Home » Versie » Vanaf Mailchimp Premium

Emails: Vanaf Mailchimp Premium

Hier vind je artikelen over zaken die beschikbaar zijn vanaf Mailchimp Premium , het beste dat Mailchimp te bieden heeft.

divider

Mailchimp Premium

divider

Mailchimp Premium

Mailchimp Premium versie is de luxe versie van Mailchimp. Deze versie is interessant als je audience hier groot genoeg voor is.

divider

Je krijgt vanaf Mailchimp Premium een enorme uitbreiding van je mogelijkheden.

divider

Vanaf Mailchimp Premium

Met Mailchimp Premium kun je alles wat je ook met de andere versies van Mailchimp kunt. Maar daarbovenop kun je nog een heleboel meer.

divider

Segmenteren

Je kunt bijvoorbeeld segmenten maken met een eindeloos aantal condities, waardoor je heel gericht kunt mailen.

divider

Multivariate testen

Door deze ruime mogelijkheden om te testen met maar liefst 8 varianten kom je veel meer te weten over wat werkt en wat minder goed werkt, waardoor je er ook veel meer uit kunt halen.

divider

Customer journeys

En denk vooral ook aan complexe customer journeys. Want je hebt de beschikking over alle mogelijkheden die de customer journeys bieden.

divider

Demografische voorspellingen

En je krijgt demografische voorspellingen waardoor je weet wat de leeftijdsopbouw is van je audience. En hierdoor kun je weer gerichter mailen.

divider

Nadelen

Je krijgt de beschikking over alles wat Mailchimp te bieden heeft. Dat heeft natuurlijk geen nadelen.

divider

Maar er zijn wel voorwaarden. Een voorwaarde om alles uit een systeem te kunnen halen is dat je weet hoe dat systeem werkt. En als het e-mailmarketing gaat, dan moet je niet alleen weten hoe Mailchimp werkt, maar je hebt ook ruime ervaring met e-mailmarketing nodig.Als je deze ervaring zelf niet hebt, dan is het aan te raden om het uit te besteden. Want zonder veel ervaring zul je er anders niet alles uithalen.

divider

Mailchimp Premium is niet de goedkoopste versie van Mailchimp, maar wel de mooiste. Maar als je audience hier eigenlijk niet groot genoeg voor is, dan heb je aan Mailchimp Standard een uitstekend alternatief.

 

fout in je nieuwsbrief

Fout in je nieuwsbrief

Het kan zomaar gebeuren: je verstuurt je nieuwsbrief met een fout erin en dat ontdek je te laat … Daar kan ik kort over zijn: een nieuwsbrief die al verzonden is kun je niet terughalen. Die ligt in de mailbox en daar is niets meer aan te doen. Maar er is een situatie waarin je …

Fout in je nieuwsbrief Lees verder »