je dus zelf actief iets aan doen. En dat is niet alleen bij MailerLite zo. Hier lees je waar je je btw gegevens kunt invullen. En dat kan niet in de gratis versie, dus je moet alert zijn als je …

Btw bij MailerLite betalen? Lees meer »